|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wymiana perfumowo- kosmetyczna
coś u mnie za Givenchy Ange ou Demon 7,5 ml edp w rollo-onie
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23318766 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Za kompakt Chanelki coś bys wybrała, czy raczej nieeee ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
moze znajdziesz cos u mnie za:
Mar Maxa Zeste & Musc nowe w folii 90 ml edp?
![]() |
#9 | ||
BAN stały
|
Dziekuje, ale nic. ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- [1=4a76f9601d26f07fbd1341d 93bf1dac994330f1e_6420ce7 2cabf7;23553713]coś u mnie za Givenchy Ange ou Demon 7,5 ml edp w rollo-onie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23318766[/QUOTE] Niestety nic. ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Kochana a za co? ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
Potrzebowalabym jedynie Żel Effaclar bo swoj mam na wykonczeniu, ale to niestety za mało ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Niestety nic nie znalazlam, a Mat Lumiere to nie kompakt tylko płynny podkład ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- ARMANI czasami uzywam wiec o ilesc pytac ![]() z35ml zostalo jak narazie 25chyba:P - co to za Armani> Diesel fuel for life 30ml REZERWACJA - nowe? Joop le bain 40ml bez kartonika REZERWACJA Tymi bylabym ewentualnie zainteresowana ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
* Parisienne YSL - odlewka do 20 ml * Gucci II - do 20 ml ale to troszke za mało ilościowo wychodzi.. moze cos jeszcze byś miala z mojej whish listy? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
moge dodac CM EDP, tylko o jakiej pojemnosci myslisz?
![]()
![]() |
#11 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
u Ciebie podoba mi sie wiele:
Sean John Unforgivable Woman 75 ml nowy Mar Maxa Zeste & Musc nowe w folii 90 ml edp V. Westwood Let It Rock, tester 50 ml w pudełku raz psikniety Masaki Matsushima Mat Woman 75/80 ml tester wymieniłam wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za ktorys zapach?
![]() |
#16 |
BAN stały
|
hej czy poratujesz jakas probką koloru podkladu shiseido?
interesuje Cie moze cos z tych zapachow: Ninia ricci- l’air du temps 30ml Clinique simply- miniaturka z atomizerem ok 3ml EL pure white linen z atomizerkiem ok. 3ml Givenchy amarige mariaże ok. 5ml z 50ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Gucci i Sean John
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
znajdziesz cos u mnie za Chanel Mat Lumiere nr 50 Naturel, w kartoniku, użyty 3 razy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
Nie mam jak zrobic probki, nie mam zadnego pojemnika. Te zapachy mnie nie interesuja ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- entroducing i lalesia, dziekuje, ale nic nie wybralam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Czesc
![]() Jutro dam Ci odpowiedz co do wymiany Estee Laduder Double Wear na Mat Lumiere. Bardziej podoba mi sie Clinique ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Jutro sie odezwe. Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.