|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
goniąca własny ogon..
|
Skromny CZERWIEC u agatq'aHello! NIEAKTUALNY WĄTEK Jestem tu całkiem nowa, gdyż bardzo ostrożnie kupuję ciuchy i jestem do nich na maksa przywiązana, jednak trafiły się trzy rodzynki będące od dwóch lat jedynie mieszkańcami mojej szafy. A nuż któraś z Was się nimi zaopiekuje? ![]() 1. szorty Orsay, rozmiar 34; szerokość w pasie ok. 37-38 cm (ubrane dwa razy) NIEAKTUALNE 2. spodenki do kolan Orsay, rozmiar 34, szerokość j.w. (ubrane kilka razy) 3. koszula z krótkim rękawkiem Orsay, rozmiar 36, szerokość (pachy) - ok. 40cm (ubrana kilkakrotnie, wyprana i odłożona) Edytowane przez agateq Czas edycji: 2012-02-19 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Skromny CZERWIEC u agatq'a
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
goniąca własny ogon..
|
Odpisałam Wam dziewczyny w Waszych wątkach, ale napiszę i tu.
Znalazłam coś za szorty u dominiki i już zmykam do Twojego wątku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
hej. moze znajdziesz cos u mnie za szorty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos za szaorty i te dluzsze spodenki?
![]() |
#10 |
Zadomowienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za szorty?
![]()
![]() |
#12 |
goniąca własny ogon..
|
Czekam na odpowiedź jednej dziewczyny, chętnej właśnie na szorty. Jeśli nie odpisze mi do wieczora, dam znać jaki dalszy los spodenek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
coś za szorty??
![]() |
![]() |
#14 |
goniąca własny ogon..
|
Niewielka dokładka.
Powyżej opisane spodnie do kolan Orsay i koszula z Orsay wciąż aktualne. Baleriny w kolorze zgaszonej pomarańczy. Kupione na Allegro, długość wkładki 24 cm. Materiał: eko-nubuk. Włożone trzy razy. NIEAKTUALNE Tunika w kolorze fuksji, nienoszona. NIEAKTUALNE zdjęcia robione telefonem, przepraszam za jakość Edytowane przez agateq Czas edycji: 2011-08-23 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Inkwizytor
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Baleriny mi się podobają ( i mój rozmiar), ale niestety nie mam ubrań w tym kolorze, więc nie jestem zainteresowana. Szkoda, że nie mają koloru jak na pierwszym zdjęciu. Pozdrawiam
“Never forget what you are, for surely the world will not. Make it your strength. Then it can never be your weakness. Armor yourself in it, and it will never be used to hurt you.” Martin wymianka książkowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
goniąca własny ogon..
|
Spódniczka beżowa/nude veromoda, z metki 38. Szerokość mierzona na płasko - ok. 40 cm.
Czarna bluzeczka - top na szyję. Clockhouse. Rozmiar XS, szerokość w biuście 30 cm. Edytowane przez agateq Czas edycji: 2011-08-09 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie mój kolor
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
goniąca własny ogon..
|
Czarna koszula Orsay z czarnym paseczkiem
Szerokość w biuście ok. 37 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
goniąca własny ogon..
|
KOLEJNA DOKŁADKA
NIEAKTUALNE Buty marki Deichmann, włożone dwukrotnie. Stan idealny, na koturnie. Długość wkładki 24 cm. Wysokość koturny 3 cm Wysokość obcasa 13 cm. Rozmiar od producenta 37. Edytowane przez agateq Czas edycji: 2011-09-29 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.