|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wish lista! Sprawdź, może coś masz :)Witajcie!
Postanowiłam zrobić uporządkowaną wish listę, na której postaram się umieścić wszystko to, czego aktualnie poszukuję. Stopniowo będę dodawała kolejne przedmioty, a na początek: - odlewki perfum; w szczególności Chanel No.5 (w zamian mogę oddać odlewki perfum, które mam po za wątkami) - cienie do powiek, najlepiej Inglot i GOSH w odcieniach beżu i brązu - górnopółkowy podkład do twarzy w jasnym odcieniu, najlepiej Chanel lub Estée Lauder - odżywki do suchych włosów - baza pod cień - rajstopki 3-ki, mogą być z ciekawymi wzorkami, a w szczególności szukam grubych z motywem norweskim! - czarna, prosta sukienka, najlepiej czarna, może być granatowa w rozmiarze 38 - wysokie szpilki rozmiar 40, czarne, najlepiej lakierowane, mogą być półmatowe! ODDAM WIELE! - opaski do włosów, koronkowe, ale też plastikowa w kolorze kwristoczerwonym - klasyczna biżuteria, srebrna - leginsy a'la jeansowe rozmiar 38 JASNE! |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wish lista! Sprawdź, może coś masz :)
u mnie odżywka i poza wątkiem mam kilka srebrnych wkrętek
---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- hmm...zaraz poszukam w necie, bo nie jestem w domu) są to takie różyczki
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
u mnie czarna sukienka roz. 38/40.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
u mnie biż srebrna
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.