![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Clinique,Avene,Inglot,Nyx i inne
Witam serdecznie mam na wymianę kilka kosmetyków :
Poszukuje toniku clinique 1lub 2 z 3 kroków bronzerów i róży których nie posiadam ![]() kremów BB pozatym nieczego konkretnego. Fotki postaram się wstawic jutro. 1.Avene Cleanance K 2/3 opakowania 2.essence pureskin intensywna kuracja na noc uzyta 3 razy 3.Avon balsam dyscyplinujacy włosy uzyty 2 razy 4.Avon krem na dzien z granulkami koloryzujacymi nowy 5.Avon AT szampon do włosów farbowanych 50 ml ( mała buteleczka nowa) 6.Zielona baza clinique raz uzyta 15 ml leci do kochana1989 7.Sypki róz clinique 01 blooming pink polowa z 27 gramów 8.szminka nyx 522 circe raz uzyta 9.Liner w żelu inglot 75 (ciemny fiolet) połowa w orginalnym opakowaniu ja przełożyłam sobie do innego połowę więc liner jak najbardziej świewrzy kupiony tydzien temu 10.Lakier do paznokci inglot 38 biały uzyty dwa razy ekstrakt z zielonej herbaty probka zrób sobie krem w woreczku strunowym 11.Cien do powiek isadora zielony 02 lime rose (rózowego brak ale zielony prawie cały) 12.Tusz maybelline colossal volum czarny uzyty kilka razy niestety nie dla mnie kupiony tydzien temu. leci do kochana1989 13.Vichy tonic Normaderm około połowa z 200ml 14.Vichy liftactiv CxP total próbka 5ml 15. Toni & guy pasta modelujaca 25 ml - niewielki ubytek - leci do SweetButterfly Pozatym posiadam cienie sypkie Art deco i vipery oraz rozswietlacz EDM pokład Lucy Minerals z których moge zrobic odsypki oraz moge zrobic odlewkę kwasu mlekowego. Zapraszam
http://www.mineralnyswiatkasi.pl Edytowane przez Scarlet23 Czas edycji: 2011-01-17 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: Clinique,Avene,Inglot,Nyx i inne
7.Sypki róz clinique 01 blooming pink polowa z 27 gramów
9.Liner w żelu inglot 75 (ciemny fiolet) połowa w orginalnym opakowaniu ja przełożyłam sobie do innego połowę więc liner jak najbardziej świewrzy kupiony tydzien temu 10.Lakier do paznokci inglot 38 biały uzyty dwa razy cos u mnie? zwlaszcza za 2 ostatnie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=379227
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
7.Sypki róz clinique 01 blooming pink polowa z 27 gramów 9.Liner w żelu inglot 75 (ciemny fiolet) połowa w orginalnym opakowaniu ja przełożyłam sobie do innego połowę więc liner jak najbardziej świewrzy kupiony tydzien temu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za pomadkę nyx?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos za avene i szminke bezowa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za 7.Sypki róz clinique 01 blooming pink polowa z 27 gramów
i 12.Tusz maybelline colossal volum czarny uzyty kilka razy niestety nie dla mnie kupiony tydzien temu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za rzeczy z tego zdjęcia: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1294763136 ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
1.Avene Cleanance K 2/3 opakowania
9.Liner w żelu inglot 75 (ciemny fiolet) połowa w orginalnym opakowaniu ja przełożyłam sobie do innego połowę więc liner jak najbardziej świewrzy kupiony tydzien temu cos u mnie?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
5.Avon AT szampon do włosów farbowanych 50 ml ( mała buteleczka nowa)
6.Zielona baza clinique raz uzyta 15 ml 7.Sypki róz clinique 01 blooming pink polowa z 27 gramów 12.Tusz maybelline colossal volum czarny uzyty kilka razy niestety nie dla mnie kupiony tydzien temu. 13.Vichy tonic Normaderm około połowa z 200ml 14.Vichy liftactiv CxP total próbka 5ml oddam wiele
![]() |
#11 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
- Sypki róz clinique 01 blooming pink polowa z 27 gramów
- Liner w żelu inglot 75 (ciemny fiolet) połowa w orginalnym opakowaniu ja przełożyłam sobie do innego połowę więc liner jak najbardziej świewrzy kupiony tydzien temu - tusz collosal maybelline Znajdziesz coś za powyższe? ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Hej, coś za Inglota
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
za
13.cien oliwkowy sypki kryolan 15.nowy cien sypki nyx granatowy 12.pierre rene puder w kulka na naturalnych składnikach wersja rozswietlajaco korygujaca jak na foto mogłabym przygarnac 1.Avene Cleanance K 2/3 opakowania 9.Liner w żelu inglot 75 (ciemny fiolet) połowa w orginalnym opakowaniu ja przełożyłam sobie do innego połowę więc liner jak najbardziej świewrzy kupiony tydzien temu i 12.Tusz maybelline colossal volum czarny uzyty kilka razy niestety nie dla mnie kupiony tydzien temu. lub 13.Vichy tonic Normaderm około połowa z 200ml
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za Avene?
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz coś u mnie za: Toni & guy pasta modelujaca 25 ml ?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
to co byś chciała za te trzy rzeczy (róż, szminka i lakier)?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
znalazłabyś coś u mnie za avene??
![]() prosze odpisz u mnie. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Albo Bare Minerals albo dwa sample EDM, które zechcesz, myślę, że tak byłoby ok.
---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Tak, zapraszam na PW ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
hej
coś u mnie za tusz i pomadke nyx?
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
hoop
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:17.