![]() |
#1 |
BAN stały
|
wymiankaa atmosphere, duż ciuszków i nie tylko xs/s/mWĄTEK CHWILOWO NIEAKTUALNY !!!!!
Założyłam nowy wątek, gdyż w tamtym zrobił się nieco bałaganik, a także nie zostawiłam sobie dość miejsca, nie zważywszy na to, ile tak naprawdę mam ciuszków na wymiane ![]() ![]() ZANIM ZGODZISZ SIĘ NA WYMIANĘ, PRZECZYTAJ Rzeczy, które tu wymieniam, nie są mi zbędne, nie spieszę się z wymiankami, a także nie wymieniam się na siłę ![]() Ciuszki u mnie w wątku są albo nowe z poodrywanymi metkami, albo w stanie bdb. Nie robię zdjęć na sobie. Nie dodaję ciuszków z epoki kamienia, więc proszę też, abyście i mi nie wciskały takowych ![]() Wymieniam się najchętniej na kosmetyki, bo ciuszków mam 4 szafy ![]() Ciuszków nie prasuję, mogę wyprać na życzenie, wysyłam listem ekonomicznym, chyba, że poprosisz mnie inaczej i bedzie to opłacalne, wysyłam równo ze wszystkimi, chyba, że masz więcej przekupek, wtedy też, wysyłam pierwsza, natomiast TY za przekazaniem NADANIA !! _________________________ __________________ Najchętniej wymieniam się na <za to oddam wiele ! >
Jeżeli nie masz nic z tych rzeczy, nie proponuj mi wymiany, chociaż kto wie co wpadnie mi w oko ![]() no to do dzieła ![]() _________________________ ______________________ 1.piękna marynarska tuniko- sukienka rozm. xs/s 2. satynowa tunika/ koszula na wyjątkowe okazje! rozm xs/s/m 3. świetna sukienka NEW LOOK ze srebrną nicią, odcinana pod biustem gumką, można nosić jako tunika ![]() Mam drugą taką samą, kupiłam dwie, bo są naprawdę świetne ! rozm. xs/s/m rozciąga się <-- rezerwacja 4.bokserka ze srebrną nicią rozm. xs/s 5. piękny zielony rozm xs/s 6. spodnie BIG STAR pytać o wymiarki ![]() 7. rybaczki RIVER ISLAND z przetarciami rozm. xs.s Edytowane przez dawidek22 Czas edycji: 2011-02-19 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: wymiankaa atmosphere, duż ciuszków i nie tylko xs/s/m
8. stylowy zestaw szary z satyny
razem z paskiem tworzy piękną sukienkę ! rozm xs/s 9. różowa tunika mocny róż rozm xs/s 10. kamizelka welurowa McKENZIE rozm xs/s żadna podróba ! 11.piękny musztardowy long ATMO xs/s/m niestety nie mam narazie aparatu, a telefon to hmm.. same widzicie jak zdjęcia wychodzą ![]() 12.bluzeczka rękawy 3/4 NEXT rozm 8/10 nowa, nieuzywana, bez metek. bdb material 13. koszula s/m karmel, brąz swietnie komponuje się z rurkami i tenisówkami ![]() 14.torebka DIVERSE mieści a4 , brudne złoto mała wada, której parktycznie nie widac |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
15.piękna bransoletka z muszelek
16. wisior z H&M piękny !! <-- nie ma 17.Piękny sweterek, cieplutki, brudna zieleń ATMOSPHERE rozm. 8 czyli 36 brak jednego guziczka, tylko za coś super ! najchętniej za kosmetyki ![]() w rzeczywistości wygląda o niebo lepiej ![]() 18.Mega gorset New Looka, juz bez metek, bo niechcący mi się zerwaly ![]() nieuzywany, rozm 8 czyli 36 bdb material ! 19.tunika indyjska z pięknym wzorem na piersiach, turkusowa rozm xs/s 20.Super sukienka ATMOSPHERE ! rozm 8/10 , czyli 36/38 szara w groszki, z żabotem przy guziczkach ! Jest o niebo lepsza na realu, tylko za cos super ![]() 21.Kardigan nude beż rozm s/m jest super 22.Tunika ATMOSPHERE ! bardzo zywy kolor <taki jak na 2 zdjeciu> rozm 8/10 czli 36/38 Posiada kokardę na biuscie ![]() za coś naprawdę mega ![]() Edytowane przez dawidek22 Czas edycji: 2011-01-27 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
23.Sliczne, cieplusie bolerko szare, ala wełniane.
Bardzo modne w tym sezonie rozm s 24.sukienka w paski kolor jak na zdjęciu 2 rozm. xs/s 25. tunika wściekły róż, ciemny rozm xs/s 26. elegancka różowa koszulo-tunika ATMOSPHERE w grochy rozm xs/s/m 27. spódniczka H&M super na strój kąpielowy, nad wodę rozm xs 28. hinduska bluzka na szyję turkusowa rozm xs/s 29. super termofor FLORAL ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
30. elektroniczna pęseta do wyrywania pojedynczych wlosków tj. regulacji brwi
![]() chyba trzeba bateryjke wymienic, ja nie wymieniam, gdyż nie uzywam owej pęsety ![]() 31. szczotka elektroniczna z ładowarką stojącą ![]() trzeba kupić tylko przejściówkę polską, za chyba ok. 2 zł ![]() 32. 2 gąbeczki z 4. silikonowe, super do podkładu. 33. baza pod podklad biała oraz ciemny >w srodku> podklad lub mozna uzywac jako roz na policzki zostało gdzies po 90/95 % tego i tego ![]() kupione w zestawie, ostatniego jasnego uzywam ja, jest mega kryjący . 34.korektor Age Rewind zostało ok. 90 % . 35. Galaretka do ciała wiśnia AVON , zostalo tyle, ile widac na zdj, raz uzyta ![]() 36. żel pod prysznic oraz do depilacji ORIFLAME zostało ok.95% 37. farba do włosów essential color 205 ekstrajasny blond, nowa ! brak tylko saszetki odżywki, gdzieś się zapodziała ![]() Edytowane przez dawidek22 Czas edycji: 2011-01-31 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
38. TED BAKER
body lotion zostało ok. 70% 39. TED BAKER body shimmer zostało ok.70 % 40. opakowanie po tuszu YVES SAINT LAURENT bardzo dobra szczoteczka, można moczyć w normalnym tuszu, a rzęsy są mega jak po orginalnej zawartość ! wszystko dzięki szczoteczce ![]() 41. cień AVON kolor sparkle ( cudowny do smoky eyes) zostało 50% 42. roziskrzony cień SECRET cudny na wykończenie makijażu, ala brokat ![]() więcej niż połowa 43. cień RIMMEL STAR kolor taki łosoś, nadaje się jako baza pod inny cień troszkę się ukruszył co widać na zdjęciach, pare razy maźnięty 44. błyszczyki od góry : a) czerwony nieznana firma nowy b) avon color trend przezroczysty, idealny na szminkę zostalo 90% c) błyszczyk LOVELY truskawka zostało 80% d) błyszczyk różowy mieniący się, cukierkowaty 45. torebka bodajże ATMOSPHERE musztardowa, idealnie komponuje się do musztardowego longa, który też mam na wymiankę ! ![]() ma malutką wadę, której nawet nie widać ![]() Edytowane przez dawidek22 Czas edycji: 2011-01-27 o 17:22 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
46. śliczna sukieneczka, z paskiem wygląda wyśmienicie
wyjściowa, rozm. xs/s/m kolor zdj 2 < przeplatana czerń z szarością> 47. słodka bluzeczka z pieskiem nówka, bez metek, nie pamiętam w którym sklepie kupiłam, na pewno gdzieś w galerii ![]() 48. meeega narzutka DOROTHY PERKINS rozm 12 czyli 40, ale wydaje mi sie ze jest to s/m tylko za coś mega ! ![]() 49. dłuższa bluzeczka PUMA orginalna rozm s/m ( przepraszam, że taka pomięta ![]() 50. mega bokserka pastelowe kolory, długa drugie zdj jak lezy na mnie, noszę rozm S, ale na M też pewnie będzie , b dobry materiał ![]() Edytowane przez dawidek22 Czas edycji: 2011-01-27 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
51. dłuższa H&M pudrowy róż
z gumką, więc fajnie jest obciśnięta rękawy 3/4 rozm xs/s 52. tuniko/sukienka paski różowo-czarne rozm xs/mnie maa 53. świetna sukienka z a'la żabotem ma taki materiał jak szmijzerki kolor, nie taki jaskrawy żółty, bardziej bym pwiedziała, że jest to musztardowy jasny ![]() rozm xs/s/m mega ![]() 54. dłuższa boksereczka żółto-białe paski rozm xs/s 55. rurki panterka DENIM rozm xs/s z rozm to 8 za coś super ! ![]() 56. tuniko sukienka a'la floral nie pamiętam jaka to firma ![]() raz założona rozm. xss/s/m dobry material Edytowane przez dawidek22 Czas edycji: 2011-01-27 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
57. tuniko sukienka z odkrytymi w połowie plecami
rozm to 14 czyli 40 to taka m chyba typowa bardzo dobry materiał ! ![]() 58. piękna marynarska z bufkami slicznie komponuje się z czarnymi rurkami i szpilkami rozm xs/s 59. tuniko sukienka czarno- biało- szara z satynowym kołnierzykiem piękny materiał rozm xs/s/m 60. tunika szaro-czarna mega do legginsów ! ![]() rozm s/m 61. szara z niebieskim wykończeniem ATMOSPHERE rozm 8 czyli s fajnie komponuje się z dresami ! 62. KSIĄŻKI ! 1 zdjęcie AUTOR: MARGIT SANDEMO 1) ZAUROCZENIE 2) CÓRKA HYCLA 3) ZIMOWA ZAWIERUCHA 4)ZEMSTA 5) GORĄCZKA 6) ŚLADY SZATANA 7) WIATR OD WSCHODU 8) KWIAT WISIELCÓW 2 zdjęcie AUTOR: BENTE PEDERSEN 1) Uwiedziona 2) Najsłabsze ogniwo 3) Czarodziejskie więzy ( mam dwie takie same ) 4) Dzieci świata 5) Pożegnanie CO DO KSIĄŻEK, TO NA ŻYCZENIE MOGĘ KTÓRĄŚ KSIĄŻKE W SKRÓCIE OPISAĆ Z TYŁÓW KSIĄŻEK ![]() ![]() 63. koszulka LONSDALE orginalna rozm xs/s Edytowane przez dawidek22 Czas edycji: 2011-01-27 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
![]() ![]() 64.spodnie H&m nie noszone, tylko przymierzone biel rozm xs/s 65. fikuśna bluzka nowa z metkami rozm. xs/s 66. śliczny a'la szlafroczek krótki nieużywany, tylko oderwane metki, morski 67. pasek czerwony na gumce primark 68. imprezowa rozm s/m z cekinami, jest naprawdę ładna ![]() 69. rękawiczki milusie tylko oderwane metki ![]() 70. cieplusi, dłuższy sweterek beżowo, brązowy rozm. s/m 71. cienie BOURJOUS 1) gold no ambre ok 80% 2) khaki ok.80 % Edytowane przez dawidek22 Czas edycji: 2011-01-27 o 17:23 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
miejsce na ew. dokladke
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic,pzdr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hej
cos u mnie za 32. 2 gąbeczki z 4. silikonowe, super do podkładu. 33. baza pod podklad biała oraz ciemny >w srodku> podklad lub mozna uzywac jako roz na policzki zostało gdzies po 90/95 % tego i tego |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi, ale nic nie znalazłam. Za buty to chciałabym jakieś perfumy (np. Max Mara, Givenchy Play, Gucci Envy, Moschino Glamour Toujour), więc jakbyś miała jakieś poza wątkiem to daj znać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
nie nie, raczej narzutka za pas vibroaction.. za buty chciałabym tez jakies butki..
#25 |
Rozeznanie
|
ta pęseta i szczotka w jakim stanie jest
moja wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=488026 zestawik żelowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php...5#post24 591715 |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
moge oddac balsam za jedna z tych bluzeczek, tylko nie wiem jak je wyceniasz
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1295992490 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1295992490 sukienke za zielony sweterek atmo, choc tak do konca nie jestem zdecydowana. Jaki jest kolor tego sweterka? Taki jak na zdjeciu? I czy moglabym ewentualnie zobaczyc jakies zdjecie calego sweterka, najlepiej na kims? ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1295988656
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
nic nie znalazłam... spodnie oddałabym za inne jeansowe xs,
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
A powiedz mi rurki panterka za co bys oddala ?
![]()
#29 |
Zadomowienie
|
Tak dokładnie za mój nietoperz i kosmetyki Twoją sukienkę. możesz mi podać tylko jej dlugość i szerokość od pachy do pachy?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.