![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Calvin Klein * Yves Rocher * Bvlgari * Lancome * La Roche Posay * Avon * ZAPRASZAM!NIEAKTUALNE !!!!! 1. Z racji iż mam sporo kosmetyków i innych drobiazgów będę bardzo wybredna. 2. Z powodu braku czasu paczki wysyłam raz w tygodniu poleconym ekonomicznym. 3. Osoby z liczbą przekupek poniżej 10 lub z negatywem - wysyłają jako pierwsze. 4. Nie szukam ubrań, butów, torebek - proszę mi nawet nie proponować! Do każdej wymianki dokładam próbki kosmetyków Gratis! dokładka na - czerwono rezerwacja - na zielono SZUKAM! * The Body Shop - seria Deep Sleep * Aquolina seria (tylko żele pod prysznic lub płyny do kąpieli) - Czekolada z Pieprzem, Krem Ryżowy, Wanilia i Anyż, Wafel, Mleko i Mięta, Marcepan, Lody Waniliowe: Paczula * dwufazowy płyn do demakijażu oczu (oprócz Nivea i Delia) * Bioderma Sebium H20 płyn micelarny * Clinique Pore Minimizer - emulsja zwężająca pory * krem do biustu (nie interesuje mnie Avon i Oriflame) * kosmetyki do włosów blond, farbowanych, zniszczonych (najchętniej John Frieda, Rene Furterer) * wysokopółkowy krem do cery tłustej (próbki, miniaturki) * pomadki - Sephora Lip Attitude Glamour, Shiseido Shimmering Lipstick * cienie - Clarins, Pupa, Estee Lauder, Guerlain * zmywacz do paznokci w sztyfcie (najchętniej Yves Rocher, Oriflame) * Garnier Color Naturals 111 Superjasny Popielaty Blond * kule, kostki do kąpieli * pasty do zębów * tampony, podpaski, wkładki higieniczne * płatki kosmetyczne * plastry oczyszczające nos * bibułki matujące * nawilżające chusteczki dla niemowląt * świeczki * różne smakowe herbaty * biżuteria orientalna * Anthea Turner "Perfekcyjna Pani Domu" książka i poniższe perfumy: * Calvin Klein CK One Summer (wszystkie) * Calvin Klein Obsession Men * Calvin Klein Obsession Night Men * Calvin Klein Euphoria Men * Dior Dune Men * Dior Dune Sun * Dior Midnight Poison Elixir * Etro Etra * Givenchy Organza Indecense * Jean Paul Gaultier Classique Summer (wszystkie) * Kenzo Jungle Tigre * Tom Ford Black Orchid * Yves Saint Laurent Opium Men Z próbek lub odlewek szukam: * Annick Goutal Encens Flamboyant * Annick Goutal Ambre Fetiche * Annick Goutal Musc Nomade * Annick Goutal Duel Homme * Annick Goutal Songes * Annick Goutal Sables Homme * Angel Schlesser Femme * Creed Bois du Portugal * Creed Green Valley * Creed Himalaya * Creed Orange Spice * Creed Original Santal * Creed Royal Delight * Carthusia 1681 * Calvin Klein Obsession * Calvin Klein Beauty * Carolina Herrera CH * Coudray Ambre et Vanille * Coudray Esperys * Coudray Nohiba * Cerruti 1881 Collection EDP * Chloe 1975 EDT * Comptoir Sud Pacifique (oprócz Princesse Muscat, L'eau Du Gouverneur) * Demeter (nie będę wymieniać które już testowałam bo jest tego sporo) * Etro Heliotrope * Etro Patchouly * Etro Vicolo Fiori * Estee Lauder Knowing * Estee Lauder Intuition * Frapin 1270 * Frapin Caravelle Epicee * Frapin Passion Boisee * Frapin Terre de Sarment * Giorgio Armani Emporio for Her * Guerlain L'Instant * Givenchy Jasmine * Givenchy Fleur d'Oranger * Givenchy Very Irresistible Cedre D'Hiver * Histories De Parfums Ambre 114 * Lanvin Arpege * Lutens Bois Oriental * Lutens Vetiver Oriental * Lutens Arabie * Lutens Daim Blond * Lutens Five O'Clock au Gingembre * L Artisan Al Oudh * L Artisan Coeur de Vetiver Sacre * L Artisan Havana Vanille * L Artisan Mechant Loup * L Artisan Poivre piquant * L Artisan Premier Figuier * Marc Jacobs Perfume * Oscar de la Renta Volupte * Priscilla Presley Indian Summer * Prada Infusion De Fleur d´Oranger * Tresori D'Oriente (oprócz Jasmin Di Giava, Aegyptus, Africa, Mirra, Papavero del tibet) * Teo Cabanel Alahine * Teo Cabanel Oha Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2011-02-08 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Calvin Klein * Yves Rocher * Bvlgari * Lancome * La Roche Posay * Avon * ZAPRAS
WYMIENIĘ!
PERFUMY * Azzaro Visit 25/30 ml * Bvlgari Omnia EDP 30/65 ml kod:PO1823F1 * Cacharel Noa 60/100 ml kod:38EN00 * Calvin Klein Truth 7/30 ml kod:6338 rezerwacja kas!a * Calvin Klein Contradiction miniaturka 8/10 ml * Elizabeth Arden Ardenbeauty miniaturka 7/10 ml kod:7NA8 * Joop Jette Dark Sapphire 25/30 ml + pudełko kod: 8365071 * Givenchy Amarige Mariage 20/30 ml * Lancome Magnifique miniaturka 4/5 ml + pudełko * Prada Amber miniaturka 7 ml NOWY * Prada Tendre miniaturka 7 ml NOWY * Van Cleef & Arples Hiver tester 80/125 ml kod:4C04C * Yves Rocher So Elixir miniaturka 4.5/5ml * Yves Rocher Altika płyn po goleniu 100ml NOWY, ZAFOLIOWANY ODLEWKI W ATOMIZERACH * Coudray Vanille et Coco 4.5 ml * Charles Jourdan The Parfum 6 ml * Demeter Jasmine 4.5 ml * Demeter Earl Grey 4 ml * Demeter Mahogany 6 ml * Lutens Feminite du Bois 4.5 ml rezerwacja mettemarit * YSL Nu EDP 8 ml rezerwacja mettemarit PRÓBKI (R- robiona F - firmowa) * A. Goutal Vanille Exquise 2ml Rrezerwacja kas!a * Bvlgari Pour Femme 1.8 ml R * Bvlgari Blv Notte 1.8 ml R rezerwacja kas!a * Benetton Sport woman EDT 2ml F * Cioccolato Mon Amour Fondente Extra 1.5 ml R * Cioccolato Mon Amour Bianco Classico 1.5 ml R * Cerruti Image 0.80 ml R * Cartier Delices EDP 1.2ml F * Charles Jourdan The Parfum EDP 0.80 ml R rezerwacja kas!a * Dolce & Gabanna L'eau the one 2ml F * Demeter Wisteria 0.30 ml R * Demeter Passion Fruit 1.2 ml R * Demeter Wild Blackberry Peach Cobbler 1.2 ml R * Demeter Watermelon Lollipop 1.2 ml R rezerwacja kas!a * Demeter Mango Pineapple Salsa 1 ml R * Demeter Fruid Salat 1.8 ml R * Demeter Chocolate Covered Cherries 1.8 ml R * Demeter Creme Brule 1.8 ml R * Demeter Wet Garden 1ml Rrezerwacja kas!a * Davidoff Echo Men EDT 0.80ml F * Etro Messe de Minuit 1.8 ml R * Escada Collection EDT 2ml F rezerwacja kas!a * Givenchy Amarige 0.50 ml R * Gabriela Sabatini Latin Dance 1.2ml F * J.Del Pozo Halloween Kiss 1.5ml R rezerwacja kas!a * L de Lolita 0.60 ml R rezerwacja kas!a * Lutens Ambre Sultan 2.3 ml R * Lavin Eclat D'Arpege 1.5 ml F * Laura Biagiotti Due Donna 2 ml F * Lacroix Bazar Summer 1.8 ml R * Max Mara EDP 1.7 ml F * Stella Cadente Miss Me EDP 2 ml R * Sarah Jessica Parker Lovely EDT 2ml F * Tresori d'oriente jasmin di giava 1.2 ml R * YSL Opium Orchidee de Chine 2.5 ml R * YSL Opium Poesie de Chine 2.5 ml R * YSL Opium eau d'ete 2.5 ml R * Yves Rocher So Elixir EDT 1.5 ml R * Yves Rocher Nature Millenaire 0.30 ml R * Yves Rocher Fleur De Noel 2008 1.2 ml R * Yves Rocher Fleur De Noel 2009 1.5 ml R Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2011-02-08 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: Calvin Klein * Yves Rocher * Bvlgari * Lancome * La Roche Posay * Avon * ZAPRAS
TWARZ
* Avon Care ujędrniający krem do twarzy 200ml NOWY * AA krem na dzień 50+ korygująco - liftingujący 20ml NOWY * Clinique Superdefense SPF25 Age Defense Moisturizer krem nawilżający na dzień zapobiegający starzeniu się skóry - cera mieszana i tłusta 30ml Krem posiada pudełko, był używany codziennie przez tydzień, kupiony w grudniu kod: AA9 * La Roche Posay Anthelios AC SPF30 skóra tłusta 50ml zostało 80% * La Roche Posay Effaclar M nawilżający krem matujący 5ml - 5 sztuk CIAŁO / STOPY / RĘCE * Avon nail experts rozgrzewający pilling do skórek 30ml NOWY * Calvin Klein Secred Obsession balsam 100 NOWY * Perfecta Extra Slim termoaktywne serum wyszczuplające 200ml + miniaturka 30ml NOWE * Yves Rocher Altika szampon-żel pod prysznic męski 200ml NOWY * Yves Rocher Jardanis du Monde żel pod prysznic anyż gwiazdkowy 200ml NOWY * Yves Rocher Aquarelles Vegetales owocowy żel pod prysznic 200 ml NOWY * Yves Rocher Lavande Essentiele peeling do stóp z pumeksem 50 ml NOW WŁOSY * L'Biotica Moc Natury WAX Silk jedwab w płynie 15 ml NOWY W KARTONIKU * L'Biotica BIOWAX A+E serum wzmacniające 15 ml NOWE W KARTONIKU KOLORÓWKA * Bourjois Effet Lumiere potrójne cienie kolor 46 Les Argents zużycie ninimalne link * Clinique paletka Not For Individual Sale: Colour Surge Eye Shadow Duo Victorian Pink + blushing blush powder blush Aglow kod:FB8 zużycie niewielkie * Estee Lauder pomadka Pure Color Long Lasting 103 Sugar Honey kod:C28 użyta dosłownie dwa razy link * Lancome paletka Not For Individual Sale Blush Subtil Shimmer Coral Sunset + Sheer Peach Organza 2.55 g kod:18E402 użyta dosłownie dwa razy, opakowanie minimalnie porysowane * Max Factor Silk Gloss błyszczyk 8ml niestety nie pamiętam jaki to kolor a na opakowaniu też nic nie pisze, bardzo podobny do Burgundy Balm użyty dosłownie raz w celu wypróbowania, kupiłam go latem dorzucę do większej wymianki link * Shiseido Advanced Hydro-Liquid Compact podkład O40 Natural Fair Ochre 0.5g NOWY link LAKIERY DO PAZNOKCI * Avon ColorTrend kolor Champink 8ml - użyty raz na wszystkie paznokcie (otworzony we wrześniu) * Avon ColorTrend kolor Cafe Au Lait 8ml NOWY Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2011-02-08 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
BIŻUTERIA
* Orsay kolczyki nowe, nawet nie przymierzane. Pierwsze na zdjęciu wymienione. * Inne kolczyki niektóre z nich ręcznie robione. Wszystkie w bardzo dobrym stanie, niektóre nawet nie przymierzane. * Koraliki do wyrobu biżuterii (wymienie wszystkie razem) * Naszyjniki ręcznie wykonane z elementów posrebrzanych, kamieni koral, perełek szklanych, perełek słodkowodnych, koralików szklanych, crackle .. ODZIEŻ / DODATKI * Stradivarius torebka na długim paseczku NOWA * Spinka wykonana z lekkiego drewna filipińskiego NOWA dł./szer. 12,3/4,6 cm mikidziuba PŁYTY KOMPAKTOWE Niektóre płyty nie mają oryginalnych pudełek. Zostały one wymienione na inne gdyż były porysowane bądź połamane. Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, odbierają bez zarzutu. * Kasia Kowalska Samotna w wielkim mieście * Marika Put Your Shoes On / Off - Nowa, bez folii * Marika Plenty * Kasia Wilk i zespół Kto To Jedenaście * Dzioło (Nie) Porozumienie * Drimsztajn - Drimnoc singiel (egzemplarz promocyjny) * Nowe drogi Rock Pop skladanka * Dziewczyna 13 Mega Pop-dance Hits! składanka * Woman To Woman składanka 2CD * Reggae Mania The Best Collection 3CD składanka * Kisses from Spain * Broken Dreams 2CD składanka 30 Of The Most Pained Rock Anthems * Bez Obciachu CD + DVD składanka * Mozart - Mistrzowskie Dzieła płyta kompaktowa + książeczka NOWA * Droga Nr 9 film dvd w bardzo dobrym stanie Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2011-01-28 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie? [ja jeszcze do końca nie wiem co chcę, ale coś na pewno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() zainteresowały mnie: Givenchy Amarige Mariage 20/30 ml Demeter Earl Grey 4 ml YSL Nu EDP 8 ml Chanel Allure Sensuelle 9 ml zatem zerknij do mnie w wolnej chwili ![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
czesc Agatko
![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() * Perfecta Extra Slim termoaktywne serum wyszczuplające 200ml + miniaturka 30ml NOWE * Radical mgiełka wzmacniająca 200 ml NOWA Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() może znajdziesz coś u mnie za : * Van Cleef & Arples Automne tester 30/125 ml kod:4DO1C * La Roche Posay Anthelios AC SPF30 skóra tłusta 50ml zostało 80% ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do mnie - podoba mi się Amarige Mariage i Omnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
moze bys cos sobie jeszcze u mnie wybrała
i oddała mi ktorys z ponizszych: * Calvin Klein Secret Obsession 50/100 ml kod:8277 Givenchy Amarige Mariage 20/30 ml * Van Cleef & Arples Automne tester 30/125 ml kod:4DO1C * Van Cleef & Arples Hiver tester 80/125 ml kod:4C04C *Bvlgari Omnia EDP kolejnosc nieprzypadkowa
wymiana ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post65135946 nałogi ![]() http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6682/ Edytowane przez KuNu Czas edycji: 2011-01-10 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za Noa Cacharel?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
La Roche possay Effaclar M krem
Vichy płyn micelarny 30 ml butelka,nowy *WODA TERMALNA VICHY 150 ML NOWA *La Roche Possay lipikar surgras-kostka do mycia ciała-dla suchej i wrażliwej skóry 150 g.nowa mam chwilowy nadmiar pielegnacji wiec chetnie zamienie na perfumki ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
późnym wieczorem wypiszę Tobie wszystkie daty i kody jakie znajdę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
zaraz podam ci daty,rozumiem ze CK to oryg?
![]() KOSTKA LA ROCHE 07.2012 EFFACLARY 06.2011 WODA vICHY 06.2013 MICEL 03.2013 NIE POGARDZILABYM JESZCZE Prada Amber miniaturka 7 ml NOWYMOZE JESZCZE COS CIEK SKUSI ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- ok nie ma problemu,mi pasuje ![]()
wymiana ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post65135946 nałogi ![]() http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6682/ Edytowane przez KuNu Czas edycji: 2011-01-10 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Witaj, interesuje mnie Noa oraz odlewka earl grey
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazlam, moze masz cos poza watkiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Może miniatura lolity za odlewkę Demeter?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
może coś przebiorę
![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() ![]() Podoba ![]() ![]() * Givenchy Amarige Mariage 20/30 ml * Van Cleef & Arples Automne tester 30/125 ml kod:4DO1C * Van Cleef & Arples Hiver tester 80/125 ml kod:4C04C Powiedz, czy testerki mają koreczki? No i najważniejsze, co byś chciała ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
jedynie może Omnia by mi przypadła do gustu.. hmm muszę pomyśleć jeszcze.. A może masz coś pod ladą?
![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- chyba byłabym chętna na coś z tego: * Bvlgari Omnia EDP 30/65 ml kod:PO1823F1(tylko ten jest delikatny z wyczuwalnymi przyprawami) * Givenchy Amarige Mariage 20/30 ml * Joop Jette Dark Sapphire 25/30 ml + pudełko kod: 8365071 ![]() najlepiej na wszystko ![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Witaj,
Interesuje mnie Noa 60/100ml Poza wątkiem posiadam męskie V&R Antidote 40ml nowe, dwufazowy płyn do demakijażu oczu Garnier, smakowe herbatki Teekane, piramidki i inne firmowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Byłabym chętna na V&R Antidote ale przyznam szczerze nie znam zapachu. Mogłabyś wrzucić zdjęcie i powiedzieć skąd masz ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.