![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
prostownica TONI&GUY, pomadka Sephora, biżu Baby Phat, lakiery i ozdoby do paznokciWĄTEK NIEAKTUALNY - NOWY ZNAJDZIESZ TU: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=508235 Zasady: - informuję o faktycznym stanie rzeczy - wysyłam zawsze listem poleconym ekonomicznym i tego samego oczekuję od Ciebie - opisy rzeczy, które zostały wymienione zaznaczam na szaro lub usuwam - masz mniej Przekupek albo negatywa - wysyłasz pierwsza Profesionalna prostownica TONI&GUY - model TG085, link: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B...TF8&me=&seller= , kupiona w Londynie, posiada angielską wtyczkę - przejściówkę do polkiego gniazdka mogę dołożyć, prostownica 100% sprawna, stan wizualny jak na foto, posiada 12 różnych stopni nagrzewania, maksymalna temperatura 200 stopni Celsjusza, mega długi kabel 3 metry, czas nagrzewania to zaledwie 40 sekund! Powłoka płytek ceramiczna, prostownicę włącza się za pomocą przycisku, posiada wyświetlacz LCD (lampka jest w kolorze pomarańczowym), posiada również funkcję blokady ustawień stopnia nagrzania, blokadę przed nieumyślnym wyłączeniem L'Oreal Superliner - eyeliner, kolor brązowy, dostałam w prezencie, raz użyty, nie mój kolor, napisy się starły, 45zł, dobre opinie na KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt-4155-opis-LOreal-Super-Liner.htm Wilkinson Sword Quattro for Woman - mam taką samą, a tą kupiłam bo była w promocji w komplecie z ostrzami, a zależało mi na ostrzach, a dwóch takich samych maszynek nie potrzebuję Penseta - w kolorze srebrnym, nowa Okrągła szczotka do modelowania For Your Beauty - kupiona w Rossmannie, raz użyta, jednak nie umiem sie nią posługiwać, dokładnie wyczyszczona, średnica ok. 5,5cm Toni&Guy profesjonalna szczotka prostująca włosy podczas suszenia - mega duża, powierzchnia części szczotkującej ma wymiar ok. 12cm x 8cm, używana - dokładnie wyczyszczona, poza przebarwieniami od farby do włosów stan oceniam na bdb, kupiona w Londynie w salonie fryzjerskim Toni&Guy, tania nie była TRESemme szczotka prostująca włosy podczas suszenia - nowa, kupiona w Londynie, długość ok.20cm, wymiary części szczotkującej to ok. 7,5cm x 3,5cm Czarna spinka gwiazda - stan dobry - troche porysowana, ale trzeba się przyjrzeć, długość ok. 10cm Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2011-02-16 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: prostownica TONI&GUY, pomadka Sephora, biżu Baby Phat, lakiery i ozdoby do pazn
Lakier do paznokci Eveline - 4,5ml, kolor niebieski, nr 30, pozostało 3/4
Lakier do paznokci Sally Hansen, Star OPAL Nail Glaze - 13ml, kolor Rose Gold Opal, raz użyty Lakier do paznokci Maybelline, Expres Finish Shock Control 60 sec -10ml, kolor 68 Prune, połyskliwy metaliczny fiolet, wysycha w 60 sekund, użyty 2 razy Lakier do paznokci Wibo Express Growth - 8ml, kolor ciemna śliwka z kolorowym świecącym brokatem, raz użyty Komplet Baby Phat z cyrkoniami - kolczyki i wisiorek, stan db (gdzieniegdzie starty kolor) Wałki na rzepy - 4 sztuki, nowe, średnica 4cm Błyszczyki motylek - perłowe odcienie, użyte tylko raz, w środku pędzelek i lusterko Trzy pędzelki - nowe Oriflame Nail Polish Long Wear - lakier do paznokci, kolor bordo, 7ml, nowy, wartość 17zł Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2011-01-20 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: prostownica TONI&GUY, pomadka Sephora, biżu Baby Phat, lakiery i ozdoby do pazn
Ozdoby do paznokci - kuleczki fioletowe przezroczyste, gwiazdki czarne hologramowe duże z dziurką i małe pełne, gwiazdki srebrne hologramowe pełne, cyrkonie małe fioletowe hologramowe, folia cięta czarna, folia cięta różowa hologramowa, folia cięta niebieska hologramowa, kółka pełne srebrne hologramowe, sześciokąty małe fioletowe hologramowe, sześciokąty duże srebrne hologramowe, kwadraciki fioletowe, nitki błękitne hologramowe, nitki czarne, nitki fioletowe hologramowe, brokat matowy fioletowy, brokat matowy niebieski, brokat iskrzący czarny, brokat świecący ciemnoróżowy, brokat świecący hologramowo jasnoróżowy, brokat świecący wrzosowy, brokat świecący fioletowy, brokat w fiolce złoty świecący, brokat w fiolce biały iskrzacy, siateczka kabaretka do zdobień czarna, siateczka kabaretka do zdobień różowa, piórka do zdobień fioletowe - wymienię najchętniej wszystkie razem
Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2011-01-16 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Sypki cień do powiek marki Editt - kolor iskrzący niebieski
Cień do powiek LUMENE - brązu już nie ma, został jaśniutki matowy róż Smackers Whirly Shimmer Gloss Strawberry T'Whirl - błyszczyk z drobinkami brokatu, zostało ok 30% Pianka do włosów Nivea Hair Care Skręt Fal i Loków - bez alkoholu, utrwalenie i sprężystość, pojemność 150ml, użyta 2 razy, zgubiłam zatyczkę Plastry na halluksy - kupione w Londynie w Bootsie, nowe, zostały 3 sztuki Skośny pilnik z polerką - 4 w 1, 2 plikniki i 2 polerki w jednym, nowe Niebiesko-szara pilniko-polerka - dwa rodzaje polerek, z drugiej strony dwa rodzaje pilników, nowe Zielony pilnik - nowy Sephora Cream Lipstick - szminka kremowa, odcień 061G, świetnie nawilża, ubytek niewielki, ślicznie pachnie, wartość 30zł Aquolina Cioccolato Bianco - mleczko do ciała o zapachu białej czekolady, made in Italy, prawie cały, zużycie zaznaczone na zdjęciu, mam z wymianki z Agniesia666, ale jakoś mi nie leży zapach, duża butla 250ml, wartość 40zł Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2011-01-22 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dyfuzor do suszarki Remington - nowy, średnica otworu 4,5cm
Porcelanowa szkatułka - nowa, dostałam w prezencie, jednak nie mam co w niej trzymać, pięknie zdobiona, długość 7,5cm, szerokość 4,5cm, wysokość 3,5cm Swarovski - pudełko na biżuterię Pudełko na soczewki kontaktowe - nowe Oriflame Lip Definer - wysuwana konturówka do ust, kolor 87 Framboise, użyta kilka razy, wartość 16zł Oriflame Rage - dezodorant, 75ml bez kilku psików Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2012-02-17 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Różowe koraliki na żyłce - stan bdb
Zielone kolczyki koła - średnica 4,5cm, stan bdb Klipsy motyle - w kolorze złotym z cyrkoniami, stan db Bransoletka - czarna ze srebrnymi drobinkami, stan bdb Kolczyki do nosa Claire's - 6 sztuk, z cyrkoniami (czarne, żółte, czerwone) kupione w Londynie, nowe Kolczyki do nosa Claire's -3 sztuki, kupione w Londynie, nowe Isana odżywka w sprayu do włosów suchych z rozdwajajacymi się końcówkami - z 200ml pozostało około 110ml, wartość 8zł Nivea For Man Silver Protect - woda po goleniu, 30ml, nowa Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2011-01-16 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Sephora Eyebrow palette - paleta cieni do brwi, odcienie ciemniejsze dla brunetek, w środku 2 cienie i wosk do układania brwi, ubytek nieznaczny, pędzelek zastępczy od innej palety, mam z wymianki z Agniesia666, ale do moich ciemnobrązowych włosów cienie sąza jkasne i nie pasują - beda idealne dla dziewczyn o jasno- i średniobrązowych włosach, wartość 32zł
Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2011-01-22 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witaj zdaje sie ze bylas u mnie zaintewresiwana lokowka w zamian za prostownice wrzucilam u siebie w watku fotki o ktore prosilas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
bialy brokat rozowa i czarna koronke brokat jasny roz w sloiczku https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1294668478 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1294667888 ostatnie fioletowe https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1294667888 1 i3
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
niestety musiala bym za duzo dobrac bo bylam chetna na brokaty tylko i sztyft a nic wiecej nie widze
![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- ale daj znac jak bedziesz robic dokladke na pewno cos znajde za pasek np ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Lady of Harley-Davidson
|
interesuje mnie (w kolejnosci)
![]() bluza only czarno - srebrna super deo ksiazka wielki las lakier lavender pearl broszka pomaranczowa pilnik szklany jak bys widziala wymiane? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=379227 ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- moge oddac outspoken, paletke do brwi i balsam w zamian za to co chcialam od Ciebie. Co Ty na to? ![]()
![]() |
#19 |
Lady of Harley-Davidson
|
outspoken sa nowe, raz psikniete dla sprawdzenia zapachu. Aquolina nie ma daty, wogole zadnych pl napisow nie ma
![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- tak, chodzi mi o ta bluzke z linka, ktory podalas ![]() za szczotke podziekuje, juz mi wlosy odrosly i nie musze ukladac (chwala Bogu, nareszcie ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- pisze pw ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
znalazłabys coś u mnie za: kuleczki fioletowe przezroczyste, kółka pełne srebrne hologramowe, nitki błękitne hologramowe, nitki czarne, nitki fioletowe hologramowe, brokat iskrzący czarny, brokat świecący hologramowo jasnoróżowy, brokat w fiolce biały iskrzacy?
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
sajkolidżist
|
Niestety nic nie znalazłam..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
niestety nic niewyszukałam dla siebie
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
zapraszam na dokładkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
Nivea For Man Silver Protect - woda po goleniu, 30ml, nowa ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
niestety nic nie znalazłam dla siebie
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.