|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kilka kosmetyków :)
Witam
![]() Cóż, to moja pierwsza wymiana. ![]() (wszystkie rzeczy bez kartonowych pudełek, większość wyprodukowanych w 2009 ale otwartych naprawdę niedawno, gdyż przez jakiś czas... nie pamiętałam o ich istnieniu ![]() Mam do zaoferowania: 1. Cienie Avon True Color Tahitian Turquoise. Stan bardzo dobry, kilka razy maźnięte aplikatorem... Jedyne wasy to brak aplikatora oraz niewidoczne ryśnięcia na pudełku (cienie były noszone w kosmetyczce). 2. Kojące masło do ciała po opalaniu Avon 3. Chłodzący spray po opalaniu z witaminą C, użyty może raz, Avon 4. Chłodzący balsam do stóp Zielona Herbata i Mięta, nieużywany, Avon 5. Nawilżająco-rozświetlający brązujący balsam do ciała SPF 15, po 3 dniach nadaje zdrowy blask skórze, do średniej karnacji, Avon 6. Ujędrniający balsam z masażerem, użyty może 2 razy, Avon 7. Spray opalający "Satynowy Połysk" do średniej karnacji, nieużywany, Avon 8. Spray opalający "Satynowy Połysk" do jasnej karnacji, nieużywany, Avon 9. Ujędrniający tonik do ciała Avon 10. Podkład Ideal Shade, odcień Creamy Natural, Avon, zużycie około 50% 11. Tusz do kresek, odcień 002 Dark Chocolate, użyty może 3 razy, srebrny nadruk na opakowaniu pozdzierał się przez noszenie w kosmetyczce, Miss Sporty 12. Błyszczyk Glazewear, odcień Clear, użyty tylko raz bo chciałam nadać połysk jasnoróżowej szmince, Avon 13. Krem Oligo 25 Vichy, zużycie około 40%. Stoi już kilka miesięcy na półce, ponieważ najprawdopodobniej jest źle dobrany do mojej skóry. Ale na moje oko wszystko z nim w porządku. 14. Żel do mycia twarzy Normaderm Vichy, zużycie 50%, kupiony w jednym momencie z kremem. I wystawiony do wymiany z tego samego powodu, co krem. 15. Szminka Ultra Colour Rich 24K Gold, odcień Chocolate Gold, użyta może ze 2 razy bo chciałam zobaczyć jak wygląda. Niestety zdjęcia brak, gdyż akurat gdzieś mi się zapodziała - jestem po remoncie ![]() 16. Puder w kamieniu Avon, odcień Light Medium - opis i zdjęcie wstawię kiedy go znajdę, gdyż podzielił los szminki ![]() Wymienię się najchętniej za kosmetyki: cienie do powiek (szarości, czernie, grafity, fiolety lub inne, jeśli mi się spodobają ![]() ![]() ![]() ...ale jeśli macie jakieś materiały do nauki języka fińskiego lub zachowały się u Was jakieś egzemplarze literatury fińskiej, też się nie pogniewam. ![]() Edytowane przez TheLastNight Czas edycji: 2011-02-16 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilka kosmetyków :)
cos u mnie za vichy??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
witam
![]() znajdziesz u mnie cos za : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1297819466 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1297819466 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1297819673 ? oddam ciuszki za to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za vichy?
---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- oczywiście, że taka wymiana byłaby możliwa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Przepraszam Cię, kochana, ale vichy już wyszło.
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
długość spódnicy to mniej więcej 105-107 cm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
świetnie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- o, to krem spoko, a na żelu może jest jakiś kod? 3 cyfry dwie litery, albo coś w tym stylu? ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- czyli jest ważny do końca maja 2011, myślę, że zużyję do tego czasu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.