|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
stanika 70H/65J, rzeczy w szarą panterkę, książki-informatyka, Chopard Casmir itd...MOJE POSZUKIWANIA: Buty: - PRZEDE WSZYSTKIM SZUKAM BIAŁYCH ŚNIEGOWCÓW, TAKICH JAK NA PIERWSZYCH DWÓCH ZDJĘCIACH - ROZMIAR 40/41 - inne buty szukam w rozmiarze 39, czasem 40 (ewentualnie 38 jeśli są to sandały lub klapki z odkrytymi palcami) - baleriny białe, czarne, szare - buty na obcasie max 5cm Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2011-02-27 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: stanika 70H/65J, rzeczy w szarą panterkę, książki-informatyka, Chopard Casmir i
Ciuchy:
- w rozmiarze M/L - czarna i szara apaszka - czarna, szara marynarka - szara krótka kurtka wiosenna ze ściągaczami - biała ekoskórka wiosenna ze ściągaczami - bluzki, topy, tuniki, torebki, paski w odcieniach szarości z motywem panterki - szare legginsy matowe lub z motywem panterki (tez w odcieniach szarości) - ale tylko z motywem, a nie całe w panterkę - ciuchy w stylu Japan - czarny i szary pasek z kokardą - taki jak na foto poniżej - szary trencz na wiosnę/jesień najlepiej jednorzędowy, w matowego materiału (połyskliwy nie wchodzi w grę) - krótkie eleganckie spodenki szare (najlepiej takie z mankietem) - szmizjerka szara, czarna - czarne eleganckie rurki - torebki i ciuchy marki RocaWear, McKenzie, Ecko Red, New York Yankees, Nike, Puma, Adidas - staniczki w rozmiarze 65HH / 65H / 70GG / 70G Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2011-04-17 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: stanika 70H/65J, rzeczy w szarą panterkę, książki-informatyka, Chopard Casmir i
Kosmetyki:
- szminka w cielistym kolorze - perfumy, wody toaletowe: Cacharel Amor Amor, Chanel Coco Mademoiselle, Beckham Signature, Emporio Armani Diamonds, Carolina Herrera 212 Sexy, DKNY Be delicious, Chopard Casmir - baza pod cienie MAC lub Inglot - pigment MAC 3D Silver (odsypka) - kremy Palmer's Cocoa Butter (zwłaszcza Bust Firming) - kosmetyki do włosów suchych, zniszczonych, narażonych na dzialanie wysokiej temperatury/prostowanych najchętniej marki JOICO (najlepiej seria K-PAK), TONI&GUY, LEE STAFFORD, L'OREAL PROFESSIONNEL (zwłaszcza L'OREAL Hot Style Iron Finish i L'OREAL Absolut THERMO REPAIR), AUSSIE - tabletki na wzmocnienie włosów/paznokci - plastry na nos przeciw wągrom (tylko marki Beauty Formula) - bibułki matujące - Aquolina (najbardziej zucchero a velo, czyli cukier puder) - masło do ciała Farmony (wszystkie rodzaje) Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2011-04-16 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Inne:
- książki z dziedziny informatyki (sieci komputerowe, bazy danych, programowanie..) - oryginalne gry na XBOX360 - fajny album na zdjęcia (większy, na minimum 200 zdjęć) - filmy na DVD - komplet nici do szycia - "Gotowe na wszystko" na DVD -kompletne sezony, przygarnę każdy (ale te krótsze wersje 5-6cio płytowe) - "Wyznania zakupoholiczki" na DVD - "Legalna blondynka" 1 i 2 na DVD - foremki silikonowe do muffinek i innych ciast Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2011-04-20 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
MA KTOŚ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
jeansy rurki jasnoniebieskie u mnie
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Mam:
L'OREAL PROFESSIONNEL (zwłaszcza LOREAL Hot Style Iron Finish), ale trudno mi ocenić ile go jest, na pewno mniej niż połowa. Natomiast nie mogę też znaleźć na opakowaniu jego daty ważności. Na opakowaniu jest 20-0240H ('02 niemożliwe, bo wtedy to ja go jeszcze nie miałam ![]() ![]() Jeśli jednak byłabyś chętna to daj znać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Mam sandałki, typowa 40 oraz spodnie leggi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
ja mam czarną szmizjerkę deeep
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
u mnie rurki
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
mam filmy Briget Jones a z japan style futerko szare
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
u mnie w ciuszkowym pasek panterka
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.