|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Szukam pilnie! sukienki na wymienę ! xs/s/m !!Witam!
Szukam pilnie sukienki na wymianę ! Mam w niej iść na wesele więc raczej nie ma być to jakaś szmatka tylko coś "poważniejszego" ;P Na 164 mniej-więcej czyli pewnie jakieś xs/s/m. Najlepiej w jakimś "wesołym" kolorze jasny niebieski,fiolet, pudrowy róż... itp. we wzorki lub bez .. co mi wpadnie w oko ![]() Nie żadne granaty i czernie ... W linku dwie sukienki za które mogę się wymienić.. i jeszcze w moim watku cała reszta. 1. H&M bombka rozmiar uniwersalny ![]() i jest dla mnie dobra.. Na górze ściągana na dole bombka ![]() założona raz stan IDELANY ! jak nowa 2. spódnica na 164 , stan idealny ![]() ( bardziej niż na zdjęciu) na gumce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam pilnie! sukienki na wymienę ! xs/s/m !!
U mnie chabrowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
mam jeszcze 2 sukienki w wątku - błękitną i kobaltową. zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
ojej jakie wszystko "poważne" ja szukam bardziej młodzieżowej sukienki ;D a nie świecącej z tysiącami ozdób :<
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
u mnie fioletowa
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
u mnie tulipan i stalowa
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Moze u mnie?
---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- hm na chwile obecna nic.. chyba ze cos poza wątkiem, lub masz cos do wystawienia.;-) odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.