![]() |
#1 |
BAN stały
|
Dior No5, Palety Inglot, MAC, Clinique, Dior, Kenebo, Avon, Maybelline, APC
[CENTER]NIEAKTUALNE!!!
NOWY WĄTEK : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=25665976 dokładki - na różowo Szukam: BRĄZERÓW średnio i górnopółkowych ( w tym ziemia słoneczna Lavertu i ziemia egipska)mogą być miniatury, chętnie wielkie brązery Rozświetlaczy - w każdej postaci, chętnie w złotawej kolorystyce, ale niekoniecznie METEORYTÓW Perfum waniliowych z YR Podkłady ciemne i średnio ciemne, nie jestem typem bladziocha ( chętnie Revlon, MAC ) Tuszy do rzęs Pomadek i błyszczyków beżowych ( chętnie MAC, Angel, marek: MAC, NYX ) CHARMSÓW Wymienię : 2. Paleta 4 cieni INGLOT kolory: biały z niebieskim pobłyskiem,srebrny, granat,brąz oraz czerń z niebieskimi drobinkami zużycie jak na zdjęciu, lusterko pęknięte 3. Paletka cieni KENEBO do smokey eyes fioletowego zużycie jak na zdjęciu KOD: PU-2 kupione za granicą 3 g 4. Estee Lauder, Tender Blush Sheer Stick odcień 07 copper zużycie ok. 10%, odrobinkę starte napisy (od noszenia w kosmetyczce), dla chętnych real foto 8,7 g 3. Włosy Clip in bardzo ciemny brąz, bardzo długie około 45-50 cm są naturalne, wykonane z włosów azjatyckich i indyjskich, używałam ich przez miesiąc, aczkolwiek bardzo o nie dbałam są błyszczące, nie plączą się clipy mają rozm. M, są brązowe jest 7 taśm Ziemia Egipska IKOS, świeżutka, zużycie znikome, jedyna wada to urwana pokrywka, aczkolwiek bez problemu się zamyka dla chętnych zdjęcia tylko na coś z wish Mgiełka nawilżająco odświeżająca TBS z wit. C kilka razy zużyta, zostało ok. 90% dla chętnych zdjęcia Koktajl do ciała, Aquolina, pink grapefruit butla 150 ml, nie mam koreczka, zużycie na zdjęciu zaznaczone, dla chętnych real foto, na coś z wish 5. Książka erotyk "Za Drzwiami" Aliny Reyes Mężczyzna i kobieta, jedno po drugim wchodzą przez wejście do niewielkiego obwoźnego cyrku, w królestwo Erosa: labirynt ciemnych korytarzy. Za każdymi ze znajdujących się tam drzwi czeka na nich inna seksualna przygoda. Poprzez tą podróż w fantazje zarysowuje się pogoń, albo raczej ucieczka przed widmem śmierci i żalu. Powieść w dwóch częściach, w jednej wątkiem przewodnim są przygody i spojrzenie mężczyzny, w drugiej kobiety. Czytelnik sam, choć z pomocą autorki, wybierze swoją drogę poprzez lekturę, od jednych do innych "drzwi", budując konstrukcję tej podróży erotycznej, na drugą stronę luster. 6. Microsoft Acces 2000 Wersja polska Książka Microsoft Access 2000 krok po kroku to najlepszy i najszybszy środek do samodzielnej nauki doskonałego programu zarządzającego bazami danych, opracowanego przez firmę Microsoft. Możesz zrealizować wszystkie lekcje, lub wybrać niektóre z nich, dzięki czemu poznasz interesujące cię zagadnienia. W każdym przypadku, to ty decydujesz o tempie nauki. 7. Perfumy Playboy Play it Lovely 1/4 z 50 ml 8. Dezodorant Playboy Play it Lovely Edytowane przez ol__ Czas edycji: 2011-03-11 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Dior No5, Palety Inglot, MAC, Clinique, Dior, Kenebo, Avon, Maybelline, APC
4. Chanel N 5 Perfumy do włosów, oryginalne, dla chętnych zdjęcia, jest kartonik kod: 2101, 35 ml, 5/6 flakonu 6. Cienie Clinique Lucky Penny cień mocno rozświetlający, lekko różowy, w zimnej tonacji 10. Estee Lauder, Perfectionist [CP+], Serum liftingujące, 1,5 ml, z kartonikiem KOD: C28 12. Artdeco, Camouflage Cream, 4,5 g zużycie znikome, użyłam jedynie kilka razy, żółty magnesowy korektor, baaardzo kryjący, dla chętnych zdjęcia https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...r-w-kremie.htm extra opinie na KWC!!! [/COLOR] 10. "188 Dni i nocy" M. Domagalik i J.L. Wiśniewski Przez 188 dni i nocy Małgorzata Domagalik i Janusz L. Wiśniewski pisali do siebie e-maile o przyjaźni, miłości, samotności, o tym, co codzienne i wyjątkowe. Przytrafiały im się przedziwne i całkiem zwyczajne historie. Czasem, jak to mężczyzna i kobieta, nie do końca się rozumieli, ale wciąż byli ciekawi siebie. Rozważali, jakie są współczesne kobiety, a jacy mężczyźni, co ich dzieli, a co łączy, czym jest miłość, zdrada, feminizm. 11. "Agencja złamanych serc" I. Matuszkiewicz Paulina, Agata i Kasia we wczesnej młodości miały nieszczęście zaufać niewłaściwym mężczyznom. Wszystkie zapłaciły wysoką cenę za naiwność i niewłaściwie ulokowane uczucia: najpierw strachem i upokorzeniem, potem codzienną, upadlającą biedą. Teraz, dzięki energicznej Marcie zawiązują czteroosobową Agencję Złamanych Serc, której jedynym celem jest zemsta - nie na rodzie męskim jako takim, ale na konkretnych, znaczących dla ich życia panach. Dziwnym trafem wszyscy oni znakomicie poradzili sobie w nowej polskiej rzeczywistości i weszli do toruńskiej elity finansowej, a zarazem szarej strefy gospodarczej. Sprawiedliwą karą jest więc - zdaniem bohaterek - możliwie bolesne uderzenie niewiernych po zasobnej kieszeni. 12. "Całkowite Zaćmienie" Liz Rigbey Julia jest wdową, młodą i piękną kobietą. Rozpoczyna pracę w obserwatorium astronomicznym gdzie nawiązuje bliską przyjaźń z Lomaxem, astronomem. Bohaterka zostaje nagle aresztowana pod zarzutem podwójnego morderstwa męża i pasierbicy. Proces przynosi zaskakujące rozwiązanie zagadki jednak dopiero po jego zakończeniu Lomax pozna prawdę o Julii. trudno dostępny unikat 13. "Zachowaj Łódź w sercu" przepiękny album pol-ang-niem Część opisowa zawiera bogato ilustrowany przewodnik po Łodzi z przełomu wieków. Łódź to miasto będące celem nie tylko turystyki sentymentalnej, ale przede wszystkim, będące prężnym ośrodkiem kulturalnym, centrum szkolnictwa, nauki i międzynarodowej współpracy. Książka przedstawia również możliwości rozwoju gospodarczego poprzez budowę węzła komunikacyjnego, zaplecza bankowego, stałe imprezy wystawiennicze i targowe oraz nieustannie rozbudowującą się bazę handlową. 14. Souad "Spalona żywcem" "Spalona żywcem" to opowiesć o okrutnym świecie muzułmańskim, gdzie akceptowane są "zbrodnie honorowe" i nikt nie jest w stanie się temu przeciwstawić. To opowieść o wielkiej sile życiowej, jaką ma w sobie autorka, jej dzieci i mąż. To także opowieść o miłości. O miłości w kraju muzułmańskim, która jest tam uczuciem rzadko spotykanym i miłości w kraju europejskim. Ta pierwsza, niszczycielska, doprowadziła do podpalenia autorki, druga daje jej siłę, oparcie i chęć do życia. 15. "Jak Wytrzymać z mężczyzną?" Joanna Chmielewska Edytowane przez ol__ Czas edycji: 2011-03-10 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Dior No5, Palety Inglot, MAC, Clinique, Dior, Kenebo, Avon, Maybelline, APC
9. Perełki brązujące AVON pękniete opakowanie ciut, zostało tyle co na zdjęciu 10. Dior Monoeyeshadow, kolor: silver cień jest cudownie pudrowy, zostało tyle co na foto 11. Pigment MAC odcień : rushmetal kupiony w krakowskim salonie MAC, kod: C37 NOWY, 7,5 g 12. Odsypki MAC : * Old Gold * Różówy glitter *Błękit * Opalizujący na złoto róz (fioletu i brązu nie ma) Edytowane przez ol__ Czas edycji: 2011-02-22 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
13. Cienie APC: * grafitowy z drobinkami * oliwkowy z drobinkami * Ciemny, zimny brąz * Miedziany zużycie jak na zdjęciach 14. Avon planet SPA, Maseczka Sake & Ryż 3/4 pojemności 75 ml 15. Maybelline, Pure liquid mineral, odcień Carmel ciężko ocenić ile go zostało, ale ok. 3/4 16. Tusz w kamieniu Celia, zostało go 3/4 Edytowane przez ol__ Czas edycji: 2011-02-28 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Moze cos u mnie?
podoba mi sie Pigment MAC odcień : rushmetal paletka 16 cieni inglot i ew paletka 4 cieni z wish mam brazer sephora,ziemi egipska,rozswietlacz lancaster złotawy w sztyfcie,podklady rózne opalone tez.. zapraszam do siebie do watku ![]()
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2011-02-20 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos za perfumy do wlosow?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
spodobały mi się perfumy do włosów No 5 - może coś znajdziesz w zamian ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej, coś u mnie za paletę Inglot 16?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
hej, widze ze szukasz ciemnych podkladow. Poza watkiem mam na wymiane cos takiego z Lusha: http://www.lush.co.uk/shop/product/p...ours-dark-pink. Raz przetestowany, mozna go uzywac jako podklad lub mieszac z kremem. Daje bardzo naturalny efekt, tylko dla mnie jest za ciemny nawet rozrobiony z kremem ale ja bladzioch.
Jakbys byla zainteresowana to daj znac. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za dużą paletkę inglota?
![]() odpisz proszę u mnie ![]() pozdrawiam ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos za duza palete inglota?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
hej cos u mnie za maseczke z Avonu i podkład z Maybelline? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=505895
Prawo kształtu: "Kot przyjmuje kształt naczynia, w jakim się znajduje" ![]() ![]() Antoine de Saint-Exupéry: "Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za duża paletkę Inglota?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
ponawiam pytanie, czy cos u mnie za dużą paletę inglota?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za maseczke z avonu?
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, że chcesz obydwie te wody?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Kici kici miau miau
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Prawie połowa ze 100ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Kici kici miau miau
|
oddam oba blyszczyki za pigment Rushmetal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Hm z dwoma flakonikami trudno będzie. A co mogłabyś dołożyć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Kici kici miau miau
|
troszke tak ale nie bardzo
![]() maja za to drobinki, i nie wiem czy znasz Dazzleglassy bo one troche kleja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
perfumove love
|
Może i nie za duża lista życzeń, bo o ile z rozświetlaczem mogę pożegnać się bez żalu, to L'Instant Magic chciałabym wymienić wyłącznie za któreś z poszukiwanych przeze mnie perfum
![]() No trudno. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
U Ciebie podobaja mi sie cienie Clinique ale nie wiem czy ktores bys oddala za Lusha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.