|
|
#1 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
Ciuchy s,m,l victoria's secret, cross, kolorówka
Witam wszystkich na moim pierwszym wątku wymiankowym.
Przedstawiam Wam ciuszki, które już mi się znudziły,bądź w które już się niestety nie mieszczę. Do każdego ciuszka podaję dokładny opis, jednak w razie wątpliwości chętnie udzielę odpowiedzi na dodatkowe pytania. Zasady: 1)Jako początkująca wysyłam paczuszkę pierwsza 2)Ewentualne rezerwacje wynosić będą trzy dni 3)Proszę składać oferty oraz odpisywać na moje TYLKO w tym wątku. Życze zarowno Wam iak i sobie miłego targowania
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ciuchy s,m,l victoria's secret, cross, kolorówka
1) Bluzeczka w modne czarno-białe paseczki, materiał rozciągliwy, rękaw 3/4, używana, rozmiar z metki S, stan bdb.
2) Biała bluza z kapturem firmy Fishbone, rozmiar M, metka odcięta-drapała stan bdb3) Szorty rozm M, stan bdb, na mnie za małe:/ 4) Bluzeczka dwuwarstwowa na szelkach, stan bdb, rozmiar M/L 5) Bluzeczka fioletowa, z falbanką i wiązaniem w okolicy talii, rozmiar M, stan bdb 6) Szary t-shirt firmy Florence+Fred z dobrej gatunkowo bawełny, stan db, rozm M 7) Long z atmosphere rozm M, marszczenie na biuście+zapięcie na trzy guziczki, stan db
Edytowane przez novalijka Czas edycji: 2011-02-20 o 13:34 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
1) Biała bluza z kapturem w kwiaty, rozm S, stan db-
2) Jasnozielona na szerokich ramiączkach, dunnes stores, rozm 14, stan db 3) Fioletowa bluzeczka, rozciągliwy materiał, rozm M, stan bdb 5) Koszulka na cienkich ramiączkach z Intimissimi rozm S/M, stan bdb 6) Czarna spódniczka z falbanek stan db, rozm S/M 7) Czarna kurteczka z ekoskóry, podszewka rozpruta na plecach, nie wpływa na komfort noszenia, rozmiar M/L, stan db
Edytowane przez novalijka Czas edycji: 2011-02-20 o 13:40 |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
5) Białe spodnie jeansowe, rozm 42, stan bdb
6) Jeansy Cross rozm 30/30 stan idealny, dwa razy założone 7) Koszulka nocna Victoria's Secret styl baby doll, rozmiar S, raz założona stan bdb-oddana 8) DOKŁADKA-Buciki peep toe reserved, rozmiar 39, nówki nie śmigane, noga wygląda w nich niesamowicie sexy dałam za duużo, były tylko przymierzone i są dosyć ciezkie, wiec ze względu na stan, cenę i koszt wysyłki oddam za coś mega, najchętniej za inne buty, toerbkę lub kilka rzeczy. Proszę o wyrozumiałośc.
Edytowane przez novalijka Czas edycji: 2011-02-28 o 10:04 |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Kolorówka:
1) Paletka 48 cieni ruby rose, zużycie niewielkie, jak na zdjęciu 2) Odsypki cieni sypkich z allegro-bardzo ładnie błyszczą, porównywalny efekt do inglota, jedynie zielony odrobinę mniej połyskliwy 3) Błyszczyk essence, różowy zużycie minimalne, na ustach widoczny kolor, czego nie lubię 4) Zestaw zieleni i brązów z Lovely-zużycie 1/4, ciemna zieleń 1/2 5) Tester pełnowymiarowy błyszczyka z Bell, kolor cynamonowy 6) Puder prasowany rozświetlający sensique, kolor 103, jasny beż, zużycie niewielkie, zawsze nakładany pędzlem. Pielęgnacja: 1) Depilator Rowenta, użyty kilka razy, stan idealny oddany 2) Peeling enzymatyczny Dax Perfecta, daw razy użyty w celach testowych ważny do 4. 2012 3) Dezodorant w spray'u Dove, nieużywany Lakiery: 1) Golden rose odżywka wzmacniająca, kolor budyniowy, zostało 2/3 buteleczki 2)Buterfly Jungle, róż, 2/3 buteleczki, oddane 3) Vollare flash opalizujący róż, ubytek 1/4 oddane 4) Rimmel, strażacka czerwień, 1/2 buteleczki, oddane 5) Balsam Dove rozświetlający ubytek 1/10 6) Róż Wibo odcień 5, ubytek niewielki 7) Mineralny puder w kremie Vollare, odcień beige, raczej jasny, zużycie 1/4 w celu przyciemnienia innego podkładu Inne: 1) Kolczyki agfafki wiszące, handmade 2) Oprawki okularowe Vision Express 3) Naszyjnik długi srebrny z kuleczkami 4) Korale czarne dziergane na szydełku 5) Naszyjnik retro opia 6) Kolczyki kola brązowe 7) Wiszące kolczyki z czerwonymi łezkami 8) Wiszące kolczyki z kwiatkiem i błyszczacym kamyczkiem 9) Turkusowa bransoletka h&m 10) żółta bransoletka 11) Wisiorki z srebra: kwadrat i granatowa łezka
Edytowane przez novalijka Czas edycji: 2011-02-28 o 10:04 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma prośby, żeby nie pisać, więc ryzykuję.
![]() Znajdziesz coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1298121809 - koszulka nocna 1) Paletka 48 cieni ruby rose, zużycie niewielkie, jak na zdjęciu 2 2) Odsypki cieni sypkich z allegro-bardzo ładnie błyszczą, porównywalny efekt do inglota, jedynie zielony odrobinę mniej połyskliwy - chodzi mi o ten kremowy i jeszcze puder sensique |
|
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
cos u mnie za paletkę
?
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
cos za cienie?
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
czy coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1298121809 ?
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za;
1) Paletka 48 cieni ruby rose, zużycie niewielkie, jak na zdjęciu 2) Odsypki cieni sypkich z allegro-bardzo ładnie błyszczą, porównywalny efekt do inglota, jedynie zielony odrobinę mniej połyskliwy |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
za ten sweterek dałam 200zł także podziękuje chyba że znajdziesz coś innego.
|
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie za koszulę nocną ?
![]() |
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
nic
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za
6) Puder prasowany rozświetlający sensique, kolor 103, jasny beż, zużycie niewielkie, zawsze nakładany pędzlem. 2) Peeling enzymatyczny Dax Perfecta, daw razy użyty w celach testowych ważny do 4. 2012
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
nicc
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za biale rurki?
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie wpadlo mi w oko, masz cos ciekaweo poza watkiem?
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
jezeli ma do 220 stopni to ja mam do 220 potrzebuje mocniejszej 230 + jezeli jest to podaj mi cala nazwe
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:50.

stan bdb
dałam za duużo, były tylko przymierzone i są dosyć ciezkie, wiec ze względu na stan, cenę i koszt wysyłki oddam za coś mega, najchętniej za inne buty, toerbkę lub kilka rzeczy. Proszę o wyrozumiałośc.