![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Same firmowe ubrania w rozmiarze xs/s ! Perfum Dolce Gabbana, torebka nike, rurki ...
niekatualny, tworzę nowy wątek !
Moje zasady : 1. Nie odmieniam się . 2. Ciuszki wysyłam wyprane ale niekoniecznie prasowane. 3. Podaję autentyczny stan rzeczy i oczekuję tego samego . 4. Po dokonaniu wymiany wystawiamy sobie przekupki. 5. Odpisuję u Ciebie a Ty u mnie (nikt nie lubi być olewanym) 6. Poszukuję ciuszków wyłącznie w rozmiarze XS/S 7. Nie daję żadnej gwarancji na moje rzeczy . 8. Proszę nie proponujcie mi starych, poniszczonych,niemodnych ubrań 9. Mam dużo ciuszków więc nie wymieniam się na siłę . 10. wklejajcie linki bo tak mi łatwiej . Ciuszki: ![]() 1. Oryginalny perfum Dolce Gabbana light blue ! Był używany, zużycie ok. do drugiego napisu na flakoniku . Perfumik spadł mi z szafki i lekko uszczerbił się dolny róg ( w niczym to nie przeszkadza ) ale wolę powiedzieć . Dla zainteresowanych mogę zrobić zdjęcia ; ) . Jak wiadomo perfum jest drogi także za coś o podobnej cenie lub kilka rzeczy . Kucyk_ponny 2.Jasno szare rurki firmy BUTIK, rozmiar xs (32) , stan idealny ! Sylvutkowaa 3. Ciemno szare rurki firmy STADIVARIUS rozmiar 32 , stan BDB ! ( najmodniejsze w tym sezonie ) mikanda 4. Turkusowe rurki , rozmiar bardzo malutki będzie na xxs/xs ! Stan prawie idealny ! 5/6. Skórzana torebka-kuferek, PRAWDZIWA SKÓRA . Nie mieści formatu A4 , najmodniejszy kolor tego sezonu ! Stan - NOWA bez metek . 7. Turkusowa torebka firmy BUTIK, stan BDB , mieści A4 . 8. Bokserka typu long firmy H&M , stan IDEALNY, rozmiar S . Sroczka2000 9. Turkusowa bokserka firmy BUTIK, rozmiar S, stan idealny. Avu 10. Wypasiona bluza firmy Tally Wejl rozmiar xs, stan Idealny . Edytowane przez sensimilla15 Czas edycji: 2011-03-27 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
![]()
Dokładka z dnia 23.02 !
Za te rzeczy będę wybredna . Ciuszki : 1. Piękna czarna torba z eko skóry , spodkojnie mieści A4 . Można nosić ją na różne sposoby . Dałam za nią bardzo dużo, także będę wybredna . Stan Idealny prócz zgubionego guzika gdzie jest zapinanie, ale to w niczym nie przeszkadza. Sylvutkowaa 2. Szare rurki firmy Stradivarius , rozmiar z metki 32 ! Stan BDB . Tylko za inne rurki , bo kosztowały dużo . Mikanda 3. Świetna bluza firmy Only ! Rozmiar S , stan IDEALNY . 4. Kolorowa bluza firmy House . Rozmiar XS/S, stan BDB+ . 4. Malinowa bluza firmy BUTIK, rozmiar M ale pasuje na S , stan IDEALNY ! 5. Biały T-shirt firmy RESERVED, rozmiar M ale ja noszę S i była mi luźniejsza . Stan IDEALNY . 6. Pudroey T-shirt firmy RESERVED, rozmiar M ale noszę S i była luźniejsza Stan Idealny ! W trakcie wymiany z taknie. Edytowane przez sensimilla15 Czas edycji: 2011-03-23 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
![]()
Dokładka z dnia 23.02
Będę wybredna . Ciuszki : 1. Świetne granatowe rurki ! Wymieniam tylko dlatego, że dostałam na prezent prawie identyczne . Rozmiar XXS/XS , były naprawdę drogie więc wymienię za coś extra . STAN DB+ (widać normalne ślady użytkowania ) 2. Torba firmy NIKE , mieści spokojnie A4 , w środku kieszonka na drobnoski i z tyłu . Była niezwykle droga a wymieniam tylko dlatego, że zmieniłam styl . Stan IDEALNY . 3. Świetne czarne rurki z zipami ! Kupione w NEW YORKERZE za 179 zł ! Są NOWE, ani razu nie ubrane . Rozmiar z metki to 34 . Oddam tylko za INNE RURKI najlepiej firmy Bershka ! Avu Edytowane przez sensimilla15 Czas edycji: 2011-03-12 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
![]()
Dokładka 10.03.2011
Legenda : * - oddam łatwo . * - tylko za coś naprawdę super ! Ciuszki : 1. Długi szary kardigan zapinany na guziki . Rozmiar S , stan BDB (pojawiają się zmechacenia, aczkolwiek łatwe do ogolenia REZERWACJA !) * 2. Asymetryczny sweterek w stylu marynarskim, rozmiar S, stan Idealny ! Jest to long idealny do tunik a nawet rajstop . 3. Bluza w kratę H&M, rozmiar S , stan BDB. 4/5 . Świetny szary T-shirt z srebrnym nadrukiem i seksownym tyłem ! Rozmiar XS/S . Sylvutkowaa 6. Fioletowy T-shirt w zwierzęce wzory firmy MOODO, rozmiar XS , stan Idealny . Sroczka2000 7 Biały T-shirt z królikiem firmy NEW YORKER, rozmiar XS, stan DB ( mała plamka od fluidu pod szyją ) * 8. Biały T-shirt z zegarami, Rozmiar XS/S stan Idealny Sylvutkowaa 9. Szara bluza w kratę, Ani razu nie ubrana ! Świetne guziki ozdobne ma . Rozmiar S, stan IDEALNY . 10. Welurowa bluza w kolorze brązowym firmy LOGG , rozmiar XS, stan Idwalny . Edytowane przez sensimilla15 Czas edycji: 2011-03-27 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
![]()
dokładka 13.03.2011 r .
Ciuszki : 1.śliczna biała długa koszula z koronką ! Hit tej wiosny , rozmiar S, stan IDEALNY . 2/3. Piękna szara bluzeczka , rękawy -bufki , ozdabiana koronką ! Nowa jeszcze z metkami . Rozmiar S Rezerwacja ! . 4. Śliczna sukieneczka na lato, rozmiar S, stan Idealny . 5. Jeansowa sukienka typu bombka. Dałam za nią niesamowicie dużo dlatego będę strasznie wybredna ale można kusić : ) Rozmiar xs/s , stan IDEALNY . 6. Czerwona tunika w stylu marynarskim, sięga grubo za pupę . Rozmiar S małe M . Stan DB+ ( zmechacona ale da się zgolić ) Sylvutkowaa 7. Biała bluza z napisami firmy MACKENZIE ! Rozmiar XS, stan Idealny . 8. T-shirt z Garfieldem, rozmiar XS, stan BDB . 9. Biały T-shirt z kłapouszkiem, rozmiar XS, stan BDB+ . 10. Biały T-shirt z królikiem Bugsem, rozmiar S, stan Idealny . Edytowane przez sensimilla15 Czas edycji: 2011-03-27 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Same firmowe ubrania w rozmiarze xs/s ! Perfum Dolce Gabbana, torebka nike, rur
cos za perfumy?
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
![]()
; )
Edytowane przez sensimilla15 Czas edycji: 2011-02-19 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dot.: Same firmowe ubrania w rozmiarze xs/s ! Perfum Dolce Gabbana, torebka nike, rur
cos za torbe?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
cos za perfumki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
a jaka jest pojemnosc wyjsciowa perfum?
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za torbe?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za perfum d&g?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Hej cos u mnie za Torbe??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
witam
![]() znajdziesz coś za rurki z butika szare jasne ? oddam wiele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
niestety nie moje rozmiary ; )
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś za
1. Oryginalny perfum Dolce Gabbana light blue 2.Jasno szare rurki firmy BUTIK, rozmiar xs (32) , stan idealny ! 3. Ciemno szare rurki firmy STADIVARIUS rozmiar 32 , stan BDB ! ( najmodniejsze w tym sezonie ) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
cos za 1. Oryginalny perfum Dolce Gabbana light blue ! Był używany, zużycie ok. do drugiego napisu na flakoniku . Perfumik spadł mi z szafki i lekko uszczerbił się dolny róg ( w niczym to nie przeszkadza ) ale wolę powiedzieć . Dla zainteresowanych mogę zrobić zdjęcia ; ) . Jak wiadomo perfum jest drogi także za coś o podobnej cenie lub kilka rzeczy
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
rurki to mam w wątku, zobacz :
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post24638376 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
a nic sobie nie dobierzesz???
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
a możesz podać dokładniejsze wymiary tych spodni?
Jasno szare rurki firmy BUTIK, rozmiar xs (32) , stan idealny ! Edytowane przez gatka_84 Czas edycji: 2011-02-19 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.