![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
|
CZERWIEC mnóstwo nowości, zapraszam :)
nieaktualne, zapraszam do nowego wątku
Witam w moim kolejnym wątku ![]() 1. Jeśli masz 0-10 przekupek - wysłasz pierwsza ,ja czekam na Twoją przesyłkę i po jej otrzymaniu wysyłam paczkę Tobie 2. Jeśli masz 11 - 25 przekupek - wysyłasz pierwsza , pokazujesz skan nadania, ja najpóźniej następnego dnia wysyłam paczkę Tobie 3. Jeśli masz 26- 35 przekupek - wysyłamy razem w umówionym terminie 4. Jeśli masz więcej przekupek - dostosuję się do Twoich wymagań ![]() 5. Proszę o wystawianie przekupek po zakończeniu transakcji ![]() 6.Nie robię zdjęć na sobie 7. Toleruję linki ![]() 8. Czasami wysyłka może się opóźnić ze względu na to że studiuję w innym mieście i nie zawsze mam dostęp do wszystkich rzeczy 9. Wymieniam się i sprzedaję rzeczy również na innych portalach,więc czasem mogą zniknąć. Nie mam sprecyzowanej wish listy , można kusić wszystkim
![]() - druty i włóczki - kolorowe rajstopy rozmiar miniumum 4 , min 60 den - płyty CD oryginalne lub z gazet - filmy DVD/VCD oryginalne lub z gazet - wszystko w stylu hippie, etno, folk, wszytsko co ma haft ludowy ![]() - płyty winylowe - seriale oryginalne lub z gazet - książki - trampki do kostki 36/37 (różne kolory) Edytowane przez Purchaweczka Czas edycji: 2011-07-26 o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC mnóstwo nowości, zapraszam :)
1. Komin
jasny róż (taki jak na zdjęciu ) handamde wiosenny, letni 2. Komin kolor jakby ecri (taki jak na zdjęciu ) handmade ciepły, na zimę nie ma Edytowane przez Purchaweczka Czas edycji: 2011-07-01 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
[COLOR="LemonChiffon"]
Piękna narzutka w kolorze jasnego różu [/COLOR]
rozmiar z metki 18 proszę sugerować się wymiarami : szer. od paszki do paszki 46,5 cm*2 dł całkowita ok 80 cm ma wadę , malutką dziurkę z tyłu kolo rękawa (pokazane na zdjęciu) Edytowane przez Purchaweczka Czas edycji: 2011-07-16 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Tunika
rozmiar z metki 42 osoby noszące mniejsze rozmiary , mogą ją nosić jako sukienkę z paskiem (pokazane na zdjęciach) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
spodnie House
spodnie z metki rozmiar 26/34 kolor ciemny granat nogawki lekko poszerzane Edytowane przez Purchaweczka Czas edycji: 2011-07-25 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Książki ostatniej książki nie ma Edytowane przez Purchaweczka Czas edycji: 2011-07-01 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
dokładkaaaaa
1. broszka 2. kolczyki gwiazdki żółte i fioletowe 3. j.rosyjski (pożółkłe strony) 4. tunika w kwiaty H&M 5. sukienka w paski M 6. piękna biała tunika xs-m (za coś super) Edytowane przez Purchaweczka Czas edycji: 2011-07-25 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
może coś za komin ecru?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
może coś za sweterek?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1309441708 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
coś za Addamsów i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1309442161 ?
![]()
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
chyba jednak zrezygnuję, tyle teraz mam tego rysowania że za ksiązkę mi się nie opłaca
![]() ![]() ale zerknęłam na Twojego lastfm, pochwała za gust ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Córki Nomadów już nie mam
![]() ![]() " Umrzeć dla Cieie to jedna z powiesci znanej angielskiej pisarki, która rozglos i slawe zdobyla dzięki wjątkowej umiejętności tworzenia niezwykłej atmosfery i klimatu. " Bohaterem powieści jest światowej sławy pianista, którego błyuskotliwą karierę przerywa choroba. nie mogąc pogodzić się z szarością swego nowego życia, ucieka w marzenie. Za próbę urealnienia go płaci jednak sza;eństwem. wąska granica przebiegąjąca między realnością, a światem, stworzonym w jego wyobraźni zaciera się, a duszna atmosfera przeprłnionej muzyką narracji sprawia, że zaczynamy w wykreowaną w mózgu Lowella rzeczywistośc. Edytowane przez ldzlejdildz Czas edycji: 2011-06-30 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.