![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Duża wymiana - LRP, nowe Glyco-A, Lirene, Inglot, farby do włosów i inne :)
NIEAKTUALNE
Witam - zapraszam do wymiany ![]() NIE SZUKAM UBRAŃ! Oto, co mam do wymiany: dokładka wymienione Dokładka 19.03.11: Essence limitowanka Eclipse (the twilight saga) Podwójny wypiekany cień do powiek w kolorze 01 Werewolf or Vampire? (połyskujący ciemnoszary-czarny i srebrny) - tylko testowane, otwarte wczoraj (nie moje kolory) Dokładka 17.03.11: Vademecum Titan Strong - pasta do zębów wzmacnia szkliwo i wybiela NOWA DOKŁADKA 5.03.11: Soraya Family Fresh Nawilżający kremowy żel pod prysznic migdałowy nowy nieotwierany data ważności 01.2013 Dermika tonik z kwasami AHA Meritum zostało około 30% z opakowania 200 ml, otwarte w styczniu ( https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...dojrzalej.html ) Lovely Terra Cotta Compact Zestaw rozświetlających cieni do powiek kolory: odcienie różu, złoty i srebrny - użyte kilka razy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,29139,terra-cotta-compact.html&next=1 DOKŁADKA: - Kobo Professional czarna kredka do oczu Long Lasting Eye Liner - użyta 2 razy HIT KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...er.html&next=1 - Biosilk jedwab 15 ml, nowy nieużywany. - Excipial Pigmentcreme kolor jasny – podkład z apteki ubytek nie więcej niż 20% data ważności 06.2012 - Eveline Cosmetics, Sun Care Chłodzący żel po opalaniu 200 ml – zużycie ok.50%, data ważności 09.2012 - Joanna, Color Naturia Farba do włosów kolor 222 Dziki kasztan – nowa, nieużywana, data ważności 04.2011 - Laura Conti, Face Care Kaolinowa maseczka oczyszczająca dla cery tłustej i mieszanej saszetka 10 ml – nowa nieużywana, data ważności 07.2011 - Rossmann Silver Shampoo 250 ml – dwa razy użyty - Delia Szampon do włosów z efektem płukanki do włosów blond 250 ml – trzy razy użyty data ważności 07.2012 - Anna Nafta kosmetyczna z olejem rycynowym – zostało ok.50% data ważności 03.2012 -Delia Płukanka do włosów Srebrna 200 ml – użyta raz data ważności 11.2012 - L’Oreal Recital Preference farba do włosów kolor Hollywood Bardzo Jasny Blond – nieużywany, kompletne opakowanie z odżywką - Schwarzkopf Essential Color Farba do włosów kolor 212 Jasny złoty Blond – nieużywany, kompletny z odżywką, troszkę pomięty kartonik Co chętnie przygarnę: Olej kokosowy, książki (po angielsku, do nauki angielskiego, psychologiczne, popularno-naukowe, pedagogika), czasopisma w języku angielskim także stare, kosmetyki do włosów, LUSH, kosmetyki NYX, ELF, nieużywane szminki cieliste, nude, próbki, testery, odsypki kosmetyków mineralnych dla bardzo jasnej/jasnej cery, inne ciekawe rzeczy ![]() Wymienione: Esprit Imagine for women - parfum deodorant 75 ml NOWY Syoss Repair Therapy odżywka od włosów suchych i zniszczonych 500 ml NOWA Tusz do rzęs 2000 Calorie MAX fACTOR- nowy nieotwierany, kupiony w grudniu w Rossmanie - HIT KWC Żel oczyszczający Effaclar La Roche Posay - pozostało jakieś 70-80% z 200 ml otwarty w styczniu - HIT KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,32520,la-roche-posay-effaclar-puryfing-foaming-gel-for-oily-sensitive-skin.html&next=1 Stapiz Sleek Line Szampon Volume Non-Stop -nowy nieotwierany 300 ml data ważności 05.2012 Lakier Wellaflex Połysk i trwałość 300 ml nowy nieotwierany data ważności 07.2013 The Body Shop Mgiełka do ciała Pomegranate & Raspberry zostało jakieś 60% z 100 ml otwarta w grudniu - Bioderma, Hydrabio Maseczka nawilżająca pozostało ok. 1/4 tubki - dobra na wypróbowanie (świetne opinie w KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,21115,bioderma-hydrabio-masque.html&next=1) -La Roche Posay Toleriane Teint Podkład nr 11Light Beige – użyty dwa razy, niestety niedobrany do mojej cery kolor - Isis Pharma Glyco-A Peeling kosmetyczny z kwasem glikolowym 12% - nowy, nieotwierany w kartoniku data ważności - Inglot Dry & Shine Preparat wysuszający-nabłyszczający - używany, w kartoniku, zostało ok.60-70% otwarty 10.2010, data ważności 18 miesięcy od otwarcia - Lirene AQUA Krem intensywnie nawilżający na dzień 50 ml – nowy nieużywany zafoliowany, data ważności 08.2012 - Lirene AQUA Maseczka intensywnie nawilżająca w tubce 75 ml – nowa nieużywana nieotwierana, data ważności 06.2012 - Ava Laboratorium BioAlga Maseczka do twarzy z algami morskimi głęboko nawilżająca saszetka 7 ml – nowa nieużywana, data ważności 12.2011 - Dr Irena Eris, Under Twenty Never Ever Delicate Formula Maseczka oczyszczająca z glinką saszetka 6 ml– nowa nieużywana, data ważności 11.2011 - AA Ultra Nawilżanie Maseczka błyskawicznie oczyszczająca na bazie glinki białej i alg saszetka 5 ml – nowa nieużywana, data ważności 03.2012 - Synergen Maseczka przeciwtrądzikowa saszetka 7 ml Edytowane przez kotwilka Czas edycji: 2011-03-30 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Duża wymiana - LRP, nowe Glyco-A, Lirene, Inglot, farby do włosów i inne :)
jest kilka rzeczy które mogłyby sie przydać solenizantkom, a mi toleriane, o ile nie jest za ciemny. Co Tobie się podoba u mnie?
Mysle o Lirene masce i kremie, peelingu Glyco-A i Toleriane. Tyle, że pierwsze trzy muszę sprawdzić u źródła, a o opis koloru toleriane poproszę Ciebie. Edytowane przez palau Czas edycji: 2011-02-25 o 00:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Duża wymiana - LRP, nowe Glyco-A, Lirene, Inglot, farby do włosów i inne :)
- Isis Pharma Glyco-A Peeling kosmetyczny z kwasem glikolowym 12% - nowy, nieotwierany w kartoniku data ważności
poprosze ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
- Isis Pharma Glyco-A Peeling kosmetyczny z kwasem glikolowym 12% - nowy, nieotwierany w kartoniku data ważności
cos u mnie? oddaaaam duuużo! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Witaj,
wypatrzysz coś u mnie w zamian za: -La Roche Posay Toleriane Teint Podkład nr 11Light Beige – użyty dwa razy, niestety niedobrany do mojej cery kolor - Isis Pharma Glyco-A Peeling kosmetyczny z kwasem glikolowym 12% - nowy, nieotwierany w kartoniku data ważności ? Zapraszam do obu wątków: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja chetnie przygarne Glyco-A.
Moge zaoferowac np: - nowy cien Clinique, 08 Sparkling Sage, 8g, wysuwany, jest aplikator - nowa pomadka Clinique, Long Lasting Lipstick, Creamy Nude, normalna wielkosc, ale w promocyjnym zielonym opakowaniu - nowy blyszczyk Clinique, superbalm moisturizing gloss, miniatura 7ml, color Grapefruit, zupelnie przezroczysty z lekkim poblaskiem rozowym Mam tez duzo ksiazek po angielsku. Jakas specjalnie tematyka Cie interesuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
- Lirene AQUA Krem intensywnie nawilżający na dzień 50 ml – nowy nieużywany zafoliowany, data ważności 08.2012 - Lirene AQUA Maseczka intensywnie nawilżająca w tubce 75 ml – nowa nieużywana nieotwierana, data ważności 06.2012 - Isis Pharma Glyco-A Peeling kosmetyczny z kwasem glikolowym 12% - nowy, nieotwierany w kartoniku Najbardziej na kremie mi zależy ![]() Edytowane przez RoOxAnKaA Czas edycji: 2011-02-25 o 08:26 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
ja tez po glyco a
poza watkiem mam Zasady badań pedagogicznych Tadeusz Plich ,Teresa Bauman Resocjalizacja Kazimierz Pospiszyl
![]() |
#9 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie w zamian za:
- Isis Pharma Glyco-A Peeling kosmetyczny z kwasem glikolowym 12% - nowy, nieotwierany w kartoniku data ważności (?) - Lirene AQUA Krem intensywnie nawilżający na dzień 50 ml – nowy nieużywany zafoliowany, data ważności 08.2012 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś w moich 3 wątkach za Glyco-A, maseczkę Lirene i szampon Delia?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
hej może coś u mnie za numer 1?
Mam bodajze 2 ksiazki pisane po angielsku poza wątkiem, mam książkę do angielskiego cambridge jednak jest to przypomnienie sobie gramatyki i raczej wprowadzenie do średniozaawansowanego poziomu. Znalazłabym jeszcze z pewnościa jakies, ale bym wolala wiedziec co dokladnie bys chcialala ![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Mam problem z internetem, na pewno dziś wieczorem spojrzę do Waszych wątków i odpiszę Wam
![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Widze ze szukasz ksiazek po angielsku. Mam nastepujace do wymiany:
Dan Brown, The Da Vinci Code Dan Brown, Deception Point Lee Child, The Visitor Barbara Taylor Bradford, Unexpected Blessings Jesli Cie ktores zainteresuja to daj znac. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
Isis Pharma Glyco-A Peeling kosmetyczny z kwasem glikolowym 12% - nowy, nieotwierany w kartoniku data ważności cos u mnie? ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
- AA Ultra Nawilżanie Maseczka błyskawicznie oczyszczająca na bazie glinki białej i alg saszetka 5 ml – nowa nieużywana, data ważności 03.2012 Lirene AQUA Maseczka intensywnie nawilżająca w tubce 75 ml – nowa nieużywana nieotwierana, data ważności 06.2012 ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie -La Roche Posay Toleriane Teint Podkład nr 11Light Beige – użyty dwa razy, niestety niedobrany do mojej cery kolor
- Isis Pharma Glyco-A Peeling kosmetyczny z kwasem glikolowym 12% - nowy, nieotwierany w kartoniku data ważności mam troche ksiazek jakie moze Cie zainteresuja, mam poza watkiem sporo do angielskiego
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś za
-La Roche Posay Toleriane Teint Podkład nr 11Light Beige – użyty dwa razy, niestety niedobrany do mojej cery kolor - Lirene AQUA Krem intensywnie nawilżający na dzień 50 ml – nowy nieużywany zafoliowany, data ważności 08.2012 - Lirene AQUA Maseczka intensywnie nawilżająca w tubce 75 ml – nowa nieużywana nieotwierana, data ważności 06.2012 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos u mnie za:
-La Roche Posay Toleriane Teint Podkład nr 11Light Beige – użyty dwa razy, niestety niedobrany do mojej cery kolor ?? odp. u mnie prosze
![]() |
#20 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
-La Roche Posay Toleriane Teint Podkład nr 11Light Beige – użyty dwa razy, niestety niedobrany do mojej cery kolor - Excipial Pigmentcreme kolor jasny – podkład z apteki ubytek nie więcej niż 20% data ważności 06.2012 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Hmm.. myślę, że raczej nie będziesz skłonna oddać peelingu Isis pharma (ale zapytam
![]() *Eveline, 3D Glam Effect, Lipgloss, Odmładzający błyszczyk do ust z kwasem hialuronowym i koktajlem witaminowym, 9 ml, kolor 343 - bezbarwny (nowy, nieużywany, ani razu nie otwierany) *L'Oreal, Elseve Cement - Ceramidy, Odżywka w sprayu przeciw łamaniu się włosów, 200 ml (mały ubytek - tuż pod napisem Loreal Paris) *Marion, Natura Silk, Jedwabna Kuracja, błyskawiczna odżywka do włosów blond i rozjaśnianych, bez spłukiwania, 150 ml (raz użyta, bardzo mały ubytek) ? Gdyby odpowiedź brzmiała 'nie' to może oddałabyś krem Lirene Aqua za odżywkę L'oreal lub odżywkę Marion i błyszczyk? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o książki to popularnonaukowe, psychologiczne i beletrystyka lub do nauki języka angielskiego na poziomie CAE.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
BAN stały
|
Cytat:
jeśli by Cię to interesowało ![]() Mam tez książkę "Psychologia - Moje hobby" z Gdańskiego Wydawnictwa Psychologicznego - w stanie idealnym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
perfumove love
|
Może znajdziesz coś u mnie za podkład Toleraine? Zapraszam, w razie czego mogę poszukać książek w j. ang.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Wtajemniczenie
|
odpisałam
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Czy cos u mnie za
Isis Pharma Glyco-A Peeling kosmetyczny z kwasem glikolowym 12% - nowy, nieotwierany w kartoniku data ważności ?? studiuje fil angielska, mam rozne ksiazki prosze, odpisz u mnie
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Zdjecia zalaczam.
Co do ksiazek, to na ten moment znalazlam tylko te dwie, bo wiekszosc rzeczy juz mam popakowane do przeprowadzki. Pozdrawiam, Alina |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
U Ciebie interesuje mnie tylko ten Glyco-A. Powiedz, jaka on ma date waznosci i czy jest nowy zupelnie, tzn. ma to sreberko na wylocie tubki?
Kosmetyki dostalam do zakupu kremow Clinique w Bootsie. Mam jeszcze nawet pudelko, w ktorym byl cien i pomadka. Wiec sa w 100% oryginalne. Jesli chcesz moge oddac te 3 kosmetyki Clinique i te dwie ksiazki, bo juz nie bede ich czytac drugi raz. Jedynie, to kosmetyki moge Ci wyslac teraz z Anglii, a ksiazki wolalabym, jak bede w Polsce 18 marca. Ze wzgledu na cene przesylki. Paczke od Ciebie spokojnie mozesz wyslac do mnie do PL. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.