![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Orsay, New look, Diiverse, Troll, Amisu. Zapraszam.
NIEAKTUALNY
1. Wysyłajmy sobie ciuszki świeże i pachnące. ! 2. Wysyłam w kopercie ochronnej i proszę Cie o to samo! 3. Wysyłam poleconym ekonomicznym rejestrowanym i proszę Cię o to samo. Jeżeli nie będziesz miała potwierdzenia nadania, a paczuszka od Ciebie nie dojdzie będzie to równoznaczne z tym, że paczki nie wysłałaś. 4. Jeżeli masz mniej przekupek niż ja lub masz negatywa wysyłasz pierwsza! 5. Odpisuj u mnie - ja odpisuje u Ciebie 6. Odpisuje tylko jeżeli coś znajdę w zamian. Aktualnie pilnie poszukuję spodni 27/34!! reszta mojej wish w podpisie ![]() Edytowane przez Spalinka Czas edycji: 2011-04-02 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Orsay, New look, Diiverse, Troll, Amisu. Zapraszam.
1. Spodnie Troll w idealnym stanie. rozmiar z metki 40. Mam z wymiany, ale niestety za duże
![]() 2. Legginsy imitujące jeans. Bardzo rozciągliwe dla dziewczyn od rozmiaru M w gorę. na mnie za duże;/ stan idealny. 3. Spodenki idealne na zbliżające się lato ![]() ![]() ![]() 4. ocieplane leggi z cekinową aplikacją. 5. Fioletowe leggi z grubego materiału rajstopkowego. nie prześwitują! 6.spodenki marmurkowe rozmiar M stan idealny 7. Czarne spodenki butik S stan idealny
Wymieniam się ![]() Wishlista - KLIK ......................... .................. ![]() ![]() Edytowane przez Spalinka Czas edycji: 2011-02-27 o 17:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
1. Śliczna nowa sukienka szyta na miarę, na półmetek. Jedyna taka
![]() ![]() ![]() 2.Tunika C&A w panterkę, idealna do rajstop i leginsów. stan bdb. Rozmiar S/M/L Nie ma! 3.Tunika/sukienka dzianinowa założona przeze mnie raz ![]() ![]() 4.Czarna szmizjerka na guziczki DEEP. rozmiar S/M stan bdb - Szmizjerka jest na prawdę w świetnym stanie. była mało noszona. 5. Marynarska tunika bardzo elastyczna dobra będzie na Xs/S/M. trzeba ją troszkę ogolić ja nie mam czym więc oddaje. ![]() 6. Nowa bandage zip atmosphere. rozmiar S i M (elastyczna). Brak papierowych metek, ale w stanie idealnym. WYSTAWIONA NA ALLEGRO 7. Sukienka zaprojektowana przez Kate Moss dla Topshop rozmiar 34, kupiłam i nie mam metek już, ale nie noszona, stan idealny. jej wartość to ok 260 zł, więc łatwo nie oddam ![]()
Wymieniam się ![]() Wishlista - KLIK ......................... .................. ![]() ![]() Edytowane przez Spalinka Czas edycji: 2011-03-12 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
1. Spódniczka floral super się układa. Stan idealny, dobra na rozmiary od S do Małego L
2. spódniczka będzie dobra na XS i S. Wyższy stan z boku suwak. Gruby materiał (mocny) stan idealny 3.Śliczna biała bombka materiał mocny i sztywny. Dobra na Xs i S. stan z zewnątrz idealny. W środku popruła się podszewka, ale to w niczym nie przeszkadza i nie jest widczne podczas noszenia. 4. Spódniczka mini diverse rozmiar M Z przodu ma aplikację czaszki kolor khaki ![]() 5.Spódniczka new look z kokardką stan bdb- rozmiar M 6.spódniczka jeansowa. świetna bez zbędnych dodatków, retro. z tyłu złoty zip. rozmiar S/M |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
1. Bluza w idealnym stanie Amisu. Ciepła na polarku na dole i na rękawach ściągacz. Kaptur z odpinanym "ocieplacze"
![]() 2. Sweterek new look w paski. (kabaltowo - szare) bardzo fajny i miły stan bdb rozmiar S/M. 3.Golfik lejący, sweter długi granatowy. rozmiar M stan bdb 4.Sweter malinowy długi firmy next. Nie ma guzików to jest taka narzutka, fajne kieszenie. Idealny na chłodne wieczory. Rozmiar uniwersalny. 5.Bluza big star. nie posiada już papierowych metek. stan bdb - rozmiar M 6.Duży sweterek żółty next. rozmiar XXL chyba, ale ja nosze M i nosiłam go z paskiem w talii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
1. Biała bluzka w dziewczyną. Fajny nadruk. Bluzka w stylu long. rozmiarS
Stan bdb - 2. Dłuższa bluzka zielona. Śliczne wzory. Jest z grubszego materiału. Idealna na zimę. Stan idealny. Rozmiar S/M NIE MA 3. Piękna bluzeczka z gumkami i bufkami firmy Orsay. kupiłam ją niedawno za 69,90 i założyłam ją tylko raz bo okazała się trochę za krótka. odpadł mi guziczek jeden i trzeba dokupić. 4. Bluzeczka GEORGE z koronką na dole. Rozmiar XS/S na mnie niestety za mała ![]() 5.Bluzeczka diverse w paski. stan bdb - rozmiar S/M 6.Bluzeczka z kokardką w krate. kolor fioletowy stan idealny. Dobra na S i M 7.Bluzeczka Czarna z długim rękawem. Stan idealny. napisy niezdarte. Xs/S 8.bluzeczka żółta (jasna) z sercem ![]() ![]() 9.Floral bluzeczka typu zip. Śliczne kwiatuszki pokazane w zbliżeniu na następnym zdjęciu. Stan bdb. firma ZARA.
Wymieniam się ![]() Wishlista - KLIK ......................... .................. ![]() ![]() Edytowane przez Spalinka Czas edycji: 2011-02-24 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
1. Nowe buty Chix. rozmiar 41 nigdy nie noszone spody w idealnym stanie (widać że nieużywane
![]() 2.Super torebka biała z frędzlami ![]() Nie mieści A4 3.Spokojnie mieści format A4 i ręcznik na plaże. idealna na letnie wypady za miasto ![]() 4. Apaszka w łączkę delikatny materiał. Bardzo ją lubię więc chociaż to rzecz drobna to tak łatwo nie oddam ![]() ![]() 5.Chusta floral praktycznie nie używana w stanie idealnym. wymiary 86x88 WYSTAWIONA NA ALL
Wymieniam się ![]() Wishlista - KLIK ......................... .................. ![]() ![]() Edytowane przez Spalinka Czas edycji: 2011-03-06 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
1. koszula kolorowa w kratę rozmiar z metki 14. na mniejsze rozmiary będzie po prostu luźniejsza (jak na mnie np
![]() ![]() 2.Bluzeczka atmosphere świetny kolor, żywy rozmiar S/M stan idealny. materiał w takie prześwitujące paseczki - mazy. wiecie o co chodzi :p 3. Nowa koszulka bershka w rozmiarze S. Kupiłam, oderwałam metki ale okazała się za mała. Intensywnie czarna beż żadnych śladów użytkowania. Nigdy przeze mnie nie noszona. wymiary: dł całkowita 61 cm/ szerokość od pachy do pachy 39 cm, ale rozciąga się spokojnie do 45 cm. 4.Żołta bokserka camaieu, stan idelany rozmiar S/M 5.Zielona bokserka stan idealny rozmiar Xs/S/M. nie gładka! ma jakby wytłaczany wzroek, lecz aparat spłasczył mi zdjęcie i nie widać... 6.Marynarska w paski firma Amisu rozmiar z metki Xl. Ja nosiłam jako oversize. 7. W paski atmosphere z długim rękawem Xs/S stan idealny. dopasowuje się i podkreśla figurę. 8. Bluzka z motylkowymi rękawkami atmosphere praktycznie nowa, żadnych śladów użytkowania. Załozona może 2 razy, dobra na S i M 9.Bokserka, marszczenie po bokach, modne paski, dopasowuje się. Na ramiaczkach odzdobne cyrkonie ![]() ![]()
Wymieniam się ![]() Wishlista - KLIK ......................... .................. ![]() ![]() Edytowane przez Spalinka Czas edycji: 2011-03-09 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
1. Ramoneska. nowa lecz bez metek w stanie idealnym. Rozmiar L, ale na M również leży całkiem dobrze
2. Tunika/Sukienka quiz w modne kwiaty. Nie ma 3. 4. Marynarska kamizelka rozmiar Xs/S 5. Sukienka Dorothy Perkins, rozmiar z metki L, ale na M też fajnie leży. ![]() ![]() ![]()
Wymieniam się ![]() Wishlista - KLIK ......................... .................. ![]() ![]() Edytowane przez Spalinka Czas edycji: 2011-03-10 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos za spodnie troll rozm 40 i białą torebkę z frędzlami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1297001348 - spodnie troll https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1297001865 - spódniczka w kwiatuszki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1297001865 - szara spódnica ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Cos za dlugi granatowy sweter z golfem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
cos za 4. Apaszka w łączkę delikatny materiał. Bardzo ją lubię więc chociaż to rzecz drobna to tak łatwo nie oddam
![]() ![]() ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
W wątku jest sweterek rozpinany w kolorze pudrowego różu i ewentualnie poza wątkiem mam szarą bluzkę power shoulders.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
hej cos za apaszkę i Legginsy imitujące jeans. Bardzo rozciągliwe dla dziewczyn od rozmiaru L w gorę. na mnie za duże;/ stan idealny.
?? czekam na odp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Kochana, sweterek jest na 3 stronie w dokładkach.
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1296817895 Być może nie widać, ze jet pudrowo różowy, bo kolory są przekłamane. W razie gdyby fason sie spodobał, zrobię jutro zdjęcie w świetle dziennym. ![]() A to bluzeczka: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za kolorową koszulę z lumpa?
![]() |
#20 |
BAN stały
|
moze tutaj cos z tych rzeczy Ci się spodobało ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
cos za 3. Spodenki idealne na zbliżające się lato
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1297001654
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
2. spódniczka będzie dobra na XS i S. Wyższy stan z boku suwak. Gruby materiał (mocny) stan idealny
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
nie oddam za to nokii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
nie oddam spodni za spodenki
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
hej. cos u mnie za sukeinke szyta na miare??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
ale nic więcej nie widzę
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.