![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
spring'11 by maartuuss92 vol. 2 <3
Nieaktualny !
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2011-07-01 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: spring'11 by maartuuss92 vol. 2 <3
KURTECZKI:
1. Pro Sport Advance S - nowa 2. Apple Bottoms S/M - nowa, będę bardzo wybredna!
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
BUTKI:
1. H&M Divided 36 - nowe, tylko za inne baleriny! - magdalenka2 2. Pimkie 36/37 - stan idealny poza pęknięciem na podeszwie, niekoniecznie za buty 3. Seba 36 - stan idealny, najlepiej za buty lub coś z wish! 4. Gloria 36 - stan bdb, dodatkowe 'obcasiki' 5. Franco Battaglia 37 - stan idealny, założone 2 razy; będę wybredna kosztowały 160zł! 6. VISAVI 36 - stan idealny
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2011-04-03 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
SWETERKI:
1. Dłuugi, cieplutki sweterek S/M - stan idealny, mam z wymianki ale okazał się za duży : ( 2. Cieplutki sweterek uniw. - stan bdb, miejscami malutkie kłaczki 3. Colours of the world by Takko XS/S - stan idealny 4. Pasiasty sweterek S/M - stan idealny 5. H&M sweterek 'w serek' S - stan idealny ŻAKIETY: 6. LA&B&LA S/M - nowy
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
BLUZY:
1. Reporter XS/S - stan idealny, bardzo cieplutka, będę wybredna bo sporo kosztowała! 2. Colours of the world by Takko XS/S - stan bdb, drobne niewidoczne kłaczki 3. Nike S/M - stan bdb, nie wiem czy chcę oddać 4. Colours of the world by Takko XS/S - stan bdb, drobne kłaczki 5. Fishbone XS/S - stan idealny, za coś meega! 6. Orsay XS/S - stan idealny poza malutkimi plamkami od korektora widocznymi na zdjęciu 7. Butik S-L - stan idealny, za coś fajnego!
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
NARZUTKI I BOLERKA:
1. MANGO S - nowe! tylko za coś meeega! 2. Ażurkowe bolerko robione na drutach S/M - stan bdb, miejscami drobniutkie kłaczki - za coś fajnego 3. Basic One M/L - stan idealny 4. J.A.M. XS/S - nowa, świetnie podkreśla biust 5. Narzutka w pepitkę XS-S, stan idealny! - (można odwiązać końce i nosić inaczej) mam z wymianki ale jednak nie pasuje do mnie : (
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
BLUZECZKI:
1. C&A XS/S - stan idealny 2. Cropp XS/S - nowa 3. Stradivarius S/M -stan idealny 4. Blind Date S - stan idealny 5. New Classic S - stan idealny 6. C&A S - stan idealny 7. House XS/S - stan idealny 8. Satynowa bluzeczka bez pleców z krawatem S/M - nowa, będę wybredna! 9. Plume XS/S - stan idealny 10. Apple Bottoms S/M - stan idealny, będę wybredna!
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2011-03-31 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
TUNIKI:
1. Power Lady by Butik S - stan idealny 2. Lycra uniw. - stan idealny, kolorki mniej intensywne - TeeQuillaa 3. Tivale uniw. - stan idealny, z paseczkiem 4. Stradivarius S/M - nowa, za coś fajnego!, ma jednak minimalne przebarwienie pod rękawem, nie mam pojęcia od czego - taką kupiłam.
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2011-04-05 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
SPÓDNICE:
1. House XS/S - nowa, tylko za coś meeega! 2. Kelly Bell S - stan idealny 3. Broadway S/M - nowa z metką, będę wybredna bo kosztowała 98zł!
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2011-03-31 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
SPODNIE:
1. Primark Y.D Glamorous XS/S - stan idealny, tylko za spodnie! 2. M&J r27 - nowe, będę wybredna! 3. Miss RJ XS/S - stan bdb, delikatnie przetarte kolana 4. Pimkie S - nowe, najlepiej za inne spodnie 5. Yups S - nowe, dwustronne 6. RCC S - nowe, będę wybredna! 7. Lonky S/M - stan bdb, delikatne przetarcia na kolanach widoczne na zdjęciu
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2011-03-31 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
BIKINI:
1. S/M - nowe, tylko przymierzone! 2. Carry S - miałam na sobie kilka razy, stan idealny! 3. XXS/XS - stan idealny. BIELIZNA (nowa!): 4. St. Michael 75b - bez ramiączek, z dodatkiem silikonu od wew. strony podtrzymującym całość 5. Bhs 75b - bawełniany, idealny na cieplejsze dni 6. Satynowa koszulka nocna M/L - nowa!
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2011-04-03 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
TOREBKI:
pytać o szczegóły ; ) - wszystkie torebki nowe/stan idealny poza białą w koła i czarną z lustereczkiem - ostatnią wymienię tylko za inną plażową!
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2011-03-31 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
1. QUAZI - nowa, tylko za coś meeega!
2. Czerwona, nowa - nie wiem czy chcę oddać ale można kusić ;p
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2011-03-31 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
BIŻUTERIA:
1. Best - nowy srebrny łańcuszek (925) z oryginalnym pudełeczkiem 2. Best - nowy srebrny łańcuszek z kwiatem (925) z oryginalnym pudełeczkiem ...
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2011-03-31 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
DODATKI:
- portfelik house tylko za inny portfel! - rękawki do pływania są nowe!
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2011-03-31 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
ELEKTRONIKA:
1. CREATIVE - słuchawki są w pełni sprawne, odpadło jedno 'ucho' ale bez problemu można przykleić, kupiłam nowe więc te chętnie wymienię ale nie będzie łatwo ! ;p 2. ORIFLAME - termiczna zalotka do rzęs, nowa
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2011-03-31 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
FILMY DVD:
kurs tańca hip-hop - tylko za coś meeega bo był dość drogi!
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2011-03-31 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
dokładka.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
niegrzecznie postąpiłaś nie odpisując.
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
cos za czarne baleriny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
jest jeszcze ta sukienka?
![]() |
#26 |
BAN stały
|
hej, oddam spooro (moge poszukać poza
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1301577913 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1301577913 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1301577913 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
ja jestem chetna. a z kosmetyków masz tylko to, co wstawilas na kosmetycznym?
---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- kurcze, no w watku nic nie widze ;(a moze masz poza jakieś kosmetyki (kolorówka i pielęgnacja nowe) , zapaszki, miniaturki, próbki cos z tych rzeczy ?
![]() |
#30 |
BAN stały
|
z wish mam poza watkiem czarne, dlugie legginsy nowe
![]() jak chcesz to zrobie foto tym legginsom, widze, ze mialas dokladke ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1301587331 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.