![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: mały kramik czekoladowy - zapachy i inne :)
dokładka 22.03
Alfaparf, Semi di Lino Diamante, Illuminating Volumizer - spray nadający objętość włosom 125ml /zużyta może 1/5 Loreal HIP High Intnsit Pigment w kolorze Visionary (raz użyty) ELF kremowe cienie w kolorze Blueberry (raz użyte) próbki Lush lecą do słonika bath bombs:
![]() mydełka
Masło The Body Shop Golden Apple 200ml (ubytek kilku maźnięć, ciężko określić, masło jak zawsze się przelewa no nie jest do końca napełnione ![]() Mac Studio Finish Concealer - korektor w kolorze NC 20, używany - zdjęcie po weekendzie (na pewno połowa) Art Deco Camouflage Cream (Korektor-kamuflaż w kremie) zółty (zużycie ok 1/3) wkrótce dodam Benefit - Erase Paste (tyko "dziabnięty" ![]() Minerały EDM Pearl sunlight - lucent powder (trochę ponad połowa) Cool pink Finishing Powder (prawie cały) Peach - color corrector (ubytek 1 dotyku pędzlem) Lavender - color corrector (1 dotyk pędzlem) http://www.macadamiahair.pl/ bez parabenów i SLS Macadamia Hair szampon do włosów (najchętniej na inny produkt Macadamia/odżywki lush/tigi) 60ML Macadamia Hair olejek w sprayu do włosów(najchętniej na inny produkt Macadamia) 60ML kępki rzęs MAC Avon słynna, uniwersalna złoto-brazowa kremowa kredka do makijażu kosmetyczka ze skóry Clinique Airbrush Concealer 04 Neutral fair - użyty kilka razy Bourjois cień Bourjois khol kredka (pod kolor cienia) Garnier Roll-on po oczy Avene termalka, końcówka na wypróbowanie (ok 1/5) Avene mleczko Iwostin Capillin - płyn micelarny (głównie do cery naczynkowej) 240ml NOWY marylinda Cleaner do paznokci, butelka 1Litr Laura Mercier - Shimmer Bloc - Peach Paleta czterech świetlistych kolorów. Rozświetlacz, bronzer, rozświetlacz, róż i cienie w jednym. W zależności od łączenia kolorków daje pożądany efekt. link do truskawki klik 6g, ubytek na zdjęciu, właściwie niewidoczny cena z truskawki 160zł Fair neutral - matte foundation (1/2) Fair medium - matte base (1/3) Linen - intensive base (prawie cały) Fair neutral - matte base (zafoliowany) Perl beige - lucent powder (prawie cały) Fair - intensive base (4/5) Fresh - hydrating concealer (1 dotyk pędzlem) Joppa minerals Sheer Finishing Silk prawie cały sampel [/LEFT] Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2011-03-26 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
MOJA WISH Diesel Fuel for life unlimited Chloe z kokardką edp interesują mnie także próbki/odlewki Chloe Love Gucci Guilty Lanvin Marry me Juicy Couture, Agent Provocateur, Guess poza tym flakony: Hugo Boss Femme Armani Diamonds Tresor in Love YSL Elle, Parisienne Lacoste Inspirations Shiseido Zen Oraz większość próbek kwiatowych zapachów, nie za lekkich, z nutą goryczy ![]() Poza perfumami:
Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2011-03-24 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
no to się dogadałyśmy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hej, oddam wiele za D&G Sicily 50ml kartonik
Proszę odpowiedz u mnie!
![]() |
#12 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hej
Zrobiłaś zdjęcie tego bronzeru? Jeżeli nie to może uzgodnimy wymianke za to co wcześniej pisałam? ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- myślałam że jak zakładałaś wątki to zrobiłaś fotke. Tak jak pisałam na perfumie mi aż tak nie zależy, poczekam tylko daj znać jak już ją wstawisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Macadamia olejek... cos u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
D&G Sicily 50ml (może być odlewka ![]() CK Euhporia EDP (przygarnę odlewkę minimum 10 ml) CK Secret Obsession (może być troszkę na spróbowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ale za co mam szukać? ![]() to co mi się podoba przewyższa koszt 50zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
dziekuje za odp.
![]() a co Ci sie podoba?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
Z Twoich wishów mam Elle edp. ok. 30 ml. Ja byłabym chętna na Guess, oczywiście coś jeszcze bym dodała. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
No to wymieniam, co mogłabym oddać:
1. Lanvin Eclat d'arpege - 30 ml (choć to musiałabym przemyśleć ![]() 2. Yves Rocher Neonatura Cocoon - kilkanaście ml plus balsam; 3. Halle Berry Reveal - nowe, zafoliowane - 15 ml; 4. Elizabeth Arden 5th Avenue - ok. 25 ml; 5. Jil Sander Pure ok.30 ml; 6. odlewki: Kenzo Flower edp. CK Summer. Mam jeszcze kilka rzeczy z kolorówki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
BAN stały
|
tego nie znam, musiałabym powąchać:
1. Lanvin Eclat d'arpege - 30 ml (choć to musiałabym przemyśleć ![]() 5. Jil Sander Pure ok.30 ml; a to odpada: 6. odlewki: Kenzo Flower edp. CK Summer. 4. Elizabeth Arden 5th Avenue - ok. 25 ml 3. Halle Berry Reveal - nowe, zafoliowane - 15 ml; kolorówka 2. Yves Rocher Neonatura Cocoon - kilkanaście ml plus balsam; Także jak coś wąchne dam znać, pewnie na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
hej
![]() zainmteresowały mnie - Alexander McQueen "My Queen" Deluxe Edition- ok. 30/50 ml w "mechatym" - Lalique "Amethyst" - ok. 25-30 ml z kartonikiem, tylko za chciejstwo tylko My Queen musialabym powąchać. W Douglasie czy Sephorze mają te pefumy? ![]() ![]() p.s no i troszkę nierówno by to wyszło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Powinni mieć, ale raczej w Douglasie o ile pamiętam
![]() No, troszku nierówno... ale pomyślimy co by tu zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Hej
Mogłabyś pokazać jak wygląda na policzkach albo skórze? Kolor mi się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Przepraszam że nie odpisywałam, musiałam się zastanowić
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.