|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
PAŹDZIERNIK u Black Cashmere, sporo różności
To moja pierwsza w życiu wymianka.
1. Ja odpisuje u Ciebie a Ty u mnie. 2. Bardzo proszę o wklejanie linków do poszczególnych rzeczy. 3. Oczywiście istnieje możliwość zrobienia dodatkowych zdjęć, dokładniejszego pomierzenia ubrań, czy też sprawdzenia składu. 4. Osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła pierwsza listem poleconym (chyba, że dogadamy się inaczej) 5. Możliwy odbiór osobisty w Krakowie 6. Wysyłam ubrania czyste, bez plam i w stanie jaki opisuje na moim wątku. na czarno - jest na szaro -nie ma Wish lista: legginsy tuniki sukienki biżuteria lakiery do paznokci książki i wszystko co mi wpadnie w oko ![]() 1,2. Ciemnoniebieskie dżinsy NO MORE.
Proste nogawki, bardzo wygodne. Mało noszone stan idealny. Niestety schudłam i już mi nie posłużą. W30 L30 98% bawełna 2% elastan 3,4 Ciemne dżinsowe rybaczki. Rozmiar 8 (36), ale wg mnie raczej 38 Stan bdb. 5. Czarna mini spódnica Ann Christine (New Yorker). Po boku ma 2 kieszonki. Rozmiar L Wg mnie stan bdb 6,7. Czarna spódnica z zamkiem z tyłu. Ann Christine (New Yorker) Rozmiar M Stan db+ (co jakiś czas trzeba ją potraktowac maszynką/ albo urządzeniem do swetrów, bo się kulkuje...mimo prania ręcznego i dbania o nią). Oddaje z bólem, bo jest za duża ![]() 8. Spódniczka w kwiaty. Miss E-vie. Rozmiar na 12-13 yrs (myślę, że na XS będzie dobre, ale pomierzę) Niestety za mała na moją siostrę ![]() Wg mnie stan idealny. 9. Sweterek NEXT Kolor intensywniejszy niż na zdjęciu. Bardzo ładny z resztą. Rozmiar 12 (40) Stan bdb. Mimo częstego chodzenia w ogóle się nie kulkuje, nie rozciąga się w praniu, po prostu żal mi się z nim rozstawac. 10. Czarna bluzeczka na ramiączkach z koronką z przodu (dałam białą kartkę, żeby lepiej było widac). Z boku można ją ściągnąc i zrobic marszczenie. Wycięłam metkę, więc nie wiem jaka firma i rozmiar. Na moje oko 40, ale pomierzę oczywiście. Stan bdb
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: PAŹDZIERNIK u Black Cashmere, sporo różności
1. Czarna bluzeczka na ramiączkach H&M Rozmiar 38 Materiał jest specjalnie pomięty. Fajnie wygląda pod żakiet. 2,3 Czarny krótki sweterek (tak nad pępek jest trochę, zależy od biustu właścicielki ![]() Rozmiar 38, choc wg mnie bardziej 40. Ma bardzo fajne "dziury", na białą bokserkę wygląda super. Stan bdb wg mnie. Biała kartka pokreśla jego 'urok'. 4. Czarna satynowa bluzka Greenpoint. Rozmiar 40 Stan bdb 5. Biała bluzka z guziczkami z przodu. Rozmiar 40 Stan idealny. Ubrana może 2 razy na egzamin. 6. Plisowana spódniczka w kratkę. Przepraszam za małe zmięcie :\ Rozmiar 40. Stan bdb. 7. Rajstopy wyszczuplające. Rozmiar 3-M Kolor Jasny Beż 8,9 Pończochy z ozdobnym szwem z tyłu (do pasa) Te z prawej są nylonowe. Rozmiary uniwersalny 10. Pas do pończoch (rozmiar M) 2 podwiązki
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
1. Czarne bolerko H&M ze srebrną nitką.
Rozmiar M, choc wg mnie nawet na L będzie dobre. Stan bdb 2,3 Czarna tuniko-bluzka F&F Ma fajne rękawy z czymś a'la cwieki. Rozmiar 40 4,5 Różowa bluzka na ramiączkach CROPP Rozmiar M Stan bdb 6. Bluzka na ramiączkach MK Rozmiar 40 Stan bdb 7,8 Woodstockowa koszulka damska z Przystanku 2005 ![]() Rozmiar L Stan bdb 9,10 Stalowa sukienka Rozmiar 38, choc na 40 też powinna byc dobra (zależy od figury, podam dokładne wymiary w razie potrzeby, bo sukienka musi opinac ciało, żeby się Was trzymała ![]() Z żalem się jej pozbywam ![]() Stan bdb
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
1,2 Spódnica Orsay
Na pupie przylega, reszta rozkloszowana, lekko za kolano. Rozmiar 40 Stan bdb 3,4 Czarna spódniczka Be Beau. Marszczenia, tiul, fajna dla dziewczyn lubiących rockowe klimaty ![]() Trudno ukazac jej urok na zdjęciu ![]() Rozmiar 10 (38) Stan bdb 5,6 Czerwona sukienka RAVEL Bardzo wygodna i przewiewna. Rozmiar M choc wg mnie to L Stan bdb 7,8 Czerwona sukienka RAVEL z marszczeniem na biuście Bawełniano-lniana Rozmiar M ale wg mnie to L 9. Dżinsowa kurteczka. Rozmiar XL, ale wg mnie to L, dobra też na M-kę Stan bdb 10. Dżinsowa kurtka Rozmiar M, dobra też na L-kę
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej, niestety za te leggi Pimkie szukam tregginsów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
coś u mnie znajdziesz, u ciebie podoba mi sie pare rzeczy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
jak bardzo jest rozciągliwa?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
jestes zainteresowana wymianą? bo nie odpisujesz.. pytałam do ilu cm się rozciąga w pasie
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Napiszę w imieniu siostry (bo nie ma dostępu aktualnie do komputera z racji wyjazdu, a chwilowo korzystam z niego ja), kazała przekazac, że odpowie na wszystkie propozycje jutro popołudniu, bo wtedy wróci do domu.
Przeprasza też za nieobecnosc, ale nie mogła przewidziec 'odcięcia' od Internetu.
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Przepraszam za nieobecnosc.
Już odpowiadam na wszelkie wiadomości. Dokładkę planuję na czwartek z racji nieobecności wszystkich rzeczy w jednym miejscu.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
to w takim razie musze muszę podziękowac, może być za mała
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Witaj, Drugi link który podałaś nie otwiera się, chyba niepełny jest. Mogę prosić o przesłanie jeszcze raz linków?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś za spódniczkę ann christine i pończochy z szwem z tyłu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.