![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
He Wood,Emporio She,Mahogany,SmellBent,Eg g Nog,Euphoria,Soir de Lune,Arabie,Incense.
NIEAKTUALNE
Oddam: Euphoria edp CK Edytowane przez lady_poison Czas edycji: 2011-06-18 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: He Wood,Emporio She,Mahogany,SmellBent,Eg g Nog,Euphoria,Soir de Lune,Arabie,In
Witaj
![]() Może znajdziesz coś dla siebie za Armaniego She. Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: He Wood,Emporio She,Mahogany,SmellBent,Eg g Nog,Euphoria,Soir de Lune,Arabie,In
witaj, coś za
EA She Soir de Lune Sisley?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]() Podoba mi się Eaudemoiselle odlewka 8ml. ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Głównie szukam Fille lub New Haarlem. Ale rozważę wszystkie propozycje ![]() ![]() Niestety nic. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Armaniego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() M7, FT Lutensa, AMena, ew pomaranczowego Lutensa...mam tez odlewki po 5ml: Duel Goutal, EdM Hermes i Krigler Cognac... Reszta jest w watku, zajrzyj moze cos Ci wpadnie w oko ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Nic nie znalazłam.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]() On jest jeszcze normalnie w perfumeriach czy wycofany? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Mother of Cats
|
Lady, zachwyciłam się właśnie, widząc, że chcesz się pozbyć Mahogany Demeter
![]() Czy interesują Cię zapachy z Twojej wish, ale w odlewkach? Jeśli tak, to mam Aniołka Różanego (ok. 10 ml w atomku 22 ml - mogę zrobić fotę, zweryfikujesz sama pojemność) i mogę zrobić odlewkę Messe de Minuit z własnej flachy (mam atomki 5 ml i 10 ml). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
Emporio She (złote) Armani ok. 40/100ml. (Foto. 1) Mahogany Demeter - 30 ml. z minimalnym ubytkiem (testowane) (Foto.2) Idole de Lubin Baume du Doge Norma Kamali Incense Euphoria EDP - do 20ml. Arabie Serge Lutens Ginger Cookie Demeter Gingerbread IHP Edytowane przez Ceith Czas edycji: 2011-01-23 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale Messe chętnie bym przygarnęła. Chcesz odlać 10ml. czy da radę więcej? Z tego co szukasz mam jeszcze odlewke 6ml. Paczuli Etro, dużą próbkę Borneo ![]() Jeszcze podoba mi się u Ciebie Midnight in Paris. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Midnight in Paris też chętnie oddam ![]() Z tego co proponujesz, podoba mi się wszystko ![]() Nie mówiąc już o tym, że u Ciebie podoba mi się jeszcze Norma Kamali Incense i Arabie Serge Lutens, tylko już nawet o tym nie wspominałam, bo na Twojej wishliście nie widzę niczego innego, co mogę zaproponować. Chyba że jest coś, o czym nie napisałaś, a czym mogę kusić? ![]() ![]() Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-01-23 o 15:06 Powód: interpunkcja :( |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() Normę Kamali też chętnie oddam. ![]() Pończoszki znam, nie moje zupełnie. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Pokuszę Cię jeszcze tym, co poniżej, a nuż trafię ![]() - McQueen: Kingdom EDP (5 ml bez ok. 4 psików) - Lutens: Musc Koublai Khan (2 ml bez ok. 4 psików) - Tokyo Milk: Dead Sexy (2,5 ml bez psika testowego) - Smell Bent: Incensed (ok. 2,2 ml) - Cdg: Jaisalmer (ok. 5 ml, nie potrafię ostatecznie ocenić, poszłaby fota) - Etro: Mahogany (5 ml bez ok. 2 psików) - Santa Maria Novella: Opoponax (ok. 3, max 3,5 ml) - miód i kasztanek YR (oba po prawie pełne 20 ml) Przemyśl i napisz, jak ostatecznie może się ukształtować wymianka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic.
![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Aileenn - Poszperałam jeszcze w tym czego szukasz ![]() i może? Twoje: Messe de Minuit 20ml. 1740 Marquis de Sade ok. 4 ml Tokyo Milk: Dead Sexy 2,5 ml Etro: Mahogany 5 ml Midnight in Paris 5ml. Cdg: Jaisalmer ok. 5 ml Santa Maria Novella: Opoponax ok. 3, max 3,5 ml Moje: Mahogany Demeter - 30ml. Incense Kamali - ok. 4,5ml. Paczula Etro - 6ml. Arabie SL - 9,5ml. Próbasy: Borneo, Kyoto (ok.0,5ml.), Absynthe Nasomatto. Pasowałoby Ci? ![]() p.s. A Black Aoud znasz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Jak zobaczyłam jeszcze Absynthe i Kyoto, to podskoczyłam z radości ![]() Oj, znam. Brrrrr. Jeden jedyny zapach, który do tej pory wywołał u mnie ból fizyczny. I to jeszcze ból zębów ![]() ![]() Czyli co? Będziemy finalizować? ![]() Jeśli tak, to idę na PW. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos za emporio she?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Hej, hej
![]() Poza wątkiem mam odlewkę Demeter Fresh Hay ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dlatego dziękuję, ale nie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Kici kici miau miau
|
czy hot couture to w formie odlewki chcesz przygarnac?
bo ja mam chrapke na odlewke Lutensa ![]() a HC edp mam ale malutko to moge oddac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez lady_poison Czas edycji: 2011-02-07 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.