![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() LUTY wymien sie z mmona24=> różności
No nareszcie moj nowy watek
![]() ![]() UWAGA!!! Z racji tego ze troszke przez swoja nieuwagę "dorobilam sie" negatywa moge wysylac pierwsza (chyba ze ktos nie ma przekupki lub tez ma negatywa). Nie zgadzam sie z treścia negatywnej przekupki, owszem nie doszlo do wymiany tylko do odmiany. Nie powiem zeby ocena była do konca sprawiedliwa, poniewaz zostalam wprowadzona w błąd. Na wstepie przepraszam za zła jakosc zdjec (jakies plamki, przebarwienia, kolory przeklamane buuuu ![]() W razie watpliwosci prosze pytac. Nie robie zdjec na sobie. Odpisuje tylko kiedy mnie cos zainteresuje, czasami z opoznieniem (wybaczcie-brak czasu). CIUSZKI BEDE DOKLADALA ![]() Tak oznaczam rzecz, która: jest nie ma Wish: -baleriny 39 -mp4 -haremki 38 (najchetniej z kokarda) -wszelkie platformy 39 -rurki 38 -sukienki 38-40 -t-shirty 38 -torby -telefon -perfumy -spodnie dresowe -bielizna (nowa!!) -kosmetyki (tylko orginalnie zapakowane) -fototapety i wszelkie rzeczy do powieszenia na scianie (urzadzam pokoj wiec mozna kusic ![]() -farba Casting Color Creme Blond -bizuteria -fajne spinki do włosów Zapraszam tez: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post33711540 Spodnie 3/4 house rozm.L za kolana z gumkami przy nogawkach ![]() Czarne polo H&M Torba sliczna czarna z biglami i zameczkami z boku z wloskiego butiku chyba skórzana (piekielnie droga) wady widac na zdjeciu (rączki, które u rymarza mozna naprawic) poza tym super , miesci a4 Bluzeczka granatowa z wloskiego butiku bardzo ladna i przewiewna sukienka w panterke słodka narzutka sweterek atmosphere rozm. 38 sliczna !! śliczny rózowy sweterek (nowy!! bez metek) b. young rozm. L t-shirt z diabełkiem z jakiejs sieciowki, z metk xxl (normalne 38-40) t-shirt Hello Kitty H&M rozm. M Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2012-04-25 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LUTY wymien sie z mmona24=> różności
Różowy t-shirt House z fajnym nadrukiem na plecach
![]() Czerwony sweterek z białym koszulowym kołnierzykiem, bardzo elegancki rozm.l/xl (na moje oko 38-40) Mega sweterek ![]() ![]() Granatowy dłuzszy sweterek/tunika ze sciagaczem pod biustem. Mamalicious rozm.L Piękny szary kardigan, zdjecie nie oddaje uroku. Atmosphere 38-40 Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2012-04-11 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Przepiękny dłuuugi, klasyczny karmelowy sweterek. Nie oddam za byle co ![]() na długosc ok 80cm długosc rekawow 64cm w pasie i w biuscie uniwersalny mozna sie nim owinac ![]() ![]() Ciepły golf-bezrękawnik, troszke rozciągniety ale i tak ma swój urok ![]() Bez metki, kupiony w galerii, na moje oko rozm.42 Sandałki drewniaczki GEORGE 38, bardzo porzadnie wykonane, stan odealny, mam z wymianki ale na mnie za małe
![]() Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2012-04-06 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Sweterek w szaro-różowe paski, słodki ![]() Sweterek w paski, jak nowy. dorothy perkins, rozm.38 Koralowa narzutka, śliczna!! Papaya rozm.14 Biała bluzka- jak koszula, z zabotem, śliczna, jak nowa. Rozm.M/L od paszki w dol 37cm od ramienia 54 cm dl rekawow 60 cm szer. w biuscie 40cm szer na dole 44 cm Bluzeczka z Garfieldem ![]() Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2012-03-25 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Piekna czarna sukienka z koralikami i łancuszkami, byla piekielnie droga, oddam za cos extra, rozm.uni bo materiał sie nadaje ![]() Śliczna pomaranczowa pizamka, bardzo sexy, nie mialam ani razu na sobie rozm.36 ale 38 tez wejdzie, BASICLINE Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2012-04-20 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Czarne legginsy z zameczkami, rozprute troszke w kroku ale mozna zaszyc, nie bede wybredna moze komus nawet po domu sie przydadza ![]() Sweterek, rekawy 3/4, odcień hmmmmm jasno miętowy? ![]() jak nowy, bez metek. rozm.38 Jeansy Terranova rozm. M (mam z wymianki ale sa ciut za ciasne, jedyna wada jak widac to zaciagniecie na pupie i troszke przetarta nogawka na dole, nie widac tego) Wymiary:
Pas: 40-41 cm Biodra: 47cm Szer. nogawki udo: 23cm Dł nogawki: 97cm Dł do kroku: 19cm Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2012-04-08 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Śliczna, zgniłozielona bluza ze słodkim motylkiem na plecach, rozm.S ale wydaje mi sie ze spokojnie 38 moze byc ![]() PAski (od dołu): -brązowy, dluuugi do owiniecia na 2 razy -srebrny (oddam za drobiazg) -na gumce (troche znoszony) -z dzetami (kilku brakuje)-oddam za drobiazg Gruba bluza z "misiowatym" kapturem
![]() Z fajna aplikacja na plecach Zdjecie nizej ![]() Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2012-03-25 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2012-04-25 o 22:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2012-04-25 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Kurteczka jesienno-wiosenna. Czarna, juz troszke sprana chociaz aparat bardzo rozjasnil ![]() Pimkie rozm. 38 Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2012-03-25 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2012-04-11 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Śliczna sukienka tulipanek ![]() ![]() Uniweralna rozm. z metki xl ale to 38-40. Nie oddam za byle co raczej za inna kiecke. Na dole zdjecie jak wyglada na kims Biała letnia bluzeczka, BUTIK rozm.M
Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2012-03-06 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Najmodniejsza w tym sezonie bluzeczka z koronka
Boyfriend blezer granatowy z niebieska podszewka, NEXT rozm.10. Za cos ekstra!! Na dlugosc (od ramienia) 68cm Szerokosc w biuscie: 44cm Szerokosc w talii: 40cm Dlugosc rekawa od szwa: 59cm Czarna marynarka z czarna podszewka, dłuzsza za tylek, Jennyfer rozm.38 ale na 40/42 wejdzie Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2012-03-25 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Granatowa koszula, raz przymierzona i wyprana (przepraszam ze taka pognieciona), Moodo rozm.M
Moja jest podobna tylko nie ma guziczkow do samego dołu i jest granatowa ![]() Śliczna koszula fioletowa F&F rozm. 10 Biały (na zdjeciu wyszedl jakis brudny ![]() Granatowy sweterek z fajnymi marszczeniami przy rekawach Kruczoczarny nietoperz no name, nie bede wybredna bo jest zmechacony ale i tak fajnie lezy ![]() NOWY Śliczny śnieznobiały nietoperz, TAKKO rozm. uni, najlepiej wyglada z paskiem ![]() Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2012-04-25 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2012-03-30 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie wybrałam
![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
A.
|
po przejrzeniu dokladnie Twojego watku jestem zainteresowana;
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1327926455 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1327927595 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1328112311 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co, ale ja potrzebuję 38 - pisałam w wątku wish.
![]() Ale podobają mi się u Ciebie: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1328112895 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1327929806 Znajdziesz coś w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
A.
|
yhym
![]() no nie wiem głownie zalezalo mi na tym karmelowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Jasne.
![]() Szare top shop: pas - 35 wys. stanu - 19 dł. nogawki od kroku - 78,5 szer. nogawki na dole - 16,5 szare house pas - 38 stan - 19 nogawka od kroku -82 szer. nogawki na dole - 16 granatowe z zipami: Pas: 37/38 cm wys. stanu: 19 cm dlugość nogawki od kroku : 86 cm szerokość na dole nogawki: 14,5 cm ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
A.
|
rozumiem
![]() odezwe sie w weekend ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
hmmm, nie wiem, ale chyba moglabym zaryzykowac...
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
proponuję sweter za sweter (Przepiękny dłuuugi, klasyczny karmelowy sweterek. Był drogi nie oddam za byle co
![]() co do reszty to podoba mi się sukienka: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1328111493 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
niestety
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Na stan obecny spodnie są zarezerwowane.
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
a może coś za:
Śliczna narzutka/ sweterek dluuugi za pupe. Niesamowicie ciepły. TU rozm.20 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
wiec tak - na spodnie się chyba zdecyduję (za moje New Look z poprzedniego watku
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- za sukeinke juz chyba nic nie wypatrze ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
marynarkę chciałabym wymienić na inną, w takim razie dziękuję i pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Narazie nic
![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.