|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
{Kwiecień} Wymienię:)NIEAKTUALNE
Regulamin 1. Jestem osobą uczciwą, informuję o stanie takim jakim przedmiot jest, nie ukrywam wad i liczę tego samego od Ciebie. 2. Wysyłam tylko i wyłącznie LISTEM POLECONYM. 3. Nie toleruję oszustw, każde będzie zgłaszane na POLICJĘ. 4. Wysyłki będą robione raz w tygodniu, o wszelkich opóźnieniach informuję. 5. Informuję, kiedy wysyłam paczkę licząc iż zostanę poinformowana o jej doręczeniu. 6. Przekupki!! Wystawiam zaraz po uzyskaniu przedmiotu i oczekuję iż zrobisz to samo. 7. Osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła pierwsza. 8. Rzeczy moje są wystawiane także na innych stronach więc mogą szybko znikać ![]() NIE PRZYJMUJĘ ZWROTÓW! Zgodnie z aktualnymi przepisami prawa Unii Europejskiej (01.08.03.) O zakupie towaru od osób prywatnych informuję, że: Przedmioty wystawione na moich aukcjach lub stronach są moją własnością i nie podlegają: gwarancji, reklamacji ani zwrotowi po dokonaniu transakcji. Nie akceptujesz moich zasad - nie wymieniaj się! Zgodnie z prawem EU formułka ta powinna znajdować się pod każdą ofertą sprzedaży online w przeciwnym przypadku sprzedawca jako osoba prywatna zobowiązany jest do rocznej gwarancji na sprzedany towar nowy, jak też używany. _________________________ __________________ Zapraszam także do: Poszukuję
Odpisz u Mnie ![]() ...Życie jest pełne zagadek... Im mocniej wierzysz,że kochasz Tym bardziej czujesz się zraniona. Edytowane przez Deyan Czas edycji: 2012-04-28 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: {Kwiecień} Wymienię:)
1. Sweterek fioletowy: Ubrany 3 razy, stan bdb, rozmiar m/l
2. Sweterek zielony: Stan db, rozciąga się więc to chyba rozmiar uni... 3. Bluza: Na metce rozmiar m/l , ale to pewnie S... stan db/dst... normalne slady użytkowania minimalne zmechacenia. 4. Bluzeczka: Stan db/ dst, niby rozmiar xs ale i s, i m powinno sie zmieścić.
Odpisz u Mnie ![]() ...Życie jest pełne zagadek... Im mocniej wierzysz,że kochasz Tym bardziej czujesz się zraniona. Edytowane przez Deyan Czas edycji: 2012-04-18 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
1. Tunika stan bdb rozmiar M/L
2.Ping: Używane zaledwie 3 razy, niestety na mnie za duże, posiadają wady ale to niestety już sklepowe, co zaznaczyłam na zdjęciu. Z przodu przy kieszonce odpadają te kolorowe dodatki, a gdzie niegdzie nitki same się prują. Spodnie kosztowały mnie 70 zł a nie zauważyłam tych wad ![]()
Odpisz u Mnie ![]() ...Życie jest pełne zagadek... Im mocniej wierzysz,że kochasz Tym bardziej czujesz się zraniona. Edytowane przez Deyan Czas edycji: 2012-04-18 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
1. Spodnie Bottom: Stan uważam na bdb, spodnie nie posiadają żadnych wad, jedynie również są podszyte na nogawkach, i również da się to rozpruć i pozostanie naturalna długość. Tutaj jest już grubszy materiał. Rozmiar z metki 40 ale na S też pasuje.
2. bluzeczka rozmiar XS ale to stanowczo S/M stan bdb NIE MA
Odpisz u Mnie ![]() ...Życie jest pełne zagadek... Im mocniej wierzysz,że kochasz Tym bardziej czujesz się zraniona. Edytowane przez Deyan Czas edycji: 2012-04-20 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
1. Spodnie stan dost. używane przez kobietę w ciąży więc ich stan taki sobie
2. Spodnie wystawione były u mnie w wątku z marca, także tam jest opis i rozmiar 3. Spodnie wystawione były u mnie w wątku z marca, także tam jest opis i rozmiar 4. Spodnie wystawione były u mnie w wątku z marca, także tam jest opis i rozmiar 5. Spodnie wystawione były u mnie w wątku z marca, także tam jest opis i rozmiar 6. Spodnie pokazane wyżej. 7. Pasiak z poprzedniego wątku 8. Pasiak z poprzedniego wątku 9. Sweterko koszula rozmiar S/M stan db/dost
Odpisz u Mnie ![]() ...Życie jest pełne zagadek... Im mocniej wierzysz,że kochasz Tym bardziej czujesz się zraniona. Edytowane przez Deyan Czas edycji: 2012-04-20 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
1. Zmechacona bluzeczka rozmiar XS/S
2. Zmechacone bolerko rozmiar M stan dost. 3. Męska bluzeczka rozmiar M stan dost 4. Kolejna męska bluzeczka rozmiar M stan dobry/dost 5. Zmechacona bluza męska nike
Odpisz u Mnie ![]() ...Życie jest pełne zagadek... Im mocniej wierzysz,że kochasz Tym bardziej czujesz się zraniona. Edytowane przez Deyan Czas edycji: 2012-04-18 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
1. Bardzo ciepłe spodnie nadają się na zimę rozmiar S stan bdb/db, trzeba wyprać.
2. SWETEREK POKAZANY WYŻEJ. 3. Siateczka stan dobry rozmiar XS/S 4. Spódniczka rozmiar M stan dobry 5. Bluza reebok rozmiar XS/S stan dobry 6. Zdjęcie pokazujące dwie kurteczki, zainteresowani pytać.
Odpisz u Mnie ![]() ...Życie jest pełne zagadek... Im mocniej wierzysz,że kochasz Tym bardziej czujesz się zraniona. Edytowane przez Deyan Czas edycji: 2012-04-20 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
1. Bluzeczka bokserka rozmiar XS posiada 2 czerwone plamki, może zejdą przy praniu.
2. Bluzeczka rozmiar XS/S stan uważam za dobry 3. Bluzeczka z wymiany rozmiar 10 stan bdb. 4. Bluzeczka rozmiar S stan dobry 5. Bluzeczka rozmiar S stan dst 6. Bluzeczka rozciągnięta rozmiar S ale będzie pasować na M stan dostateczny 7. OBIE BLUZECZKI WIDOCZNE WYŻEJ
Odpisz u Mnie ![]() ...Życie jest pełne zagadek... Im mocniej wierzysz,że kochasz Tym bardziej czujesz się zraniona. Edytowane przez Deyan Czas edycji: 2012-04-20 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
1. Torebeczka stan db/dst. Nie posiada dziur! na zdjęciach widoczne ile mieści.
2. NOWY krzyżyk NIE MA 3. Płyn do demakijażu widać zużycie. 4. Krem do rąk Cien użyty 3 razy. 5. Tusz do rzęs rimmel 3 razy użyty. NIE MA 6. Peeling joanna widać zużycie NIE MA 7. szampon do włosów joanna widać zużycie 8. nowy peeling do twaezy NIE MA 9. Playboy widać zużycie ![]()
Odpisz u Mnie ![]() ...Życie jest pełne zagadek... Im mocniej wierzysz,że kochasz Tym bardziej czujesz się zraniona. Edytowane przez Deyan Czas edycji: 2012-04-22 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś za tusz i płyn?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1334761469
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
coś za tusz i płyn i nowy peeling do twarzy?
...truskawkowa pełnia szczęścia z czekoladowym posmakiem radości;D ;** Edytowane przez Iwka89 Czas edycji: 2012-04-18 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
cos a wszytsko z tego zdjęcia:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1334761469
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
BAN stały
|
hej
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1334764287 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1334761469 moze za to ta biala trzeba doprowadzic do porzadku bop jest lekko zafarbowana wiec daje Ci ja w gratisie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos za nowy peeling do twarzy, tusz rimeel i playboy?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() N tym zdjęciu https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1334761403 niewiele widać.... Nr 6 jest rudy?? A numer 2 w paski szaro-białe?? Dlaczego stan jest dobry, a nie bardzo dobry??
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Hej, podobałoby się gdybym się w te spodnie zmieściła ;/. Wiedziałam, że są trochę węższe niż być powinny, ale przeliczyłam ich możliwości rozciągania się :P. Wstępnie myślałabym nad wymianką tego mojego błyszczyka za tę bluzkę w paski i peeling Joannę. Co myślisz?? Od razu zaznaczam, że błyszczyk nie jet cały. Mam go z wymianki, więc trudno powiedzieć, ale jest go jakaś połowa.
Mogłabyś mi podać wymiary tej bluzeczki?? A ta spódnica: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...d=1334949649?? Ile ma w pasie i jaka jest jej długość?? Zerknij proszę jeszcze raz na moją listę. Może coś byś jednak znalazła?? ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Hej, Pamiętam o przekupce, ale myślałam, że jeśli się dogadamy to wystawię po obu wymiankach...
A czy oddałabyś obie rzeczy za ten błyszczyk?? Aha. I prześlij mi proszę Twój adres, bo odbierałam 3 listy jednocześnie nie chciałabym pomylić adresów ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- A no tak..........nie sprecyzowałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Które kolory by Cię interesowały?? ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Mogłabym Ci dorzucić np. różowy lakier za peeling Joanny. Jak bardzo rozciąga się bluzeczka?? Czy jak się rozciągnie, to czy ma tak samo intensywny kolor?? Kupiłam sobie kiedyś taką śliską koszulkę i na biuście za każdym razem wygląda na trochę spraną mimo że po ściągnięciu jej stan jest idealny ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- A i tak ostateczną decyzję podejmę jutro pod wieczór, bo muszę się jeszcze pomierzyć dokładnie, a teraz nie mam możliwości ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za zdjęcie
![]() ![]() ![]() To co?? Możemy wstępnie przyjąć, że dorzucę Ci do tej poprzedniej wysyłki błyszczyk Rimmel i różowy lakier za 2 ciuszki (bluzkę i spódnicę) i peeling Joanny?? Jutro wieczorkiem odezwę się i napiszę jaką robię wysyłkę ![]()
Kosmetyki, ubrania i dodatki ![]() Książki, filmy, CD, kasety ![]() Edytowane przez Terha Czas edycji: 2012-04-21 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Pamiętam, tylko jeszcze nie wróciłam do domu
![]() ![]()
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Albo może bluzkę w paski i płyn do demakijażu za błyszczyk lub deo PLAYBOY (jeśli jest perfumowany) i bluzkę?? Osobiście najchętniej wybrałabym peeling do twarzy i Joannę za moje dwie rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- A jaka jest data ważności peelingu?? ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Ok. Czyli przesyłam Ci bluzkę Japan, próbki pomadek oraz różowy lakier i czerwony błyszczyk Rimmel, a Ty mi dosyłasz jeszcze peeling Joanny i peeling do twarzy ![]() Jeśli bardzo chcesz to wyślę priorytetem, chociaż uważam, że jeden dzień różnicy to nie tragedia. Jutro ok. 11.00 wyslę wszystko ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Ok. Czyli przesyłam Ci bluzkę Japan, próbki pomadek oraz różowy lakier i czerwony błyszczyk Rimmel, a Ty mi dosyłasz jeszcze peeling Joanny i peeling do twarzy ![]() Jeśli bardzo chcesz to wyślę priorytetem, chociaż uważam, że jeden dzień różnicy to nie tragedia. Jutro ok. 11.00 wyslę wszystko ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Zapomniałam dodać, że wystawię przekupkę najprawdopodobniej dopiero w długi weekend, bo dopiero wtedy będe mogła odebrać druga przesyłkę od Ciebie ![]()
Kosmetyki, ubrania i dodatki ![]() Książki, filmy, CD, kasety ![]() Edytowane przez Terha Czas edycji: 2012-04-22 o 20:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Ja też wysłałam
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hej, dziękuję za przekupkę. Postaram sie, zeby jutro wpadła mi w ręce twoja przesyłka i wtedy też wystawię przekupkę
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.