|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
zestaw kwasów owocowych Natinuel Comiderma
Witam ! Mam do wymiany zestaw kwasów owocowych Natinuel. Zużycie zestawu jest znikome- zaledwie 3 razy. Zestaw ważny jest do grudnia 2011. Co nie co o tym:
Natinuel to linia charakteryzująca się wysoką skutecznością i aktywnością dermatologiczną. Są to produkty najwyższej jakości, w których połączenie specyficznych substancji biopeptydów i rożnych kwasów organicznych, umożliwia skuteczne rozwiązanie niedoskonałości skóry. Potwierdzeniem wysokiej jakości Natinuel jest fakt, iż jest to jedyna linia kosmetyczna we Włoszech uznana przez A.M.T.A. - Włoskie Towarzystwo Medycyny Anti Aging Kwasy od wielu lat znajdują swoje miejsce we współczesnej kosmetologii i dermatologii. Ich fenomen jest rezultatem bardzo szerokiego spektrum działania oraz wysokiej efektywności w leczeniu różnych problemów skórnych. Zestaw jest warty ok. 700 zł. Nie wiem czy wszystko opisałam, bo się na tym nie znam, ale jeżeli macie jakieś pytania, to proszę je tu kierować, będę pytać osoby kompetentnej, która chce te kwasy wymienić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zestaw kwasów owocowych Natinuel Comiderma
Może coś u mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post26715252 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że pasowało by mi, tylko opisz mi jeszcze w jaki sposób tego używałas?
![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Nie. Tak jak widac na fotce, są to małe flaszki Mają po 20 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.