|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Zajrzyj^^a^^nie^^pożałuje sz^^wrzesień
WYMIENIONE Z PRTOKA
Jelly watch adidasa wypuszczony na amerykański rynek. Wymieniam, bo nie lubię takich gadżetów ![]() Za ciuszki dziękuję - chyba,ze bedzie to blazer w rozmiarze L ![]() Edytowane przez majowy_deszcz Czas edycji: 2011-10-03 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zajrzyj^^a^^nie^^pożałuje sz^^wrzesień
Ooo, a może coś u mnie?
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
mam marynarko płaszczyk i marynarkę reserved, zajrzyj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A jaki to dokładnie model ?
![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
zajrzyj do obu wątków
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za zegarek?
---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- A wymieniasz biały czy czarny? I czy zegarek nadaje się na prezent?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
A bateryjki można wymienić, czy to jak gadżet reklamowy i jak bateria pada to po zegarku? Jeśli są do wymiany (powinna być śróbka z tyłu koperty) i nadają się na prezent
![]() ![]() za Baby Doll ? Sprawdziłam ceny na ceno i wyszłoby podobnie. Chętnie dorzucę Ci jeszcze jakąś odlewkę lub miniaturkę. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
znajdziesz coś u mnie?
![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- za niedługo wymieniam się na kredkę benefita, która, mam nadzieję, chwilę mi posłuży, więc na razie podziękuję ![]() taak, to za dużo za ten zegarek, niestety. mogłabym poznać nazwę modelu i który kolor wymieniasz? ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- masz na myśli tę z avonu? mam ![]() a lakiery chyba sobie niestety niebawem będę musiała podarować, albo przerzucić się na neutralne kolory, jakie kolory masz? ![]() sprawdziłam cenę tego zegarka, no i nie wiem - mogłabym się wymienić na max 1 z tych rzeczy, które Ci się spodobały, albo niestety będę musiała zrezygnować ![]()
![]() |
#17 |
BAN stały
|
kochana ja też sprawdzilam cenę zegarka. Brązer ArtDeco pochodzi z limitowanki i kosztował 100zł, paletka z Inglota ponad 90zł także nie oplaca mi się.
Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- widzisz na paragonie mam 8*8 + 21 = 85zł. Pomylilam sie, myslalam, ze 10zł wiecej kosztowala, no ale nic. tak czy siak nie oplaca mi się ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Czyli oba zegarki biały i czarny za Baby Doll z mojego wątku + mała odlewka lub kilka próbeczek, tak?
Tylko nie napisałaś czy można wymienić baterie... Jeśli mają zalutowaną całą kopertę i bez śróbki to na pewno nie. Wiem, ze może pytanie nieco dziwne, ale kiedyś kupiłam zegarek znanej marki, który okazał się gadżetem reklemowym na jeden raz: bateria padła i żaden zegarmistrz nic na to nie mógł poradzić - zegarek za ponad 200 zł był do wyrzucenia. ![]() ![]() Jeśli OK, to wyślij mi już PW z adresem i dogramy szczegóły wysyłki.
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Musi być bateria, bo pytałam godzinę temu
![]() ![]() Żadne tam akumulatorki na energię słoneczną. ![]() Zresztą taka technologia jest chyba droższa i nazywa się solar, czy jakoś tak - nie LED. ![]() LED to to, co w telewizorach nowej generacji: czyli płaski ekran o dobrych kontrastach i diody świetlne, nie ma to związku z akumulatorem na energię słoneczną. ![]() Jak jesteś zdecydowana to ja zaryzykuję, i wezmę oba zegarki za Baby Doll. W razie czego wysyłam już PW z adresem, aby nie przedłużać. ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj dotarła paczka. Jedno co mi się nie podoba, to że zegarki zapakowałaś w folię bąbelkową, podczas gdy na zdjęciu zegarek jest w pudełeczku. ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1317318011 Pisałaś, że są nowe i nadają się na prezent, no i w wątku masz ładnie przedstawiony zegarek w pudełku, a przychodzi bez pudełka i w folii. ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że dotarły bezawaryjnie (brat mi wieczorem sprawdzi dokładnie). Szkoda, że nie wysłałaś w pudełkach tak jak przedstawiłaś zegarek na zdjęciu, lub nie napisałaś że masz bez pudełka. ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2011-10-06 o 12:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.