![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() kolorówka, pielęgnacja, perfumy - wiosna '11 -
NIEAKTUALNY
Mam nadzieję na szybkie i udane wymiany, nie wymieniam się na siłę, ale bardzo łatwo mnie czymś skusić ![]() ![]() Mniej przekupek - wysyłasz pierwsza ![]() W razie niejasności chętnie odpowiem na wszelkie pytania, zrobię dodatkowe zdjęcia itd. itp. ![]() Życzę Wam (i sobie) udanych wymian. ![]() 1) la roche-posay effaclar m 4 x 5ml w tubce 2) la roche-posay iso-urea 15 ml w tubce 3) iwostin emulsja matująca - ok. 65/75 ml 4) pedzel maestro 330 rozm. 6 wąski do nakładania cieni - stan idealny Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2011-05-09 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kolorówka, pielęgnacja, perfumy - wiosna '11 -
- perfumy -
1. bi-es for fun life EDT 100 ml - ubytek widoczny 2. far away dreams EDP 50 ml - ubytek jeden psik admirable 3. my scene madison 50 ml - ubytek widoczny 4. secret fantasy EDT 50 ml - ubytek jeden psik 5. outspoken by fergie EDP 50 ml - ubytek ok. 4 ml Kala! 6. city jungle oriflame 30 ml - ubytek widoczny Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2011-04-17 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
- minerały -
1. blusche english toffee sheer satin foundation 6g - ubytek testowy, jest jeszcze folia zabezpieczająca sitko 2. blusche phoebe matte veil 3g - ubytek testowy, jest jeszcze folia zabezpieczająca sitko 3. e.l.f. minerals róż odcień rose - ubytek testowy sarhara17 4. lucy minerals cream formuła original (podobno) 10g - ubytek testowy yasinsi 5. edm róż wake up call - zostało ok. 70% biga próbki widoczne na zdjęciu. 1)edm Linen matte base - ponad 80 % biga 2) edm beige neutral intesive base - big jedynie testowany 3) blusche colombian original matte - ok. 3g 4) edm pink ribbon blush - ok. 90% biga Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2011-04-19 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
- pielęgnacja twarz -
1. ziaja med kuracja nawilżająca lano-krem - nowy zafoliowany paula78 2. solutions plus total radiance krem rozświetlający z koloryzującymi granulkami - nowy 3. solutions total radiance krem na dzień - nowy admirable 4. nivea pure & natural tonik oczyszczający - testowany dwukrotnie admirable 5. oriflame tomato clay mask maska oczyszczająca z pomidorem i glinką - ubytek minimalny 6. inside probiotyczny żel do mycia twarzy - nowy 7. essence dwufazowy płyn do demakijażu oczu - ubytek widoczny 8. avon care mleczko-żel do twarzy - nowy - pielęgnacja ciało - 1. avon sun+ magic tan nawilżający samoopalacz do jasnej karnacji - nowy 2. oriflame volare perfumowany krem do ciała - ubytek ok. połowa 3. avon foot works krem do stóp granat i czekolada - nowy 4. bellissimo secrets scrub do ciała - nowy 5. avon płyn do kąpieli zielone jabłuszko - nowy 6. planet spa luksusowy mus do ciała tajski kwiat lotosu - nowy 7. avon mgiełki do ciała: granat i mango, karmelizowane jabłko i orzech włoski, kokos i trawa cytrynowa sarhara17 - wszystkie psiknięte 2x 8. oriflame nature krem do ciała aloes i marakuja - nowy, jedynie wieczko uchylone dla sprawdzenia zapachu Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2011-05-09 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
- kosmetyki kolorowe twarz -
1. revlon colorstay mineral mousse 010 fair - testowany raz 2. nivea beauty lift 010 ivory - ubytek widoczny admirable 3. kobo professional baza wygładzająco-nawilżająca - testowana raz 4. oriflame oxygen boost podkład dotleniający kolor porcelain - ubytek ok. 10% z 30 ml 5. bourjois complexion enhancer żel rozświetlający - nowy 6. stila illuminating tinted moisturizer shade 02 - testowany raz 7. oriflame matte control puder prasowany matujący light/medium - ubytek widoczny na zdjęciu, to ten którego jest więcej 8. oriflame silk touch jedwabisty puder prasowany light - ubytek widoczny 9. e.l.f. puder prasowany porcelain - ubytek to kilka maźnięć pędzlem sarhara17 10. essence eclipse diamentowy puder do twarzy i ciała - nowy 11. essence moonlight rozświetlacz - ubytek widoczny, wystarczy jeszcze na długo 12. essence sun club bronzer dla blondynek - ubytek widoczny 13. revlon bronzer i rozświetlacz - testowany kilka razy paula78 14. pierre rene bronzer no 13 bronzing face - zużycie widoczne 15. revlon bare it all peachy tease puder rozświetlający - ubytek ok. 10% 16. the body workshop róż - ubytek testowy 17. garnier roll-on z korektorem do jasnej karnacji - nowy sarhara17 18. l'oreal mattifying minerals puder matujący kolor translucent - tester, ubytek widoczny 19. pędzel do różu (a'la) mac - dość dobrej jakości admirable 20. essence cute as hell blush - maźnięty palcem admirable 21. bourjois blush 85 sienne, ubytek znikomy 22. inglot blush kolor 89 (ceglasto-brązowy) - ubytek ok. 20% Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2011-05-09 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
- kosmetyki kolorowe oczy -
1. avon supercurlacious tusz superpodkręcający czarny - świeży, użyty testowo admirable 2. lumene natural code pogrubiający tusz czarny - świeży, użyty testowo 3. jillian dempsey for avon baza pod tusz pogrubiająca 4. eveline volume celebrity deep black- świeży użyty kilkukrotnie 5. maybelline falsies czarny - świeży (posiadam dwie sztuki, jeden nowy) admirable 6. bell wow! crazy volume mascara czarny - nowy 7. astor big & beautiful czarny - nowy admirable 8. miss sporty mini-me eyeliner kolor grafitowy, ubytek około połowa 9. avon glimmerstick kolor granatowy (starry night blue) - użyta w minimalnym stopniu nike69 10. victoria's secret very sexy biała kredka z brokatem - użyta testowo 11. essence black mania eyeliner extra czarny - użyty kilkukrotnie 12. astor eyeliner w pisaku czarny - użyty testowo 13. my secret gold paletka wypiekanych cieni - stan i zużycie widoczne na zdjęciu 14. virtual magic shine sypki pigment biały lekko perłowy, połyskujący 15. my secret star dust granatowy sypki cień - ubytek testowy 16. inglot loose pigments kolory: srebrny, zółty i biały opalizujący na różowo - oddam całe lub odsypki 17. sypkie pigmenty, kolory widoczne na zdjęciu, służę sporymi odsypkami - kosmetyki kolorowe usta - 1. rimmel stay glossy summer for life - nowy 2. essence kredki do ust - kolory i zużycie widoczne na zdjęciu 3. oriflame very me błyszczyk baby lips - nowy admirable 4. avon plump pout kolor rose pucker - nowy 5. bourjois eau de gloss orange leger - nowy 6. artdeco lifting lip base baza liftingująca, może służyć jako szminka w płynie w odcieniu nude - testowana na dłoni 7. avon ultra colour rich 24k rose gold - testowana na dłoni 8. bourjois docteur glamour 18 blouse blanche - testowana dwa razy sarhara17 9. avon really rosy - ubytek testowy admirable 10. rimmel volume lipstick 062 desirable - tester ubytek znikomy 11. oriflame gloss booster sugar glaze smak i zapach lukru - nowy admirable 12. oriflame urban shield gloss pink lustre - ubytek testowy 13. manhattan water flash lipgloss odcień nude - testowany Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2011-05-09 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
- lakiery -
wszystko widać na zdjęciach ![]() nie ma: różówego i bordowego inglota, miętowego golden rose i safari, catrice nude, matującego top coat'u Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2011-04-18 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
można pisać - opisy później
Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2011-03-23 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
to teraz mnie zabiłaś
![]() -3 perfumy (ile ml i który byś poleciła) Far Away, ten różowy czy ten mocno fioletowy? ![]() -napewno krem z granulkami AVON -bronzer dla blondyki -jakiś dość jasny puder w kompakcie-obojętnie jaki ![]() -i co to było w tamtym wątku takie w paski, coś a'la róż? że różne odcienie był w kwadratowym opakowaniu
Edytowane przez ButterflyFlyAway Czas edycji: 2011-03-23 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
stilę z tego foto: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1300887962 puder elfa stąd: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1300887962 roll on garnier : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1300887962 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() moze cos u mnie za essence puder moonlight? ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Lucy Minerals Cream (jakie zużycie?)
i Blusche English Toffee Sheer Satin (jakie zuzycie?) Edytowane przez Yasinisi Czas edycji: 2011-03-23 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Ja chętnie Blusche bym przyjęła,ale jakie to tam masz kolorki??? Bo nie widzę
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280228 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]() -Far Away, bo chyba kiedyś wąchałam, reszty nie znam.. -krem -puder elf to by mi wystarczyło ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Adamed , Inside Prebiotine, Prebiotyczny żel oczyszczający Kobo Professional, Smooth Make - Up Base (Wygładzająca baza pod podkład) essence-eclipse puder prasowany oriframe - jaki to odcien brazer - revlon https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1300887962 biala kredka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1300888061 pedzel skośny Garnier, NutriDermist, Kofeinowy roll-on pod oczy przeciw opuchnięciom i cieniom revlon https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1300887962 avon far away?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hej
coś u mnie za avon planet spa (czy to jest balsam? jaki?) podkład revlon (jaki odcień? jasny czy ciemny?) podkład z nivea (jaki odcień, jasny czy ciemny?) odpisz u mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post25882385 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Mój Blusche też tylko wytestowany (za jasny dla mnie) więc spoko można by zamienić
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
far away dreams EDP 50 ml - ubytek jeden psik podkład lucy?
![]() |
#19 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Hej;no nie za bardzo mi się coś więcej przyda od Ciebie,tylko te Blusche bym wypróbowała - a nie chcesz takiego różu ?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ny.html&next=1 Jest nowy (trudno go dostać,to zapas zrobiłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
hej podoba mi sie
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1300887962 to wszytsko z tego obrazka revlon bronzer bell tusz oddam co mam w 3 watkach a jak nic nie znajdziesz poszukam cos poza zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Jaki to odcień musu Revlonu? I ile go zostało? Jaka data ważności?
![]() |
#22 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Tak w ogóle to ten:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...nk.html&next=1 ![]() I powiem szczerze,że wolałabym oddać go za jakiegoś pewniaka (oddaję tylko dlatego,że mam bardzo podobny odcień z Diora) Natomiast Twoje Blusche brałabym tak na czuja ![]() Także musiałabym się dobrze zastanowić... ale jakby co,to mojego B. i róż Maybelline oddam,spoko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
2. far away dreams EDP 50 ml - ubytek jeden psik 4. secret fantasy EDT 50 ml - ubytek jeden psik 5. outspoken by fergie EDP 50 ml - ubytek ok. 4 ml krem do stóp avon krem do ciala avon baza kobo rol-on garnier błyszczyk artdeco ? ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za :
--ziaja med kuracja nawilżająca lano-krem --revlon bronzer i rozświetlacz --avon mgiełki do ciała: granat i mango, karmelizowane jabłko i orzech włoski, kokos i trawa cytrynowa - wszystkie psiknięte 2x |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
tusz YR raczej już nie będę wymieniała, bo sprawdziłam go wczoraj i w magiczny sposób prawie wyschnął
![]() ![]() Lady Million mam tylko odleweczkę właśnie takiej pojemności, mam jeszcze końcówkę organzy givenchy, może zainteresowało by Cię takie coś?
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
A ile z wymienionych przeze mnie byłabyś skłonna oddać ? bardziej interesują mnie ziaja i revlon .
nie wiem ile kosztuje revlon ,czy ma drobinki ?jest mocno świecący ?czy daje raczej naturalny efekt ? Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2011-03-23 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
ok to postaram się go dziś zobaczyć w douglasie. A ewentualnie znalazłabyś coś dla siebie za niego?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.