![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Guerlain i Lolita Lempicka - odlewki
ZAPRASZAM DO WYMIANY ZAPACHOWEJ!!!!!!!
Ze swojej strony oferuję odlewki, które nabyłam za pomocą wspólnych zkaupów, jednak niestety zapachy okazały się nie w moim guście. Są to: Guerlain 'Eau de cologne imperiale' pozostało ok 16- 17 ml z 19 ml link do opisu: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...dc.html&next=1 zapach jest świeży, lekko sytrusowy, jednak mnie nie odpowiada lawenda, którą w nim czuję, myślałam, ze się przekonam, lecz niestety testy wypadły na jego niekorzyść. Lolita Lempicka EDT, odlewka z 10 ml pozostały 2 -3 ml. Polecam dla kogoś kto chce wypróbować zapach, dla mnie zbyt babeczkowa i słodka :p link do opisu nut: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...picka-edt.html Odlewki wymienię na próbki bądź inne odlewki, jestem otwarta na propozycje zapachowe. ZDJĘCIA ODLEWEK ZAMIESZCZĘ NIEBAWEM. Edytowane przez La bamba Czas edycji: 2012-01-03 o 22:32 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy wątek La bamby!!!!!!!!
Czy znajdziesz cos u mnie za maczka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
La Bambo widziałam w jednym z wątków, że poszukujesz sezonówek Escady. Może interesowałby Cię Pacific Paradise z mojego wątku w zamian za odlewkę maczka?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=236883 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Witaj
mnie interesuje Brit Red ,na wymiane mam Mnie najlepiej pasowalaby odlewka okolo 30ml (mam atomizer) a na wymiane szukasz lzejszych zapachow czy ciezsze orientalno -kwiatowe |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Okej,dokłądnie przejrzałam Wasze watki i zainteresowały mnie szczególnie:
-Nargothrond-miałaś rację szukałam sezonówek escady i zużyłam próbkę właśnie pacific paradise,która mi się bardzo spodobała więc chętnie wymienię się na odlwekę maczka za tenże zapach ![]() -_kapryska_-czy miniaturkę EA byłabyś skłonna może wymienić za odlewkę Lacoste touch of pink?jeśli tak to jestem chętna ![]() -ewapawliszyn-nie mogę znależć Twojego wątku czy mogłabyś wkleić mi link,bardzo chciałabym przejrzeć co masz na wymiane ![]() -Ditu77 i Bzuz-u was nic nie znalazłam,dziękuję za propozyję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Ja mam wszystko poza watkiem bo nie wymieniam wszyskich kosmetykow tylko jak cos mnie zainteresuje ,co szukasz z kolorowki nowej moze czy zapach i jakie bo trudno mi wypisywac cala litanie tego co mogloby byc a nie wiem co potrzebujesz .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Z zapachow mam lzejszy na teraz YSL In Love again Elote jasmin chyba kolo 90 ml jest a 80ml na pewno ( nie mam przy sobie) ale najbardzi zalezalboby mi na odlewce okolo 30ml bo nie testowalam zapachu na skorze i cala butla moze byc pomylka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
JESTEM ONA
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
JESTEM ONA
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
dzisiaj przejde sie do perfumerii i go obwącham bo szczerze mowiac nie znam,jeśli bedzie to zapach ktory mi sie spodoba chetnie sie wymienie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Bejbi u Ciebie nic nie znalazłam,ewapwaliszyn czy masz moze jeszcxze jakieś inne zapachy na wymianę?? Ten Ysl jakoś mi nie podchodzi a chętnie dokonałabym wymianki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
-Burberry Brit Red edp-ze 100 ml zostało ok 90 ml
cos u mnie?
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Może znajdziesz coś u mnie za zapachy?
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Zainteresowały mnie u Ciebie perfumy lancome connection(bardzo je lubie) i Róż do policzków Christian Dior, Blush Final Diorlight, kolor nr. 923 Naturel Parme, Natural Lilac. Użyty 3 razy (moge jeszcze do tego dorzucić jakieś próbki lub niewielką odlwekę kenzo flower) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Moze zaBrit Red zainteresuje Ciebie woda Fiori Krizia by Krizia
tu jest opis http://www.sorea.pl/product_info.php...roducts_id/243 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jaka jest pojemność tej wody? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
-Kenzo flower-tester edt-pojemność wyjściowa 50 ml zostało ok 40 ml-no nie mogę znieść tego maczku na sobie
![]() -Burberry Brit Red edp-ze 100 ml zostało ok 90 ml za to i to ![]() moge oddac Lancome i róż Diora-jest uzyty ze 3 razy wiec prawie nówka
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.