![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Dr Brandt, Clinique, Sephora i dużo innych
WĄTEK NIEAKTUALNY
Witam To mój pierwszy wątek wymiankowy więc z góry przepraszam za jakieś niejasności ![]() Zrobiłam porządek w ostatnio kupionych kosmetykach i trochę tego wyszło, więc zamiast wyrzucać albo zostawiać w szafce zrobię z tego jakiś pożytek ![]() A więc oto co mam do zaproponowania DOKŁADKA!! zdjęcia na życzenie ![]() PIELĘGNACJA: Twarz -Borghese Tonico Minerale Stimulating Tonic 250 ml ubytek niewielki (jakieś 2 cm) -Clinique 7 day scrub cream 2x30 ml miniaturki kupione na allegro, prawdopodobnie nie oryginalne (1 parę razy użyty, drugi nowy) -Clinique Pore Minimizer Thermal-Active Skin Refiner - peeling rozgrzewający 75 ml UŻYWANY (użyty kilka razy) -Clinique Turnaround Instant Facial Masque 15 ml (zostało ok 3/4) -Clinique liquid facial soap mild (dry combination skin) 50 ml NOWY -Chantelle witalizująca maseczka do twarzy ogórek i jabłko, 1 sztuka -Dr Brandt pores no more cleanser (oily/combination skin) 105 ml UŻYWANY (ok 3/4 zostało) -Dr Brandt pores no more vacuum cleaner (oily/combination skin) próbki 2x2 ml -Dr Brandt pores no more cleanser (oily/combination skin) 20 ml UŻYWANY (ok 1/2 została) -Dr Brandt pores no more pore refiner (oily/combination skin) 7,5 ml NOWY + UŻYWANY (ok 3/4 zostało) -Loreal Perfect Clean Foaming Gel + CleanPod (normal/combination skin) 150 ml UŻYWANY (ok 1/2 została) wersja zachodnioeuropejska -Perfecta oczyszczanie Płyn micelarny do demakijażu twarzy i oczu 200 ml UŻYWANY (zostało ok 3/4) -Sephora Face Cleansing Water 150 ml UŻYWANA (zostało ok 80%) -Soraya Beauty Therapy kuracja dotleniająca krem pod oczy rozświetlająco-dotleniający 15 ml UŻYWANY (zostało ok 1/2) -The Body Shop Naturlift Firming Serum 15 ml NOWE Włosy -BIOSILK Silk Therapy Shampoo NOWY -The Body Shop, Rainforest Shine szampon do wlosów normalnych 400 ml UŻYWANY (zostało ok 3/4) -Yes to Cucumbers, color care shampoo 500 ml UŻYWANY (zostało ok 100 ml) -The Body Shop Poppy Seed Oil Reviving Mask (kilka razy użyta - ubytek niewielki) Ciało [COLOR="magenta"]-Clinique Turnaround Body smoothing cream 50 ml (tylko przetestowany) -Clarena Fruit Silica Body Peeling 200 ml (z wymianki, użyty kilka razy) -Dairy Fun Puder do kąpieli czekoladowy 280 g UŻYWANY (zostało ok 3/4) -Eveline Slim Extreme 3D Serum modelujące do biustu 200 ml UŻYWANY (ok 1/2 została) -Lush Aqua Minerals (kawalek - na trzy użycia) -Lush Strawberry Fields Forever (kawałek - na jedno użycie) -Lush Sexy Peel (kawałek - na jedno użycie) -Lush Therapy (kawalek - na dwa uzycia) -Slim Plus roll-on UŻYWANY (zużyte ok połowy) -Organique kula do kąpieli Multiwitamina (połówka) -Sephora balsam do ciała Cranberry Litchi 150 ml NOWY Edytowane przez misiek412 Czas edycji: 2011-06-02 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dr Brandt, Clinique, Sephora i dużo innych
...ciąg dalszy
KOLORÓWKA -Benefit She Laq utrwalacz makijażu 15 ml + 3 pędzelki i szczoteczka do rzęs raz użyty -Benefit Boi-ing 01 UŻYWANY (ok połowa została) -Benefit Bad Gal lash (miniatura mascary 4 g) otwarta 22.05 użyta raz -Bourjois Mascara Volumizer kolor czarny UŻYWANA (używana przez miesiąc, zostało na solidne testy, nadal bardzo mokra) -Bourjois Gloss Menthol błyszczyk do ust - przetestowany -Butterfly collection cień do powiek kolor błękitny -Clinique maskara high impact miniaturka 4 g czarna NOWA, UŻYWANA (użyta 2 razy, otwarta ok 3 tygodnie temu) -Clinique Fresh Bloom 03 almond blossom (zużycie niewielkie) -Clinique Anti-Blemish Solution podkład kolor 02 Fresh Ivory UŻYWANY (zostało do długich testów ok 1/4 buteleczki) -Dior Addict Lipstick kolor 797 Violet Spectral UŻYWANA (zostało ok 3/4) - mam z wymianki ale nie moj kolor -Everyday Minerals róż do policzków Game Show 5,5 g (zużycie na zdjęciu) -Everyday Minerals róż All Smiles 1 ml, przesypany do pojemniczka Douglas -Everyday Minerals róż Wild Vines matte 1 ml, przesypany do pojemniczka The Body Shop TESTOWANY -Everyday Minerals podkład Light Medium Intensive 1 ml -Lush Double Choc Lip Tint - kilka razy użyty -Loreal Correcteur Minerals korektor pod oczy 30 Beige UŻYWANY (ponad 3/4 zostało) bez nakrętki -Maybelline Eyestudio Smoky Glam poczwórne cienie do powiek kolor Smoky Indigo (granat, niebieski, błękitny, biały) 5g UŻYWANY (niewielkie zużycie) ZDJĘCIA NA ŻYCZENIE -Max Factor bronzing powder 01 golden (tylko testowany) -NYX pomadka Lip Smacking kolor Golden Luster (mam z wymianki, raz testowana) -Pędzel do pudru bezfirmowy -Sephora Face Concealing Blemish Pen 2,5 ml kolor uniwersalny UŻYWANY (użyty maksymalnie 3 razy) -Sephora Lip Pencil - szminka w kredce kolor nr 401 NOWA (przetestowana tylko) -Sephora maskara lash plumper czarna 12 ml UŻYWANA (użyta zaledwie 3 razy, otwarta ok 2 tygodnie temu) -SMASHBOX HIGH DEFINITION DUAL FINISH MICRO POWDER UŻYWANY (została tylko ta połowa gdzie jest luminous) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...wder-SPF15.htm -The Body Shop róż do policzków 02 coral (mam z wymianki, przetestowałam, ale jest zbyt intensywny dla bladej cery) -The Body Shop odsypka kulek brązujących (14 kulek) - przetestowane -The Body Shop odsypka kulek rozświetlających (18 kulek) - używane przez jakiś czas - zużycie na zdjęciu) ZAPACHY -Christina Aguilera perfumy 50 ml UŻYWANE (ok 1/2 została) -Jennifer Lopez Glow After Dark 50 ml UŻYWANE (zużycie zaznaczam na zdjęciu) -Bruno Banani Magic Woman 10 ml UŻYWANE (ok 1/2 została) -Bruno Banani Pure Woman 10 ml UŻYWANE (ok. 1/2 została) -EL Pleasures odlewka ok 5 ml - mam z wymianki, ale zapach nie przypadł mi do gustu -Versace Bright Crystal podróbka 33 ml, ubytek kilku psików, zapakowane w buteleczke podłóżną, dla zainteresowanych dam zdjęcie -Boss femme 2 ml NOWE -Armani Diamonds próbka w atomizerze (połowa) -Calvin Klein, Eternity 1.2 ml -Dior, Miss Dior Cherie 1 ml -Dior Miss Dior Cherrie próbka z Sephory -Escada Incredible Me próbka z Sephory (połowa), próbka z Sephory cała -Givenchy Ange Au Demon EDT próbka z Sephory (została 1/3) -Gucci Rush 2 próbka, trochę więcej niż połowa -La Perla Divina 1,2 ml -Shiseido, ZEN White Heat Edition 1 ml ODLEWKI -Armandi Basi, Lovely Blossom ok 4 ml -Burberry, Summer 2010 EDT ok 5 ml -Calvin Klein, CK In2You ok 15 ml -Jean Paul Gaultier, Ma Dame EDT odlewka 30 ml -Lanvin, Rumeur 2 Rose EDP odlewka 10ml -Salvatore Ferragamo, Incanto Bliss PRÓBKI -Bioderma Atoderm Ultra Rich Foaming Gel 8 ml -Clinique Even Better podkład kolor 05 neutral 1,5 ml -Clinique All About Eyes 1 ml -Clinique Superbalanced Make Up 05 vanilla 1,5 ml -Clinique 3 kroki 1,5 ml -Dior Capture Totale One Essential Skin Boosting Super Serum 2 ml -Dr Irena Eris Nu`Fusion Hair Technology Szampon długotrwała lekkość 7 ml -Dr Irena Eris Tokyo Lift 35+ antyrodnikowy dotleniający krem przeciwzmarszczkowy 1,5 ml -Estee Lauder Daywear 1,5 ml + Estee Lauder Idealist 1,5 ml -La Roche Posay Effaclar K 2x3 ml -La Roche Posay Hydreane Legere 2 ml -La Roche Posay Lipikar Lait 7 ml -Iwostin Purritin emulsja matująca 3 ml -Iwostin Purritin żel do mycia twarzy 3 ml -Juvena Just High Care intensive treatment foundaton kolor Beige 2x1,5 ml -Mineral Care Spa Serene Body Sorbet 2x6 ml -Pharmaceris A Puri Sensimil 1,5 ml -Sampar fluid intensywnie nawilżający 2,5 ml -Sensai Silk peeling mask 3 ml -Sephora Perfecting Cover soundation 28 medium 1,5 ml -Smashbox Photo Finish Foundation Primer 1,5 ml x2 -Smashbox Photo Finish Foundation Primer Light 1,5 ml x2 -Sephora Instant moistuizer krem do twarzy 18x2ml -Vichy Normaderm Pro Mat 1,5 ml -Yves Rocher Flawless Finish Fluid Fundation 1 ml kolor 300 Rose -Yves Rocher Spa Vegetal Serum Minceur Action 3d 5 ml Można mnie kusić wszystkim co popadnie, nie mam sprecyzowanego co bym chciała ![]() Na pewno nie szukam kosmetyków Avon i Oriflame, ani ubrań i dodatków Oddam wiele za Armani Acqua di Gioia oraz za szminki Clinique Buttershine Chętnie też wymienie się za jakieś fajne mascary (np. Chanel, Dior, Make Up for Ever, czy HR) Mam kręćka na temat róży i pudrów ![]() Szukam też maski henna treatment WAX do włosów brązowych i CHI Keratin Mist Na różowo REZERWACJA Na szaro NIEAKTUALNE Edytowane przez misiek412 Czas edycji: 2011-05-28 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
-The Body Shop Tea Tree Face Mask 100 ml UŻYWANA 2 razy -Benefit Lyin` Eyes korektor pod oczy 1 ml UŻYWANY (użyty kilka razy) -Clinique maskara high impact miniaturka 4 g czarna NOWA x2, UŻYWANA (użyta 2 razy, otwarta ok 3 tygodnie temu) odpisz u mnie ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś w moich wątkach za:
-Sephora Eyeliner w płynie -turkusowy każdy użyty raz -Eveline Slim Extreme 3D Krem wyszczuplający + ujędrniający 250 ml UŻYWANY (ok 3/4 zostało) -Soraya Beauty Therapy kuracja dotleniająca krem pod oczy rozświetlająco-dotleniający 15 ml UŻYWANY (zostało ok 1/2) ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
hej, coś u mnie za
![]() -Clinique dramatically different moisturizing lioton -Dr Brandt blemishes no more cleansing pads 60 pads -Dr Brandt pores no more cleanser (oily/combination skin) 105 ml UŻYWANY (ok 3/4 zostało) -Dr Brandt pores no more moisture (oily/combination skin) 100 g UŻYWANY (ok 3/4 zostało)) -Kula do kąpieli białe piżmo Organique POŁÓWKA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Guerlain Abeille Royale Serum 3 ml
-Guerlain Orchidee Imperiale Eye and Lip cream 2 ml -Guerlain Super Aqua Serum 3mlx2 + 2 ml -Guerlain Super Aqua Eye 1,5 ml coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
-Benefit Lyin` Eyes korektor pod oczy 1 ml UŻYWANY (użyty kilka razy) -Clinique maskara high impact miniaturka 4 g czarna NOWA -Chanel Allure 2 ml NOWE -Chanel Chance 2 ml NOWE -Biotherm Skin Energetic krem 2x1,5 ml + serum 1,5 ml -Estee Lauder Daywear 3x1,5 ml + Estee Lauder Idealist 1,5 ml -La Roche Posay Hydreane Legere 2 ml -Guerlain Abeille Royale Serum 3 ml -Guerlain Orchidee Imperiale Eye and Lip cream 2 ml -Sephora Instant moistuizer krem do twarzy 18x2ml -Vichy Normaderm 6x1,5 ml ? ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
-Eveline Slim Extreme 3D Krem wyszczuplający + ujędrniający 250 ml UŻYWANY (ok 3/4 zostało) -Eveline Slim Extreme 3D Serum modelujące do biustu 200 ml UŻYWANY (ok 1/2 została) -Kula do kąpieli białe piżmo Organique POŁÓWKA -Sephora balsam do ciała Cranberry Litchi 150 ml NOWY -Loreal Perfect Clean Foaming Gel + CleanPod (normal/combination skin) 150 ml UŻYWANY (ok 1/2 została) wersja zachodnioeuropejska
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
heeej bardzo mnie interesuje pare rzeczy u ciebie, moze znajdziesz cos dla siebie z listy ponizej?
VERSACE WOMAN EDP 40ml/100ml Probki perfum: Ouarzazate cdg Coze Heeley fine leather Clinique shimmering tones powder nr 02 blushing bronze (różo-rozświetlacz) HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion Dior maximizer lash plumping serum diorshow Smashbox lip paint , kolor: virtuoso 15ml nowy Benefit bo-ing nr 01 nowy w kartoniku Mac glaze pervette szminka Natur medicin- lerosett exclusive -> krem bardzo dobre recenzje na kwc ze 100ml zostalo jakies 40ml Sephora maniac liner-konturowka z pedzelkiem nr 02 rose psychose barry m - shimmering eye lip crayon - kredka do oczu w kolorze jasnego deliktanego różu CK- intense eyeshadow nr 109 darkened green matowy cien w kolorze zgniłej zieleni KUFEReK NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto Dermika true magiq nowość tej firmy link do kwc: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...cy.html&next=1 Posiadam nr 04 natural begie z 15ml posiadam ok. 5ml Maybelline pure mineral podklad 001 Max Factor lasting performance 102 pastelle SEPHORA paleta do makijażu The BODY SHOP OCEANUS body powder talc 50g Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Rimmel watercool shadow , ombretto in cremo nr 051 angel Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Sally Hansen- rajstopy w sprayu nowe Creative nail kolor: asphalt jest to ciemny popiel mat Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline GRASHKA tusz do rzęs czarny COVERMARK- mocno kryjący podklad https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-28592-opis-Farmeco-Covermark-Foundation-Podklad-kamuflujacy-w-sloiczku.htm Maybelline super silky- trwały podklad 21 nude nivea spray unoszacy włosy u nasady volume sensation Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia Oriflame lip balm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
-Dr Brandt pores no more moisture (oily/combination skin) 100 g UŻYWANY (ok 3/4 zostało) -Dr Brandt pores no more pore refiner (oily/combination skin) 7,5 ml NOWY + UŻYWANY (ok 3/4 zostało) Dr Brandt pores no more cleanser (oily/combination skin) 105 ml UŻYWANY (ok 3/4 zostało) -The Body Shop Tea Tree Face Mask 100 ml UŻYWANA 2 razy
![]() |
#12 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie za:
-Eveline Slim Extreme 3D Krem wyszczuplający + ujędrniający 250 ml UŻYWANY (ok 3/4 zostało) -Eveline Slim Extreme 3D Serum modelujące do biustu 200 ml UŻYWANY (ok 1/2 została) -Dr Irena Eris Body Art Smoothing Aquamix balm 5 ml -Estee Lauder Daywear 3x1,5 ml + Estee Lauder Idealist 1,5 ml -La Roche Posay Effaclar Duo 3x2 ml -Guerlain Abeille Royale Serum 3 ml -Guerlain Orchidee Imperiale Eye and Lip cream 2 ml -Guerlain Super Aqua Serum 3mlx2 + 2 ml -Guerlain Super Aqua Eye 1,5 ml ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
Dr Brandt blemishes no more cleansing pads 60 pads (blemish prone skin) UŻYWANY (zostały 42 płatki) -Dr Brandt pores no more cleanser (oily/combination skin) 105 ml UŻYWANY (ok 3/4 zostało) -Dr Brandt pores no more cleanser (oily/combination skin) 20 ml UŻYWANY (ok 1/2 została) -Dr Brandt pores no more moisture (oily/combination skin) 100 g UŻYWANY (ok 3/4 zostało) -Dr Brandt pores no more pore refiner (oily/combination skin) 7,5 ml NOWY + UŻYWANY (ok 3/4 zostało) -The Body Shop Tea Tree Face Mask 100 ml UŻYWANA 2 razy -Chanel Chance 2 ml NOWE -La Roche Posay Effaclar K 2x3 ml -La Roche Posay Effaclar M 2x5 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
może to?
Chanel Allure 2 ml NOWE -Chanel Chance 2 ml NOWE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za :
-Benefit Lyin` Eyes korektor pod oczy 1 ml UŻYWANY (użyty kilka razy) -Clinique maskara high impact miniaturka 4 g czarna NOWA x2, UŻYWANA (użyta 2 razy, otwarta ok 3 tygodnie temu)
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
zaraz skrobnę PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
-Sephora Lip Pencil - szminka w kredce kolor nr 401 NOWA (przetestowana tylko) i próbki iwostkin, biotherm, vichy i lrp? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
możesz podać mi ceny?
![]() Clinique dramatically different moisturizing lioton -Dr Brandt blemishes no more cleansing pads 60 pads -Dr Brandt pores no more cleanser (oily/combination skin) 105 ml UŻYWANY (ok 3/4 zostało) -Dr Brandt pores no more moisture (oily/combination skin) 100 g UŻYWANY (ok 3/4 zostało)) Może Clinique za moją Laurę? na truskawce kosztuje 160zł ![]() Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2011-03-14 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hej, coś za Christina Aguilera perfumy ?
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
-Clinique liquid facial soap mild (dry combination skin) 50 ml NOWY -The Body Shop Tea Tree Face Mask 100 ml UŻYWANA 2 razy -Clinique maskara high impact miniaturka 4 g czarna NOWA x2, UŻYWANA (użyta 2 razy, otwarta ok 3 tygodnie temu) Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=25679843 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz coś za dr brandta?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
cos za
Sephora balsam do ciała Cranberry Litchi 150 ml NOWY biosilk szampon i probki
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.