|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
czarownica z miotłą na szydełku na halloween
WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH
![]() SPĘDZAM DUŻO CZASU W DOMU I LUBIE ROBÓTKI RĘCZNE. ZROBIŁAM OSTATNIO OBRAZEK Z CZAROWNICA NA HALLOWEEN. A TERAZ SZUKAM WZORU NA SZYDEŁKO NA CZAROWNICĘ - TAKA STOJĄCĄ POZDRAWIAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: czarownica z miotłą na szydełku na halloween
Zajrzyj tutaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
bardzo serdecznie dziękuję . ja zaczęłam robić swoją - nie wiem co mi wyjdzie ale jak zrobię to spróbuję pokazać na forum - lecz jest jeden problem - nie jestem biegła w te klocki , mam na myśli wstawianie zdjęć -i tak dalej, jeśli ktoś mi napisze co mam robić krok po kroku jak wstawić zdjęcie to pokaże nie tylko to ale i inne moje prace
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Włączasz okienko odpowiedzi, które jest na dole ekranu po lewej stronie, nad nad nim masz taki obrazeczek spinacza. Klikasz na niego i otwierasz okno dodawania zdjęć. Klikasz Wybierz zdjęcie i odnajdujesz je w swoim komputerze. Jeśli to jpg to nie może być większy niż 1MB, zresztą poniżej jest tabelka z takimi informacjami. Jeśli masz zdjęcie większe to wrzucasz je po odpowiednim zmniejszeniu. Do jednego postu możesz wrzucić maksymalnie 10 zdjęć. To bardzo proste. Jeśli nie będziesz dalej wiedziała, napisz.
Moje różniste różności Zabawki dla naszych milusińskich Preferencje Moja galeria Niewędraś Ani - Szczęście jest kobietą Edytowane przez AnnaOstapiuk Czas edycji: 2011-11-01 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
DZIEKUJE ZA TAK SZYBKA ODPOWIEDŹ.
![]() JUTRO SPRÓBUJĘ WSTAWIĆ ZDJĘCIA KILKU MOICH PRAC . POZDRAWIAM |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Spróbowałam i ........
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Czy to guziczki? Bo ciekawie wygląda, ale nie mam pojęcia co to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
witam
a to moje igielniczki , jeden z małym koralikiem a drugi bez. Wiem , ze mówi sie tez na nie biscornu. Dzisiaj postanowiałam pokazać też troche moich prac . na stole leży obrus, który obszydełkowałam wiele lat temu. Jest i czarownica na szydełku jako obrazek i czarownica , która zasiądzie juz w przyszłym roku koło dyni bo miałam troche innych robótek do zrobienia i nie zdązyłam, ponieważ robiłam np. na jutro na imieniny dla Sylwi zrobiłam serwetkę . Są też moje kąciki - akcenciki tym razem jesienne.Zdjecia nie są najlepsze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
i inne, ten fioletowy obrus na stół robiłam razem z mamą wiele lat temu, serwetki nie są naciągnięte
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne masz serwetki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.