![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Czerwiec u Iwony - kilka ciuszków i kosmetyków
Witam.Chciałabym szybko wymienić te kilka rzeczy,które mam w wątku.
Szukam przede wszystkim fajnych dość dużych toreb,zwłaszcza worków(granatowy,szary,ja sny beż,w kwiaty). Poza tym mozna proponować wszystko. ![]() -jeansy Diverse rozm.28/32 - bardzo mało w nich chodziłam ponieważ są mi za długie,z tego powodu lekkie przytarcie jednej nogawki (powinno być widać na zdjęciu).Poza tym bdb. biodra - 45 pas 36,5 długość 99cm nogawka od wewnątrz - 77c - spódnica reserved rozm.S stan bdb - mam z wymianki ale jest na mnie za duża W pasie ok.37/38 długość 58 cm - zwiewna zielona spódniczka -stan db+ trochę w niej chodziłam,lecz niestety wyrosłam ![]() pas -31 długość 53 - szorty Reporter roym.S stan bdb- ,wewnątrz nogawki jest niewielkie zażółcenie materiału,nie mam pojęcia od czego lecz nawet gdy się je wywinie prawie niewidoczne pas - 38 biodra 54 - koszula AMISU rozm.S - stan bdb - koszula - tunika rozm.S -M stan bdb,bez paska ew.moge dorzucić czarny szeroki gumowy pasek,jaśniejszy kolor na dole jest winą aparatu
BasicLab,Natural Secrets,Pharmaceris.... Edytowane przez Iwona75 Czas edycji: 2011-06-18 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec u Iwony - kilka ciuszków i kosmetyków
koronkowa bluzeczka rozm.S-M stan dobry,na szewkach i pod paszkami wyszły cieniutkie gumeczki,są mało widoczne
-niebieska tunika w delikatne paseczki - stan bdb rozm S-M,ale na L tez chyba będzie dobra,wiązana z tyłu -jasnoszara tuniczka rozm.S -M ,na L chyba tez bedzie dobra,stan bdb miałam ja kilka razy - śliczna czarno - biała bluzeczka,stan bdb rozm S-M - koszulka Reporter - stan bdb rozm S - bluzeczka vintage New Look ,kolor "przybrudzony" niebieski - rozm S,stan bdb - biały topik -stan bdb,rozm.xs
BasicLab,Natural Secrets,Pharmaceris.... Edytowane przez Iwona75 Czas edycji: 2011-06-28 o 07:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
- śliczna sukienka z pogniecionej fabrycznie satyny,rozm.36,stan bdb,lekka i wygodna,rozciągliwa,regul owane ramiączka
długość bez ramiączek -89 biust-37 biodra- 41 - elegancka sukienka De Facto rozm.36 - stan bdb - fioletowa tuniczka - nigdy nie noszona ale bez metek ,kolor ciemny fiolet rozm.s - m śliczna,zdjęcie nie oddaje jej uroku - bluzka - tunika Clockhouse rom.S ,stan bdb- delikatne zmechacenie w jednym czy dwóch miejscach (do ogolenia) oraz malutka kropeczka na białym rękawie(myślę że zejdzie po praniu) - czarne satynowe szpilki Graceland (Deichmann) rozm.37 - jeden raz założone -beżowa koszula z haftem ;stan bdb rozm S -bluzeczka w szaro - białe paski,z tyłu kokardka,stan bdb rozm.S -
BasicLab,Natural Secrets,Pharmaceris.... Edytowane przez Iwona75 Czas edycji: 2011-06-25 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
- paski: brązowy pleciony długość 109cm stan bdb
oraz beżowy długość 108cm stan db+ (zrobiłam w nim trzy dziurki prawie niewidoczne) dla dziewczynki: - wiosenna kurtka Quadri Fiogio - stan bdb ,rozm.134 - białe lniane rybaczki H&M - stab bdb,rozm 122 kosmetyki Essence - długotrwała kredka do oczu - kolor różowy z wymianki (wypróbowana) Essence, Longlasting Eye Pencil (Długotrwała kredka do oczu) Essence lakier do paznokci you rock!kolor 05 speed of light blue - tylko wypróbowany na jeden paznokieć Essence, You Rock!, Nail Polish (Lakier do paznokci) kosmetyki do włosów Alterra - szampon użyty dwa razy - maska użyta 2-3 razy -odżywka (została ok.połowa) -Gliss Kur Oil Nutritive serum - spray , zawiera naturalne olejki - ubytek minimalny - Schauma Ekstra Owocowa Pielęgnacja ,pięlęgnujący spray - jak wyżej Schwarzkopf, Schauma, Ekstra Owocowa Pielęgnacja, Pielęgnujący spray - Profarm,olej jojoba - ilość jak na zdjeciu -AVON TRUE GLOW - zostało troszke więcej niż połowa(jest kartonik) - AVON - pędzel do różu,raz użyty - krem Pharmaceris Multilipidowy krem odzywczy do wrażliwej skóry z higieniczna pompką(uzyłam ok.3-4 razy)
BasicLab,Natural Secrets,Pharmaceris.... Edytowane przez Iwona75 Czas edycji: 2011-06-24 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nie widzę napisu, więc jeśli się wtrącam do powiedz i zrobię przynajmniej kropkę.
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1307775401 - AVON - pędzel do różu,raz użyty - krem Pharmaceris Multilipidowy krem odzywczy do wrażliwej skóry z higieniczna pompką(uzyłam ok.3-4 razy) ?Coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
nic nie znalazłam, a wymiary tej bluzki:
Długość całkowita: 67 cm Długość rękawa od pachy: 48 cm Szerokość w biuście: 40 cm Szerokość na dole: 39 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Lux Mundi
|
Cześć
![]() Coś u mnie za : kosmetyki -AVON TRUE GLOW - zostało troszke więcej niż połowa(jest kartonik) Avon, True Glow EDP - AVON - pędzel do różu,raz użyty - krem Pharmaceris Multilipidowy krem odzywczy do wrażliwej skóry z higieniczna pompką(uzyłam ok.3-4 razy) ? ![]() Pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos za satynowe szpilki?
![]() |
#10 |
Lux Mundi
|
Kochana
![]() Które balerinki ? ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
-AVON TRUE GLOW - zostało
- AVON - pędzel do różu,raz użyty - krem Pharmaceris Multilipidowy cos u mnie???
![]() |
#13 |
Lux Mundi
|
Niestety ażurowe zostały jush wymienione.
A nie znalazłabyś nic innego? ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic,pozdrawiam
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś za Avon true Glow?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
nic
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
coś za;
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1307774256 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1307775411
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1307774256
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hej czarna z kwiatkiem jak najbardziej można nosić na ramieniu, generalnie wszystkie które Ci się podobają nadają się do takiego noszenia. Druga z kolei jest koluru beżowego. Są w stanie bdb. Bezowa i ta ostatnia bez problemu mieszczą a4, do tej pierwszej może nie wejść, ale pewności nie mam, mogę to sprawdzić
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Czy masz może dostęp do innych fotek butów? na tych niewiele widać ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Czesc Iwonko,
pytalas u mnie kiedys o filtr Soltan. Widze ze masz nowy watek i spodobala mi sie ta rzecz: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1307774256 i moze jeszcze ta: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1307774778 - jakiej ona jest marki? Moglabys podac ich wymiary, szczegolnie w talii mnie interesuje. Czy one nadaja sie do prania w pralce? Z jakiego sa materialu? I jeszcze - ten krem Pharmaceris to ten: http://apteka.sc/pharmaceris-multili...ium-p-921.html? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Dzieki za odp.
A kiedy bedziesz wiedziec co z ta pierwsza bluzka? Choc obawiam sie ze ona i tak bedzie na mnie za mala. Tuniczka mnie interesuje - czy ona ma na metce z jakiego jest materialu? Czy krem ma w skladzie alkohol denat? I jakbys widziala nasza ewentualna wymiane? - nie mam pojecia jak wyceniasz swoje rzeczy. ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Hmmm... Filtry kosztuja 9.25 funta za dwa. Ale sa ciezkie i wysylka poleconym do PL sporo by kosztowala - wysylka jednego to koszt ok. 10 funtow, dwoch 12 F. Wiec nie bardzo wiem co tu zaproponowac ![]() ![]() Masz jakas propozycje? Bo nie bardzo wiem czy tuniczka jest droga Twemu sercu ![]() A moze masz jakas wishliste i moglabym zaproponowac Tobie np. 1 filtr + cos? ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Ok, przemyslalam sobie i doszlam do wniosku ze jesli wolalabys dwa filtry to moge Ci dac dwa za tuniczke + krem (rozumiem, ze ten krem to 50 ml). Pasuje Tobie? Edytowane przez zwierzun Czas edycji: 2011-06-12 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
coś za zapaszek avon lub krem ?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
oddałabym czarną, ale skoro nie masz innych zdjęć to podziękuje, nie będe brać czegoś w ciemno
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
a mogę prosic o dł wkładki?
![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- kurcze boje się że mogą być za ciut za duże.. ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- czy one mają ukryta platforme czy tylko mi sie tak wydaje? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.