|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Sierpień - Platformy gladiatorki 38-------------------------------------------------------------------------------------
NIEAKTUALNE !!! Mam do wymiany Czerwone, satynowe gladiatorki z H&M Buty mam z wymianki. Są nowe, były tylko przymierzone. Niestety nie potrafię chodzić na tak wysokich obcasach a szkoda, bo na nodze prezentują się fantastycznie. Rozmiar - 38 Wysokość obcasów to ok. 12 cm Nie mam do nich oryginalnego pudełka. / wymienione --------------------------------------------------------------------------------- Zasady jak u wszystkich: ![]() Jeśli masz mniej przekupek lub negatywy, wysyłasz pierwsza. Tylko przesyłką rejestrowaną czyli poleconą! Nie szukam butów. Najchętniej wymieniłabym je na kosmetyki lub książki, ale jestem otwarta też na inne propozycje. Pozostałe wątki nie aktualne, proszę nie pytać mnie o inne rzeczy! <zdjęcie butów zapożyczone od wizażanki, z którą się wymieniłam - za jej zgodą> ------------------------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2011-09-02 o 19:50 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień - Platformy gladiatorki 38
cos u mnie?
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień - Platformy gladiatorki 38
chciałam tylko napisać że buciki są pięknee~!
niestety sama wiem co to znaczy "nie umieć" ja też niestety nie potrafię chodzić na takich obcasach... sama mam na wymianę
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

ja też niestety nie potrafię chodzić na takich obcasach... sama mam na wymianę