![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
NOWE Kosmetyki! Astor! NYX! Avon! NYC! Miss Sporty! Abeth Arden! Botanics! Manhattanwątek zamknięty!!!
UWAGA! CZĘSTO DODAJE NOWE KOSMETYKI! ![]() Proszę, wklejać linki! info jak i na co się wymieniam, znajdziecie w wątku ciuszkowym ![]() Pozdrawiam i zapraszam ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-08-10 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: NOWE Kosmetyki! Astor! NYX! Avon! NYC! Miss Sporty! Abeth Arden! Botanics! Manh
1. NOWE Szminki NYC
różne kolory 2. NOWE Szminki Elizabeth Arden Dwie sztuki, kolor intrigue 3. NOWA Szminka MISS SPORTY odcień 060 (różowa) 4. NOWY Błyszczyk MEYBELLINE odcień 305 berry rock vinyl 5. NOWE Błyszczyki Serduszka różne kolory: przezroczysty, róż, czerwień Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-04-19 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: NOWE Kosmetyki! Astor! NYX! Avon! NYC! Miss Sporty! Abeth Arden! Botanics! Manh
6. CIENIE, paletki, korektory i tego podobne:
a) paletka brokatowych cieni NYX, użyta w celu wypróbowania kolorów b) NOWE cienie colletion 200, odcienie 16 ecstasy, 15 helium, 15 helium c) NOWE AVON cienie STORM d) NOWE cienie "17" kolor zielony i bordo czy jakoś tak ![]() e) NOWE cienie Naturistics odcien sappihre (niebieski) 2 sztuki f) NOWA paletka korektorów NYC g) NOWY niezbędnik do brwi NYC (pęsetka, pędzelek, cień do brwi i chyba jakiś korektor czy coś ![]() 7. NOWE cienie do powiek w kremie kolory złoty i srebrny 8. NOWE KREDKI DO oczu i do ust a) Rimmel brązowa kredka b) Joanna Gray różowa rosebud 05 c) Turkusowa "17" metalic d) coletion 2000 4 pink do ust wysuwana konturówka 9. lakier niebieskawy NOWY Loreal (te 2 takze dostepne, odpisane w wątku) 10. NOWY błyszczyk marki 17 Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-07-20 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
9. NOWE Lakiery:
a) ASTOR lycra 630 fuchsia fusion 12ml b) ASTOR mikado 20 6ml c) ASTOR lycra ultra white 956 12ml d) jakaś nowa odżywka do paznokci 10. NOWY bio hydrsnt Ponds 120ml spf 15 11. Tusze do rzęs i brwi a) 2x NOWY tusz do brwi (ale może byż i do rzęs) MEYBELLINE dla brunetek b) MISS SPORTY czarny tusz używany sporadycznie, nie zgęstniały! jedynie troche opakowanie przybrudziło się w kosmetyczce c) 2x NOWY BOTANIC tusz do rzęs, może byc stosowany rowniez do brwi. kolor brąz, 05 cinnamon POLECAM jest swietny! d) AVON NOWA nieotwierana, zafoliowana mascara kolor newly jade (turkus) e)nowa szczoteczka do stylizacji brwi 12. słodki balsam NOWY 13. eyeliner fioletowy AVON nowy 14. NOWA kosmetyczka Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-07-20 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
12. NOWE Błyszczyki:
a) 2 x soda licious razzberry fizz b) MEYBELINE (opisany wyżej) c) cuticle and nail oil nowy tylko nakretka sie starła 10ml pięknie pachnie 13. NOWE Perfumy raz psiknięte Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-04-19 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
14. GRATISY!!!
te kosmetyki dorzuce do wymian bez zbędnych ceregieli, może ktoś chce ich wypróbować czy coś, są to kosmetyki używane, w stanie lepszym i gorszym, błyszczyki, pomadki, (dosyć ich zostało, głównie przebimbały w kosmetyczce itp) cienie, tusz brązowy, tusz czarny (mogą być przeschnięte) Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-04-19 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
16
17 18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2011-04-19 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1303221078 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Witam Grudziądzankę, jesteś pierwszą, którą spotkałam na Wizażu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
cos u mnie /?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
łańcuch jest już zarezerwowany więc chętnie za pasek się wymienię, podobają mi się:
1 i 4 szminka ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1303218735 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
f) NOWA paletka korektorów NYC a) 2x NOWY tusz do brwi (ale może byż i do rzęs) MEYBELLINE dla brunetek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za lakier Astor Lycra?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1303220336 i PONDsa https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1303220336
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
hej podoba mi sie u Ciebie kilka rzeczy zapraszam do mnie z Twojej wish, mam spódniczki, staniczki, kamizelke .....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
jeśli była byś gotowa oddać aż 2 za pasek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
ok a powiedz mi jeszcze Kochana na ile wyceniasz perfumy i tą baze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Bo ja Kochana proponuje np dwa pierwsze perfumy i ten korektor nyc. Napisz co sądzisz o takiej propozycji.....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
wiesz co jednak podziękuje za te perfumy. Co bys powiedziała podkład za korektor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
hmm wolałabym jednak podkład wymienić za korektor , czy dorzuciłabyś jednak któryś z lakierów astor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:26.