![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Nowe kosmetyki na wymianę - zapraszam
Witam serdecznie
![]() Zasady wymiany takie jak obowiązują na targowisku, ale tak w skrócie:
Czarno – dostępne Szaro- niedostępne Zielony- rezerwacja Szukam: - perfum YR Neonatura Seve i Elizabeth Arden 5th Avenue - kosmetyków dla dzieci HIPP - żeli Jardins du Monde YR, olejków Bielendy - olejków do twarzy z biochemii - glinki marokańskiej - pudru w kulkach - hydrolatów (gł. oczar, neroli, głóg) - czegoś co mi wpadnie w oko Edytowane przez Makobratek Czas edycji: 2011-03-06 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nowe kosmetyki na wymianę - zapraszam
1. Poziomka
![]() 2. Żel Apart (400ml) i 2 płyny do kąpieli (750ml) (brak płynu karru) 3. Fliud przeciwzmarszczkowy odcień naturalny (30 ml), krem ujędrniając-wyszczuplający (200ml), serum przeciwzmarszczkowe , dwufazowe (30 ml) - wszystko Efektima. 4. Eva Natura Len - kremy większe po 100 ml, mniejsze po 50 ml lub 30 ml. 5. Odżywki Gliss Kur (każda po 200 ml) 6. Balsam Nivea for Men 30 ml, dezodorant 35 ml, chusteczki do higieny intymnej Bella, błyszczyk Rimmel odcień 06 Brozne. 7. Neutrogena chusteczki do makijażu 25 szt, żel do mycia twarz Bourjois (150 ml) 8. Maseczki tołpa (każda saszetka 2x 6 ml) wymieniam pojedynczo (brak maseczek Hydrativ, Futuris i Rosacal) 9. Maseczki gł. Efektima (saszetka 10 ml)wymieniam pojedynczo 10. Miss sporty: błyszczyk w pudełeczku, tusz, lakiery, fliud 02 medium, fliud Astor 007 Beige Honey, fliud dax cosmetics 03 cappucino. Wszystkie fluidy 30 ml.bransoletka charms. Edytowane przez Makobratek Czas edycji: 2011-04-06 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj (myślę, że już można?
![]() 2. Żel Apart (400ml) 4. Eva Natura Len - krem do stóp 100 ml, krem do rąk ten mniejszy 50 ml lub 30 ml. 5. Odżywka Gliss Kur w sprayu 6. Balsam Nivea for Men 30 ml, dezodorant 35 ml 7. Neutrogena chusteczki do makijażu 25 szt Może znajdziesz coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
podobaja mi sie u Ciebie:
2. 2 płyny do kąpieli (750ml) (jeden z tych plynow) 5. Odżywki Gliss Kur (każda po 200 ml) 10.fliud Astor 007 Beige Honey znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
A mnie interesuje :fliud Astor 007 Beige Honey i fliud dax cosmetics 03 cappucino. Mogłabyś napisać czy one sa ciemne, jasne czy naturalne? Tak mniej więcej? Do zaoferowania mam Lasting Finish Minerals Rimmela. Tutaj dokładny opis : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=512489
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
fliud 02 medium, fliud Astor 007 Beige Honey, fliud dax cosmetics 03 cappucino. Wszystkie fluidy 30 ml.bransoletka charms.
cos u mnie? odpisz w moim wtaku prosze ![]()
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
2. Żel Apart (400ml) i 2 płyny do kąpieli (750ml) 4. Eva Natura Len - kremy większe po 100 ml, mniejsze po 50 ml lub 30 ml. 7. Neutrogena chusteczki do makijażu 25 szt, żel do mycia twarz Bourjois (150 ml) 6. Balsam Nivea for Men 30 ml, dezodorant 35 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
czy na zamianę mogą być rzeczy dla noworodka?
odp.u mnie
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz u mnie coś za:
2. Żel Apart (400ml) i 2 płyny do kąpieli (750ml) 5. Odżywki Gliss Kur (każda po 200 ml) ??? ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś za odżywkę Gliss Kur w sprayu i ekspresową maseczkę?
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
coś u mine za :
brenzoletka [ jaka ok wartość ? ] eva antybakteryjny żel do rąk maseczka peel-oof z grejfturem , oraz nawilżająca arbuz ewentual : Neutrogena chusteczki do makijażu 25 szt
świat mody i urody i diet ![]() było->72 ![]() ![]() ![]() 10,5 kg = aktualizacja 2013 mam 93 ![]() ![]() ![]() 28.05 - 90,9 ![]() kolejna dieta Herbalife ![]() ![]() Edytowane przez karolajjnn Czas edycji: 2011-03-06 o 08:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Hej, hej
![]() maseczki Tołpa, masło ujędrniające Efektima, żel do mycia twarzy Bourjois, zestaw AA Rozświetlenie. Miss Sporty tusz Gliss Kur maseczki i jakaś koszulka męska Bardzo chętnie wstępnie oddam Ci : 3 pary spodni ciażowych z mojego wątku, biustonosze do karmienia, tunikę ażurkową, ciuszki dziecięce(jutro wkleję fotki, co mogę oddać ![]() Proszę o rezerwację powyzszych- mnie interesujących, dobrze ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz coś u mnie za chusteczki Neutrogena, maseczkę Gliss Kur i maseczki Tołpy ?
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
coś za
Neutrogena chusteczki do makijażu 25 szt, żel do mycia twarz Bourjois (150 ml) 8. Maseczki tołpa (każda saszetka 2x 6 ml) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za
Żel Apart (400ml) i 2 płyny do kąpieli (750ml) Neutrogena chusteczki do makijażu 25 szt, żel do mycia twarz Bourjois (150 ml) 8. Maseczki tołpa (każda saszetka 2x 6 ml) 9. Maseczki gł. Efektima (saszetka 10 ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
8. Maseczki tołpa (każda saszetka 2x 6 ml) 9. Maseczki gł. Efektima (saszetka 10 ml) bransoletka charms. krem natura do rąk (mniejszy) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
- Balsam Nivea for Men 30 ml - maseczki Tołpa : express-witalizująco-wygładzająca, maska-peeling-żel 4w1, maska peeling hydroenzymatyczny - ziaja maseczka dotleniająca - efectima zestaw peeling enzymatyczny + maseczka kolagenowa ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
hej,
może coś u mnie? Podoba mi charms, chusteczki intymne, kremy i żel do rąk, maseczki i odżywka ;-)
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
przypominam się.
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
rzeczy z tego zdjęcia oprócz dwóch ostatnich podkładów:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1299345919 i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1299345919 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.