|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
sukienkę koronkową i inne różności..to mój pierwszy wątek jednak zapoznałam się z regulaminem.. ![]() na razie tylko sukienka, na dniach postaram się jutro - dołożę inne ciuszki. szukam głównie letnich sukienek, spódniczek, apaszek i dodatków. męskich zestawów kosmetyków wszystkiego co koronkowe i w kolorze nude! ażurowe buciki, perfumy. oraz - załączam przykładowe zdjęcia! przyspieszaczy oraz kosmetyków do opalania w solarium /po opalaniu oddam wiele za australian gold ! -tak, tak wiem wysyłam pierwsza -wysyłam wyprane i wyprasowane i tego samego oczekuję. -opisuję rzeczywisty stan ubrań, nie ukrywam wad i tego samego oczekuję od Ciebie. -nie przyjmuję zwrotów - pytaj o wszystko przed wymianą, chętnie odpowiem. Edytowane przez andre1600 Czas edycji: 2011-08-03 o 01:54 |
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: sukienkę koronkową i inne różności..
śliczna koronkowa sukieneczka
stan: nowa, z metkami. góra ze ślicznej koroneczki, czego akurat nie widać na tych zdjęciach. dół bardzo efektywny, ładnie się układa ![]() kolorek czarny - jeszcze ładniejsza niż na zdjęciu. jest cudowna. jeśli ktoś będzie zainteresowany wrzucę swoje zdjęcia tej sukienki. |
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
1. łańcuszek Avon Daisy-Jane
Naszyjnik o pięciu wcieleniach... Jeden naszyjnik, pięć przywieszek,mnóstwo możliwości.Możesz nosić swoją ulubioną,możesz przypinać codziennie inną lub wszystkie naraz. Długość naszyjnika: 38+9cm. Średnice okrągłych przywieszek:8, 8, 10, 12 mm. Wymiary prostokątnej przywieszki: 8* 10mm. Biżuteria Avonu nie zawiera niklu, założone zaledwie parę razy. + jedna inna przywieszka. 2. szara bransoletka H&M z cekinami, nowa, bez metek. modna i elegancka ![]() 3. szara kokardka może dopełnić komplet z bransoletką powyżej. Edytowane przez andre1600 Czas edycji: 2011-08-03 o 01:52 |
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
śliczna koronkowa sukienka.
kolor czarny. nowa, z metką. rozmiar uniwersalny, ale myślę, że to XS/S/M więc podaję wymiary: -długość: 80 cm. -biust: 80-90 cm. góra sukienki jest z koronki - co nie za dobrze widać na zdjęciu. dobra gatunkowo. dół idealnie się układa jest zdecydowanie ładniejsza niż na zdjęciach. Idealna na imprezę czy przyjęcie. jeśli ktoś będzie zainteresowany mogę dodać zdjęcia real. Edytowane przez andre1600 Czas edycji: 2011-08-03 o 01:17 |
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
dwie książki o koniach oraz przepisy na zakąski są one w stanie db/db+, widać normalnie ślady użytkowania. 1. "nauka konnej jazdy w weekend" Autor: Mary Gordon Watson ma 96 stron, twarda okładka opis: Jazda konna jest marzeniem wielu osób. Z pomocą tej publikacji może się ono urealnić. Zaprezentowane są tu podstawy jazdy rekreacyjnej, od których należy rozpocząć zdobywanie umiejętności jeździeckich. Dokładne ilustracje prezentują prawidłową postawę jeźdźca w siodle oraz podstawowe ćwiczenia przygotowawcze. Książka zwraca również uwagę na szczególnie trudne elementy jeździectwa i objaśnia sposoby radzenia sobie z nimi. Miłośnicy koni zdobędą dzięki niej wiedzę na temat postępowania i opiekowania się tymi pięknymi zwierzętami. 2. "Konie" mnóstwo cennych wskazówek okładka twarda ponad 200 kolorowych zdjęć setki informacji 62 strony książka z przepisami na przystawki Książka dotyczy dań popularnie zwanych zakąskami. Autorka, która nie ukrywa, że jej hobby to kuchnia, zdradza czytelnikom tajniki wymyślonych przez siebie dań. I tak bigosik z krewetek czy śledź w zalewie śliwkowo - oliwkowej na pewno dostarczą nam niezapomnianych doznań smakowych i być może zainspirują do poszukiwania własnych szlaków kulinarnych. 96 stron, okładka twarda Edytowane przez andre1600 Czas edycji: 2011-08-03 o 02:07 |
|
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
miejsce 6.
|
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
miejsce 10.
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za sukienkę?
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1312326679 moglabys mi wyslac ydjecie real?
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za sukienkę?
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie znajdziesz ?
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
coś za sukienke
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
nie będę się wyłamywać- podoba mi się sukienka
wrzuć real foto i czekam na więcej odpisz proszę w moim wątku jak wrzucisz nowe rzeczy
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
coś za:
1. łańcuszek Avon Daisy-Jane Naszyjnik o pięciu wcieleniach... Jeden naszyjnik, pięć przywieszek,mnóstwo możliwości.Możesz nosić swoją ulubioną,możesz przypinać codziennie inną lub wszystkie naraz. Długość naszyjnika: 38+9cm. Średnice okrągłych przywieszek:8, 8, 10, 12 mm. Wymiary prostokątnej przywieszki: 8* 10mm. Biżuteria Avonu nie zawiera niklu, założone zaledwie parę razy. + jedna inna przywieszka. 2. szara bransoletka H&M z cekinami, nowa, bez metek. modna i elegancka ![]() 3. szara kokardka może dopełnić komplet z bransoletką powyżej.???
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.

wrzuć real foto i czekam na więcej