|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Missha,Biotherm, SVR, Elemong, Kobo, Sephora, Elf, Revlon, Bourjois, Essence i inne
Witam na mojej 1 wymiance
![]() Moje kosmetyki są zadbane i przechowywane z dala od światła, szanowane jak własne dzieci :P Oczekuję kosmetyków w dobrym stanie. Mogę czasem poszukać poza wątkiem Wysyłka w bąbelkach, dobrze zapakowana, ekonomiczna/priorytet do uzgodnienia. Nie odmieniam się, wymiankę traktuję poważnie, więc proszę o to samo - szanujmy się ![]() Jeśli wymienię się poza wątkiem, to jakieś rzeczy mogą zniknąć. Proszę odpisujcie u mnie, odpiszę u was, ponieważ nie jestem w stanie śledzić wszystkich wątków. Pytajcie, jeśli coś jest niejasne lub podałam zbyt mało informacji. Zdjęcia mogę przesłać na maila Na wątku będą pojawiać się po kawałku, nie mam czasu na robienie zdjęć wszystkiemu naraz, wybaczcie.PROSZĘ O PW, BO NIE MAM KIEDY SPRAWDZAĆ WĄTKU. Szukam: - Missha Signature nr 13, bardzo jasnych kremów BB, kremów CC (nawet odlewki); - jasnych podkładów (jaśniejszych niż HM 51); - korektorów; - róży, rozświetlaczy, bronzerów; - pudrów transparentnych, krzemionki, pudru perłowego, jedwabnego; - podkładu mineralnego Lily Lolo - porcelain; - pędzelków wszelkiej maści do oczu i twarzy: poszukiwany pędzel do bronera z Eco tools ![]() - płytek do zdobienia paznokci (raczej wzorki na cały paznokieć); - lakierów holograficznych - hydrolatów, maseczek do skóry mieszanej i wrażliwej; - pigment Vanilla i inne, MAC (nawet odsypka) - ewentualnie pigmenty Inglota i inne;- filtrów z co najmniej SPF30 (bez caprylic trigliceride - dlatego Avene odpada i olejów mineralnych w składzie).Nie wymieniam się za książki, chyba że: Roger Zelazny, Wells i ogólnie fantastyka. Przewodnik kolorystyczny - czarny - dostępne od zaraz, - niebieski - nie wiem czy chcę wymienić, ale można kusić ![]() - szary - wymienione, - zielony - rezerwacja, - czerwony - dokładka. Do zaoferowania mam: WŁOSY: - Avon, Advance Techniques, Curl-Defining Liquid-Gel, 2 opakowania nowe, nigdy nie otwierane, ważne do października 2012 i 1 opakowanie użyte w małym stopniu; PIELĘGNACJA: - [COLOR="Blue"]SVR, Xerial 5, użyty kilka razy, data ważności: 06.2013 - Biotherm, Aquasource Skin Perfection, ok. 60%, kod 40G202; KOLORÓWKA: TWARZ (podkłady, pudry, korektory) - Clinique, Redness Solutions, puder prasowany, żółty, zużycie max 5%, kod C80 - tylko za coś super ![]() - Missha Perfect Cover BB cream, nr 13, ok. 80% z 20ml - wymiana z quench; - Elemong BB cream, ok.80-90% z 60g; - Flormar, Mat Velvet, kolor 203 Warm Ivory, raz użyty, kupiony tydzień temu; - Revlon Colorstay, N/D, 110 Ivory, raz użyty - wymiana z oineso; - Astor, Mineral Match, podkład sypki, nieużywany, zafoliowany, kolor 01 (mam jeszcze używany, ok. 60%, w tym samym kolorze); - Elf, All Over Cover Stick, kolor: Ivory, zafoliowany, nieużywany - wymianka z Germini; - KOBO, Magic Corrector Mix, zużycie max 5%, data ważności: 10.2012; - Sephora: Light veil foundation, 6 próbek x 1,5ml, kolor 30 medium; - Sephora: Perfecting cover foundation, 6 próbek x 1,5ml, kolor 28 medium; OCZY (cienie) - Bourjois, cień do powiek pojedynczy: 75 Bleu pailettes, raz użyty - wymiana z magdalenka2 - Inglot 640 pearl, w okrągłym pudełeczku, zużycie niezauważalne - wymiana z magdalenka2 - My Secret, Double Effect, cień do powiek, kolor 409, zużycie niezauważalne; - My Secret, Satin Touch Khol GOLD, kredka do oczu, nieużywana, raz maźnięta po ręce; - Sephora, Nano kredka do oczu, kolor 11 silver green, raz temperowana; - Inglot, wosk do brwi, najciemniejszy kolor - zużycie jak na zdjęciu; - Bourjois, Shimmering Shine liquid eyeshadow, kolor 34 rose acier, zużycie niezauważalne, podaję link do KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-w-plynie.html; POLICZKI I USTA - L'oreal, Contoir Parfait, konturówka do ust, 671 Icy Rose, raz temperowana; - Astor, Perfect Blush, 002 silky rose, zużycie ok. 15%; - Asotr, 3 Tone Blush, 003 purple, zużycie max 5%; - My Secret, Purple Garden, róż, zużycie ok. 20%, popękał lekko na wierzchu, ale jest w 1 kawałku ![]() - Essence, Bronzing compact powder, shimmer - kolor 01 bronzing queen, tylko testowany na dłoni; - Essence, Sun Club, bronzing blush, kolor 01 good morning sunshine, dla blondynek, użyty kilka razy, zdarta tylko 1 ręka brązowej dziewczynki :P; PAZNOKCIE - Pierre Rene, Salon Use, kolory: 93, 96, 105 - każdy raz użyty; - Joko Vinylmania, kolor 64 sweet dreams - użyty 2 razy; - Maybelline, Forever strong proffesional + iron, kolor 287 midnight red - pozostało 80% lub więcej - wymiana z oineso; - Extreme nails, Wibo, kolory 78, 65, 74 - raz użyte; - H&M lakiery z zestawu spring nails, w kolorach coral - raz użyty, light purple - raz użyty, - mam jeszcze inne, można pytać o konkretne kolorki: Essence, Wibo, i inne lakiery - Golden Rose, Simple Beauty, w małych buteleczkach (m.in. turkus, granat); - Simple Beauty, utwardzacz do paznokci, niewielki ubytek. AKCESORIA - 2 paletki pro3 z Inglota w stanie idealnym [1 wymieniona z magdalenka2]; - nie wiem, czy chcę wymienić tą ostatnią :P - pęseta Avon; - pęseta Inglot. Mam jeszcze trampki Victory z Deichmanna - rozmiar 38, pomarańczowe (modny kolor ), założone może ze 2 razy, bo są na mnie trochę za małe
Edytowane przez neath Czas edycji: 2011-08-22 o 18:53 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Missha,Biotherm, SVR, Elemong, Kobo, Sephora, Elf, Revlon, Bourjois, Essence i
witaj, znajdziesz coś za Clinique, Redness Solutions?
i może jeszcze krem Biotherm
wymiana 2016 Edytowane przez annamonica Czas edycji: 2011-05-04 o 13:46 |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Missha,Biotherm, SVR, Elemong, Kobo, Sephora, Elf, Revlon, Bourjois, Essence i
witaj
cosik u mnie? za:- Missha Perfect Cover BB cream, nr 13, ok. 80% z 20ml; - Elemong BB cream, ok.80-90% z 60g; |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
- Missha Perfect Cover BB cream, nr 13, ok. 80% z 20ml; - Elemong BB cream, ok.80-90% z 60g; Poszperam poza watkiem w razie co
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie
- Pierre Rene, Salon Use, kolory: 93, 96, 105 - każdy raz użyty; - Joko Vinylmania, kolor 64 sweet dreams - użyty 2 razy; - Maybelline, Forever strong proffesional + iron, kolor 287 midnight red - pozostało 80% lub więcej; - Extreme nails, Wibo, kolory 78, 65, 74 - raz użyte; - H&M lakiery z zestawu spring nails, w kolorach coral - raz użyty, light purple - raz użyty, - mam jeszcze inne, można pytać o konkretne kolorki: essence, wibo. i moze trampki?
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
coś za wszystkie lakiery?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
hm, a co by cie interesowalo/
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz cos u mnie za Biotherm, Aquasource Skin Perfection i Misshe nr 13??
Odpisz prosze u mnie - link w podpisie
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
coś za:
Astor, Mineral Match, podkład sypki, nieużywany, zafoliowany, kolor 01; paletę z Inglota? |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za puder Clinique i Misshę (swoją rozdaję na próbki, a nie jestem pewna, czy bym nie chciała jej więcej jednak
)? Mam w wątku np bardzo jasny dermacol 208
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś w moich 3 wątkach za Clinique Redness Solutions i Revlon?
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
mogę oddac koszulę którąś, ale zamiast Astora mogłabym wziąć Bourjois, cień do powiek pojedynczy: 75 Bleu pailettes? coś myślałam o tym Astorze i wkleiłam go a chciałam cień
te paletki to są trójki tak? ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- to jest taki cień?: http://allegro.pl/bourjois-roziskrzo...499176353.html ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- a jakie to kolory tych cieni?: - Inglot 410 pearl, wkład - Inglot 640 pearl, |
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy wybrałabyś coś innego? Można wybierać z 3 wątków.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
- Astor, Mineral Match, podkład sypki, nieużywany, zafoliowany, kolor 01; - Elemong BB cream, ok.80-90% z 60g; |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
ehh..a ja Ci właśnie miałam napisć że mogę oddać tą drugą, bo biała jest w negocjacji z inną wizażanką, Dinulką
wymiarowo są takie same, stan również ten sam, bdb może być ta druga?---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- ps. napisz proszę jakie kolory mają te cienie dobrze? pytałam wyżej
Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2011-05-04 o 15:25 |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
więc jeśli odpowiada Ci wymiana daj znać
![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- kurcze, co do tamtej to na razie nie wiem a co powiesz na tą żółtą nową z Housa? ona jest nowiutka, jedynie przymierzona, ma ciepły, śliczny kolor świetnie wygląda też ta czarna ze wzorkiem, jest bardzo przewiewna i delikatna
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za korektory KOBO, cień bourjois, i wszystkie trzy paletki inglota?
![]() poza wątkiem mam jeszcze zestaw do stempelków konad, dream matte mousse maybellina i zapach rare gold AVON ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Mam trzy płytki: m4, m26 i m20. Poza tym mam jeszcze duży stempelek, podstawkę pod blaszkę i rysik(czy jak to sie tam nazywa )
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
i jak? zależy mi na tych kosmetykach..
![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- a możesz poczekać do wieczora z tymi dwoma kosmetykami? jak odpisze mi tamta wizażanka to dam Ci od razu znać jeśli koszula będzie wolna..może tak być? gdybyś mogła to zarezerwuj je na kilka godzin.. |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc liczyłam, że wybierzesz coś innego za misshę niż bb cream ; ) Oriental jest w negocjacjach i raczej poleci, a oriental herb oddam raczej za coś, czego jeszcze nie miałam
Co do jasności, to missha 13 jest najjaśniejsza ze wszystich bb, które mam ![]() Jeśli szukasz również ubrań, to zaraz robię dokładkę w wątku w postaci ciuszków Także podeślę Ci link, jak zrobię
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
Na pewno korektory i chętnie dwie lub trzy paletki inglota
![]() czyli że miałabym sobie cos dobrąc, czy zażyczyłam sobie za wiele? nie kumata jestem
Edytowane przez Rico22 Czas edycji: 2011-05-04 o 17:27 |
|
|
|
|
#23 |
|
🦄
|
Witaj, wpadło mi w oko parę rzeczy, wyszukałabyś coś u mnie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Moze cos u mnie za biotherm?
|
|
#25 |
|
🦄
|
Ach Neath- i Clinique, i Missha kuszą... Ale Dermablend jutro na wylocie
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
- Astor, Mineral Match, podkład sypki, nieużywany, zafoliowany, kolor 01;
znajdziesz coś u mnie?
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym chetnie przygarnela
Clinique, Redness Solutions, puder prasowany, żółty, zużycie max 5%, kod C80 - tylko za coś super ![]() moze znajdziesz cos u mnie ?https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=527868
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
- Missha Perfect Cover BB cream, nr 13, ok. 80% z 20ml; - Elemong BB cream, ok.80-90% z 60g; - Inglot 410 pearl, wkład pro3, data ważności: 05.2012, raz użyty, dziabnięty lekko igłą z boku przy wyciąganiu z paletki (bardzo malutki ubytek);
|
|
#30 |
|
Wtajemniczenie
|
Podkład jest już wymieniony, zapomniałam go odznaczyć.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.

i olejów mineralnych w składzie).