![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Missha,Biotherm, SVR, Elemong, Kobo, Sephora, Elf, Revlon, Bourjois, Essence i inne
Witam na mojej 1 wymiance
![]() Moje kosmetyki są zadbane i przechowywane z dala od światła, szanowane jak własne dzieci :P Oczekuję kosmetyków w dobrym stanie. Mogę czasem poszukać poza wątkiem ![]() Wysyłka w bąbelkach, dobrze zapakowana, ekonomiczna/priorytet do uzgodnienia. Nie odmieniam się, wymiankę traktuję poważnie, więc proszę o to samo - szanujmy się ![]() Jeśli wymienię się poza wątkiem, to jakieś rzeczy mogą zniknąć. Proszę odpisujcie u mnie, odpiszę u was, ponieważ nie jestem w stanie śledzić wszystkich wątków. Pytajcie, jeśli coś jest niejasne lub podałam zbyt mało informacji. Zdjęcia mogę przesłać na maila ![]() PROSZĘ O PW, BO NIE MAM KIEDY SPRAWDZAĆ WĄTKU. Szukam: - Missha Signature nr 13, bardzo jasnych kremów BB, kremów CC (nawet odlewki); - jasnych podkładów (jaśniejszych niż HM 51); - korektorów; - róży, rozświetlaczy, bronzerów; - pudrów transparentnych, krzemionki, pudru perłowego, jedwabnego; - podkładu mineralnego Lily Lolo - porcelain; - pędzelków wszelkiej maści do oczu i twarzy: poszukiwany pędzel do bronera z Eco tools ![]() - płytek do zdobienia paznokci (raczej wzorki na cały paznokieć); - lakierów holograficznych ![]() - hydrolatów, maseczek do skóry mieszanej i wrażliwej; - pigment Vanilla i inne, MAC (nawet odsypka) ![]() - filtrów z co najmniej SPF30 (bez caprylic trigliceride - dlatego Avene odpada ![]() Nie wymieniam się za książki, chyba że: Roger Zelazny, Wells i ogólnie fantastyka. Przewodnik kolorystyczny ![]() - czarny - dostępne od zaraz, - niebieski - nie wiem czy chcę wymienić, ale można kusić ![]() - szary - wymienione, - zielony - rezerwacja, - czerwony - dokładka. Do zaoferowania mam: WŁOSY: - Avon, Advance Techniques, Curl-Defining Liquid-Gel, 2 opakowania nowe, nigdy nie otwierane, ważne do października 2012 i 1 opakowanie użyte w małym stopniu; PIELĘGNACJA: - [COLOR="Blue"]SVR, Xerial 5, użyty kilka razy, data ważności: 06.2013 - Biotherm, Aquasource Skin Perfection, ok. 60%, kod 40G202; KOLORÓWKA: TWARZ (podkłady, pudry, korektory) - Clinique, Redness Solutions, puder prasowany, żółty, zużycie max 5%, kod C80 - tylko za coś super ![]() - Missha Perfect Cover BB cream, nr 13, ok. 80% z 20ml - wymiana z quench; - Elemong BB cream, ok.80-90% z 60g; - Flormar, Mat Velvet, kolor 203 Warm Ivory, raz użyty, kupiony tydzień temu; - Revlon Colorstay, N/D, 110 Ivory, raz użyty - wymiana z oineso; - Astor, Mineral Match, podkład sypki, nieużywany, zafoliowany, kolor 01 (mam jeszcze używany, ok. 60%, w tym samym kolorze); - Elf, All Over Cover Stick, kolor: Ivory, zafoliowany, nieużywany - wymianka z Germini; - KOBO, Magic Corrector Mix, zużycie max 5%, data ważności: 10.2012; - Sephora: Light veil foundation, 6 próbek x 1,5ml, kolor 30 medium; - Sephora: Perfecting cover foundation, 6 próbek x 1,5ml, kolor 28 medium; OCZY (cienie) - Bourjois, cień do powiek pojedynczy: 75 Bleu pailettes, raz użyty - wymiana z magdalenka2 - Inglot 640 pearl, w okrągłym pudełeczku, zużycie niezauważalne - wymiana z magdalenka2 - My Secret, Double Effect, cień do powiek, kolor 409, zużycie niezauważalne; - My Secret, Satin Touch Khol GOLD, kredka do oczu, nieużywana, raz maźnięta po ręce; - Sephora, Nano kredka do oczu, kolor 11 silver green, raz temperowana; - Inglot, wosk do brwi, najciemniejszy kolor - zużycie jak na zdjęciu; - Bourjois, Shimmering Shine liquid eyeshadow, kolor 34 rose acier, zużycie niezauważalne, podaję link do KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-w-plynie.html; POLICZKI I USTA - L'oreal, Contoir Parfait, konturówka do ust, 671 Icy Rose, raz temperowana; - Astor, Perfect Blush, 002 silky rose, zużycie ok. 15%; - Asotr, 3 Tone Blush, 003 purple, zużycie max 5%; - My Secret, Purple Garden, róż, zużycie ok. 20%, popękał lekko na wierzchu, ale jest w 1 kawałku ![]() - Essence, Bronzing compact powder, shimmer - kolor 01 bronzing queen, tylko testowany na dłoni; - Essence, Sun Club, bronzing blush, kolor 01 good morning sunshine, dla blondynek, użyty kilka razy, zdarta tylko 1 ręka brązowej dziewczynki :P; PAZNOKCIE - Pierre Rene, Salon Use, kolory: 93, 96, 105 - każdy raz użyty; - Joko Vinylmania, kolor 64 sweet dreams - użyty 2 razy; - Maybelline, Forever strong proffesional + iron, kolor 287 midnight red - pozostało 80% lub więcej - wymiana z oineso; - Extreme nails, Wibo, kolory 78, 65, 74 - raz użyte; - H&M lakiery z zestawu spring nails, w kolorach coral - raz użyty, light purple - raz użyty, - mam jeszcze inne, można pytać o konkretne kolorki: Essence, Wibo, i inne lakiery - Golden Rose, Simple Beauty, w małych buteleczkach (m.in. turkus, granat); - Simple Beauty, utwardzacz do paznokci, niewielki ubytek. AKCESORIA - 2 paletki pro3 z Inglota w stanie idealnym [1 wymieniona z magdalenka2]; - nie wiem, czy chcę wymienić tą ostatnią :P - pęseta Avon; - pęseta Inglot. Mam jeszcze trampki Victory z Deichmanna - rozmiar 38, pomarańczowe (modny kolor ![]() ![]() Edytowane przez neath Czas edycji: 2011-08-22 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Missha,Biotherm, SVR, Elemong, Kobo, Sephora, Elf, Revlon, Bourjois, Essence i
witaj, znajdziesz coś za Clinique, Redness Solutions?
i może jeszcze krem Biotherm ![]()
wymiana 2016 Edytowane przez annamonica Czas edycji: 2011-05-04 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Missha,Biotherm, SVR, Elemong, Kobo, Sephora, Elf, Revlon, Bourjois, Essence i
witaj
![]() - Missha Perfect Cover BB cream, nr 13, ok. 80% z 20ml; - Elemong BB cream, ok.80-90% z 60g; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
- Missha Perfect Cover BB cream, nr 13, ok. 80% z 20ml; - Elemong BB cream, ok.80-90% z 60g; Poszperam poza watkiem w razie co ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
cos u mnie
- Pierre Rene, Salon Use, kolory: 93, 96, 105 - każdy raz użyty; - Joko Vinylmania, kolor 64 sweet dreams - użyty 2 razy; - Maybelline, Forever strong proffesional + iron, kolor 287 midnight red - pozostało 80% lub więcej; - Extreme nails, Wibo, kolory 78, 65, 74 - raz użyte; - H&M lakiery z zestawu spring nails, w kolorach coral - raz użyty, light purple - raz użyty, - mam jeszcze inne, można pytać o konkretne kolorki: essence, wibo. i moze trampki?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś za wszystkie lakiery?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
hm, a co by cie interesowalo/
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz cos u mnie za Biotherm, Aquasource Skin Perfection i Misshe nr 13??
Odpisz prosze u mnie - link w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś za:
Astor, Mineral Match, podkład sypki, nieużywany, zafoliowany, kolor 01; paletę z Inglota? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za puder Clinique i Misshę (swoją rozdaję na próbki, a nie jestem pewna, czy bym nie chciała jej więcej jednak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś w moich 3 wątkach za Clinique Redness Solutions i Revlon?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
mogę oddac koszulę którąś, ale zamiast Astora mogłabym wziąć Bourjois, cień do powiek pojedynczy: 75 Bleu pailettes? coś myślałam o tym Astorze i wkleiłam go a chciałam cień
![]() te paletki to są trójki tak? ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- to jest taki cień?: http://allegro.pl/bourjois-roziskrzo...499176353.html ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- a jakie to kolory tych cieni?: - Inglot 410 pearl, wkład - Inglot 640 pearl, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
- Astor, Mineral Match, podkład sypki, nieużywany, zafoliowany, kolor 01; - Elemong BB cream, ok.80-90% z 60g; |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
ehh..a ja Ci właśnie miałam napisć że mogę oddać tą drugą, bo biała jest w negocjacji z inną wizażanką, Dinulką
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- ps. napisz proszę jakie kolory mają te cienie dobrze? pytałam wyżej ![]() Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2011-05-04 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
więc jeśli odpowiada Ci wymiana daj znać
![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- kurcze, co do tamtej to na razie nie wiem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za korektory KOBO, cień bourjois, i wszystkie trzy paletki inglota?
![]() poza wątkiem mam jeszcze zestaw do stempelków konad, dream matte mousse maybellina i zapach rare gold AVON ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Mam trzy płytki: m4, m26 i m20. Poza tym mam jeszcze duży stempelek, podstawkę pod blaszkę i rysik(czy jak to sie tam nazywa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
i jak? zależy mi na tych kosmetykach..
![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- a możesz poczekać do wieczora z tymi dwoma kosmetykami? jak odpisze mi tamta wizażanka to dam Ci od razu znać jeśli koszula będzie wolna..może tak być? gdybyś mogła to zarezerwuj je na kilka godzin.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc liczyłam, że wybierzesz coś innego za misshę niż bb cream ; ) Oriental jest w negocjacjach i raczej poleci, a oriental herb oddam raczej za coś, czego jeszcze nie miałam
![]() ![]() Jeśli szukasz również ubrań, to zaraz robię dokładkę w wątku w postaci ciuszków ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Na pewno korektory i chętnie dwie lub trzy paletki inglota
![]() czyli że miałabym sobie cos dobrąc, czy zażyczyłam sobie za wiele? nie kumata jestem ![]() Edytowane przez Rico22 Czas edycji: 2011-05-04 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
🦄
|
Witaj, wpadło mi w oko parę rzeczy, wyszukałabyś coś u mnie?
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Moze cos u mnie za biotherm?
![]() |
#25 |
🦄
|
Ach Neath- i Clinique, i Missha kuszą... Ale Dermablend jutro na wylocie
![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
- Astor, Mineral Match, podkład sypki, nieużywany, zafoliowany, kolor 01;
znajdziesz coś u mnie? ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
ja bym chetnie przygarnela
Clinique, Redness Solutions, puder prasowany, żółty, zużycie max 5%, kod C80 - tylko za coś super ![]() moze znajdziesz cos u mnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=527868
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
- Missha Perfect Cover BB cream, nr 13, ok. 80% z 20ml; - Elemong BB cream, ok.80-90% z 60g; - Inglot 410 pearl, wkład pro3, data ważności: 05.2012, raz użyty, dziabnięty lekko igłą z boku przy wyciąganiu z paletki (bardzo malutki ubytek);
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Podkład jest już wymieniony, zapomniałam go odznaczyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.