|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dziecięce i takie tam różne CZERWIECNIEAKTUALNE Oto moje zasady:- Odpisuj u mnie ja odpiszę u ciebie. - To czego już nie ma wyszarzam a następnie po odbytej transakcji – kasuję, aby zachować przejrzystość, dokładki na zielono - Preferuję wysyłkę poleconymw kopercie bąbelkowej lub w inny sposób dobrze zabezpieczoną. - Szanuję dane osobowe innych wizażanek czego też oczekuję. - Nie odmieniam się - Wymiana raczej tylko za Wish chyba że coś mi się spodoba . Wisch: 1. Ubranka dla chłopca rozmiar 80-86 2. zabawki i akcesoria dziecięce 3. Książki i filmy, płyty CD dla dzieci 4. Inne książki 5. Książki do pracy z dziećmi 6. ciekawa biżuteria UBRANIA * Kurtka wiosenno - jesienna firmy Zara 68 ale pasuje też na 74 (brak metki) - oddam za coś extra * Bluza polarowa NEXT 3-6m. * Spodnie letnie NEXT 6-9 * Spodnie jeans z piratem z bawełnianą podszewką brak metki - na ok. 6-9m. * ogrodniczki jeans F&F 6-9m. * Przytulanka szmacianka owieczka * Przytulanka szmacianka słonik * Zabawka do wózka lub fotelik firmy Fehn (była droga więc tylko za coś extra) * ramka na zdjęcie z misiem * ramka na zdjęcie z wózeczkiem Edytowane przez amarantas Czas edycji: 2012-07-25 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
A.
|
Dot.: Dziecięce i takie tam różne
nie widze napisu wiec ryzykuje
cos za * Kurtka wiosenno - jesienna firmy Zara 68 ale pasuje też na 74 (brak metki) - oddam za coś extra |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]()
Grzechotka do wózka za koszulę nową bawełnianymi rękawkami i kapturem w kolorze szarym ale bez papierowej metki Early days 86 12-24 czerwony fajny kolor moja komórka tego nie oddaje aparat mi sie rozładował jak chciałam zrobić zdjęcie
![]() Odpisz u mnie :dziękuje: jak jesteś zainteresowana zrobię zdjęcie w świetle dziennym normalnym aparatem mam jeszcze nową książkę dla dzieci Broniewskiego wiersze piękne ilustracje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dziecięce i takie tam różne
garnuszek wymieniony już prawie, patrzyłam na allegro na te grzechotki i mogę się wymienić za Nową koszulę tą co wkleiłam zdjęcia (koszula była droższa niż nowe grzechotki z allegro) Jeżeli pasuje napisz u mnie w wątku i wymienimy się adresami , do mnie Pw nie dochodza na wizażu bede musiała podać Ci swój mail
odp u mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=624093 wyslij adres na kate_skotnicka@o2.pl ja w odpowiedzi wyśle mój wysyłka w piątek list polecony ekonomiczny napisz czy ok ( wysyłamy jednocześnie ) ![]() ![]() Edytowane przez Legnitz Czas edycji: 2012-06-28 o 08:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.