|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ciuszki dziecięce od rozmiaru 62 NOWE lub w stanie Idealnym Fisher Price CZERWIEC
MOŻNA PISAĆ
![]() Witam , Jak zdążyłam się zorientować nie ma targowiska z ciuszkami dla dzieciaczków- mógłby ktoś wspaniałomyślny się nad tym zastanowić ponieważ młode mamy mają b. mało wolnego czasu a przeszukanie wszystkich aktualnych wątków jest czasochłonne a powinno to się odbywać ciach pach i wszystko jasne ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz przejdzmy do meritum : Mam do wymiany ciuchy dziecięce Nowe i w stanie Idealnym , kilka ciuszków nosi ślady użytkowania ale wszystko będzie opisane ISTOTNE jest to ,że wymieniam się tylko i wyłącznie za ciuchy dziecięce dla CHŁOPAKA w rozmiarze 74/80 i większe nowe lub w stanie idealnym - czyli w takim jakie są moje. Proszę nie oferować mi nic innego ![]() KILKA ZASAD: wysyłamy w tym samym czasie tylko polecony priorytet ciuszki wysyłamy wyprane i wyprasowane ZAWSZE - jestem na tym punkcie strasznie wrażliwa ![]() ![]() WYMIANKA: zacznę od najmiejszych rozmiarów NOWE ogrodniczki dzinsowe Miki 62 cm z metki na 0-3 miesięcy, rozpinane jak rampers DISNEY STORE w STANIE IDEALNYM - body firmy 5-10-15 na 62 cm (zielone) Noszące ślady użytkowania niebieskie body 5-10-15 na 62 cm z małpkami ale to taki materiał dziwny ubrałam max 5 razy Stan BDB PAJAC COOLCLUB 62 cm na zameczek ocelocik z uszkami na kapturze piekny NOWY Szalik 5-10-15 NOWY zestaw H&M 0-6 mc czapka i rękawiczki NOWE body z Nemo 86 cm DISNEY store Dzbanuszek z klocuszkami z Fisher Price - mamy 2 stan bdb NOWE SPODNIE ocieplane IN EXTENSO 62 cm NOWA maść Bephanten 100g ( ta duża) Czapki Nowa F&F z rekawiczkami z misia 0-3 msc Nowa cienka z uszkami fen Folet 6-9 msc Bawełna 100% Idealna z barankiem kurką i swinką biała z C&A 39 cm (główka) W stanie Bardzo dobry rajstopki CALZEDONIA dla noworodka od 0- 3 msc ,mam jeszcze w romby ale są bardziej zuzyte Edytowane przez Legnitz Czas edycji: 2012-06-21 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Ciuszki dziecięce od rozmiaru 62 NOWE lub w stanie Idealnym zabawka Fisher Pric
Jedziemy dalej
Sukienka H&M stan idealny obowiązująca kolekcja 122/128 Nowa Bluza CoolClub 92 cm Idealna bluza ResevedKids 86 cm Idealna Koszula 5-10-15 98 cm Nowa Koszula sztruksowa 86 Idealny welurowy sweterek na 80 cm Woda morska disne mar niewielkie żuzycie ważna do 06-2014 Katerter rektalny na kolkę niemowlęca Windi zostalo 6 szt ważne do 11-2015 Witamina D i K op. 30 szt - zostało 22 do 02/2013 buty firmy SUPER FIT 27 UZYWANE ALE jak NOWE Superfit to wysokiej klasy austriacki producent obuwia dziecięcego. Superfit projektuje obuwie osobno dla chłopców i dziewczynek, uwzględniając przy tym potrzeby każdej z grup wiekowych. Obuwie Superfit produkowane jest wyłącznie ze skór naturalnych bądź wysokiej jakości materiału tekstylnego zawierają orginalną membranę GORE-TEX używaną od lat w odzieży sportowej. Membrana GORE-TEX zapewnia optymalną oddychalność, a tym samym wspaniały klimat w bucie. Obuwie Superfit posiada oddychajacą, antybakteryjną i profilowaną wkładkę o anatomicznym kształcie, która zapewnia prawidłowy rozwój stopy dziecka.Podeszwa w butach Superfit została wykonana z materiałów syntetycznych zapewniających trwałość i odpowiednią giętkość podczas chodzenia. Jest ona wtryskiwana a więc nie ulegnie odklejeniu. Z GORE-TEX'EM SKÓRZANA WKŁADKA Edytowane przez Legnitz Czas edycji: 2012-06-21 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciuszki dziecięce od rozmiaru 62 NOWE lub w stanie Idealnym zabawka Fisher Pric
Znalazłabyś coś za body z rybką, czarną bluzę i disnemar?
Edytowane przez zioła Czas edycji: 2012-06-21 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciuszki dziecięce od rozmiaru 62 NOWE lub w stanie Idealnym zabawka Fisher Pric
coś za garnuszek i body z nemo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos za
odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za:
Dzbanuszek z klocuszkami z Fisher Price ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Nie napisałaś co Ci się podoba u mnie;-) Nie wiem za co patrzeć
---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- jest zaznaczone ,że już go nie ma, niestety;( ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Z Tomkiem i żółwikiem właśnie się dogaduję z dziewczyną i raczej już będą oddane, ale jeszcze nie wymieniłyśmy się adresami więc nie odznaczyłam. W tym tygodniu powinnam dorzucić jakieś ubranka, bo mały znów podrósł to się odezwę, ok?
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
znajdziesz coś u mnie za bluze ze smyka ?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Nic, nie mam dziecka w tym wieku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
up
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hmm, ale ja nie szukam ubrań dziecięcych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
wymiana?
Dzbanuszek z klocuszkami z Fisher Price
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ciuszki dziecięce od rozmiaru 62 NOWE lub w stanie Idealnym Fisher Price CZERWI
Stan BDB PAJAC COOLCLUB 62 cm na zameczek ocelocik z uszkami na kapturze piekny
masc bephanten 100g - data? ???
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.