![]() |
#1 |
BAN stały
|
głównie avon planet spa-masełko i inne, podkład mineralny,Inglot,supersho ckInglo
Mam nadzieje,ze szybko uda mi się wymienić te rzeczy
![]() na czerwono wymienione ![]() Zaczynamy 1. Masło do ciała -Avon Planet Spa - Minerały Morza Martwego, zużycie : 1 balsamowanie nóg. 2. Kuracja Parafinowa do twarzy z imbirem - Avon Planet Spa - 1/2 opakowania 3.Maska do włosów - Avon Planet Spa - Minerały Morza Martwego - nowa 4. Krem do rąk - Avon Planet Spa - Minerały Morza Martwego - nowy 5. Krem zmiękczający pięty - Avon Foot Works - 1/2 opakowania (wydajny) 6. Balsam dyscyplinujący włosy z lotosem - 60 ml - nowy (bez oryginalnego opakowania) 7. Avon - rozgrzewający peeling do skórek - mega wydajny 1/2 opakowania 8. Nowe zafoliowane Treselle - EDP - 50 ml 9. Avon - Podkład z wygładzającymi minerałami - ubytek 1/5 , kolor shell 10. Rozświetlacz Maybelline - użyty góra 2 razy - nie umiem się tym posługiwac ![]() 11. Lakier do paznokci Avon - użyty 2 razy 12. Lakier do paznokci Avon - użyty 1 raz 13. Lakier Inglot - kolor 309 - użyty 2 razy 14. Szminka - uwodzicielskie nawilżenie - (nude) nowa zafoliowana 15. Tusz do rzęs SuperShock - nowy, świeży 16. Preparat przeciwko obgryzaniu paznokci - użyty raz Edytowane przez Blanusia89 Czas edycji: 2011-05-09 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lux Mundi
|
Dot.: głównie avon planet spa-masełko i inne, podkład mineralny,Inglot,supersho ckIng
Mam nadzieję, że już można
![]() Coś u mnie za : 1.Masło do ciała -Avon Planet Spa - Minerały Morza Martwego, zużycie : 1 balsamowanie nóg. 3.Maska do włosów - Avon Planet Spa - Minerały Morza Martwego - nowa 4. Krem do rąk - Avon Planet Spa - Minerały Morza Martwego - nowy 8. Nowe zafoliowane Treselle - EDP - 50 ml 9. Avon - Podkład z wygładzającymi minerałami - ubytek 1/5 , kolor shell 14. Szminka - uwodzicielskie nawilżenie - (nude) nowa zafoliowana ? ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: głównie avon planet spa-masełko i inne, podkład mineralny,Inglot,supersho ckIng
ciag dalszy fotek
![]() bedzie za chwile bo nie chce zaladować Edytowane przez Blanusia89 Czas edycji: 2011-05-08 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hey, coś za Treselle?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś zA:\
1. Masło do ciała -Avon Planet Spa - Minerały Morza Martwego, zużycie : 1 balsamowanie nóg. 2. Kuracja Parafinowa do twarzy z imbirem - Avon Planet Spa - 1/2 opakowania 3.Maska do włosów - Avon Planet Spa - Minerały Morza Martwego - nowa 4. Krem do rąk - Avon Planet Spa - Minerały Morza Martwego - nowy 5. Krem zmiękczający pięty - Avon Foot Works - 1/2 opakowania (wydajny) ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
fotki :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za 1, 3 i 9?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
11. Lakier do paznokci Avon - użyty 2 razy 12. Lakier do paznokci Avon - użyty 1 raz 14. Szminka - uwodzicielskie nawilżenie - (nude) nowa zafoliowana 15. Tusz do rzęs SuperShock - nowy, świeży
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
3.Maska do włosów - Avon Planet Spa - Minerały Morza Martwego - nowa
6. Balsam dyscyplinujący włosy z lotosem - 60 ml - nowy (bez oryginalnego opakowania) coś u mnie?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za:
1. Masło do ciała -Avon Planet Spa - Minerały Morza Martwego, zużycie : 1 balsamowanie nóg. 4. Krem do rąk - Avon Planet Spa - Minerały Morza Martwego - nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
Masło do ciała -Avon Planet Spa - Minerały Morza Martwego, zużycie : 1 balsamowanie nóg. 2. Kuracja Parafinowa do twarzy z imbirem - Avon Planet Spa - 1/2 opakowania 4. Krem do rąk - Avon Planet Spa - Minerały Morza Martwego - nowy 5. Krem zmiękczający pięty - Avon Foot Works - 1/2 opakowania (wydajny) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
9 10 szminke nude https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1304874613 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1304874613 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1304874249 odpisz u mnie ![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
hej widzisz coś u mnie
![]()
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
1. Masło do ciała -Avon Planet Spa - Minerały Morza Martwego, zużycie : 1 balsamowanie nóg. 2. Kuracja Parafinowa do twarzy z imbirem - Avon Planet Spa - 1/2 opakowania 3.Maska do włosów - Avon Planet Spa - Minerały Morza Martwego - nowa 4. Krem do rąk - Avon Planet Spa - Minerały Morza Martwego - nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
niestety nie opłaca mi się taka wymiana
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Pasuje mi jak najbardziej taka wymianka.
Pomadka inglot+ zestaw golden rose+ róż sephora w zamian za masło minerały morza martwego+Kuracja Parafinowa +Krem do rąk +Krem zmiękczający pięty Jeśli wszystko ok to zapraszam na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
9. Avon - Podkład z wygładzającymi minerałami - ubytek 1/5 , kolor shell 10. Rozświetlacz Maybelline - użyty góra 2 razy - nie umiem się tym posługiwac ![]() 14. Szminka - uwodzicielskie nawilżenie - (nude) nowa zafoliowana 15. Tusz do rzęs SuperShock - nowy, świeży ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
no ja bardzo chetnie ale widze ze juz wymienilas czesc tego co ja chcialam
![]() |
#22 |
Lux Mundi
|
Hm...
mam nadzieję, że doczytałaś, iż z piżamek dostępna jest tylko różowa ?;> I zamiast perełek [używanych ![]() bądź tusz ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Witaj interesuje mnie Nowe zafoliowane Treselle - EDP - 50 ml
zapraszam do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Lux Mundi
|
Myślę, że będę na tym troszku stratna
![]() Ale nie mam jush siły na rzeczy, które zawalają mi mieszkanie ![]() Jak jeszcze wysępię jakąś kredkę do oka [może coś masz niepotrzebnego ![]() to mi pasuje ![]() *** DEAL Kochana ![]() Jednak wyślę rzeczy dopiero śr/czw jak zjadę do domku. Scedowałabym na Mamę, ale niestety nie da rady w najbliższych dniach ;/
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2011-05-09 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
podaj mi wymiarki spodni bo nie wiem czy wejda na moje 46
![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
coś za
Balsam dyscyplinujący włosy z lotosem - 60 ml - nowy (bez oryginalnego opakowania)
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Blanusiu, a jaki dokladnie masz pedzelek i kolor linera?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
8. Nowe zafoliowane Treselle - EDP - 50 ml
10. Rozświetlacz Maybelline - użyty góra 2 razy - nie umiem się tym posługiwac ![]() 14. Szminka - uwodzicielskie nawilżenie - (nude) nowa zafoliowana 15. Tusz do rzęs SuperShock - nowy, świeży Coś u mnie? ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
UUUU... zainteresowałaś mnie pudełeczkiem...
![]() Jak bedziesz miała wene to podrzuć fotkę, może być nawet u mnie w wątku ![]() A pędzelkami jestem zainteresowana, szczególnie tymi małymi "doocznymi"... napisz czy coś u mnie ci się "widzi" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.