|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Grudzień- moja pierwsza wymianka (lakiery i inne drobiazgi)
Hej! Mam do wymiany i oddania kilka drobiazgów.
1) Lakier; Golden Rose Fashion Color Niestety zerwałam nalepkę z numerem, ale zdjęcie dość dobrze oddaje jego żółty kolor. [Nieużywany] 2) Lakier; Golden Rose Paris W rzeczywistości jest nieco bardziej turkusowy niż błękitny. [Zużycie zaznaczone na zdjęciu] 3) Lakier; Wibo Express Growth W rzeczywistości kolor jest bardziej żywy- pistacjowy. [Zużycie zaznaczone na zdjęciu] 4) Essence Matt Top Coat [Zużycie zaznaczone na zdjęciu] 5) Jedwab do włosów; Joanna Z pompką, pojemność 30ml [Użyty kilka razy- zaznaczone na zdjęciu] 6) Samoopalacz w piance; DAX Cosmetics Z pompką, pojemność 150ml [Użyty kilka razy, zaznaczone na zdjęciu] 7) Żel pod oczy szałwiowy; Ziaja Herbika Plant Bez pudełka, pojemność 15ml [Użyty kilka razy, ciężko powiedzieć ile go jest, ale obstawiam, że ok 3/4] 8) Szamponetka Joanna Multi Effect color; 09 Orzechowy brąz [Nowa] 9) Szamponetka Palette Instant Color; 11 Ciemna Wiśnia [Nowa] 10) Puder antybakteryjny Synergen, kolor 2 [Używany z czystym pędzlem; zgubił się puszek.] DOKŁADKA [zdjęcia w TYM poście- klik! klik!] 11) Krem tonujący Synergen, kolor 01 vanilla [użyty 4, może 5 razy] 12) Szampon koloryzujący bez amoniaku, Garnier Color & Shine, kolor 4 Naturalny Brąz [Nowy, ważny do 2014r] 13) Biały, pękający lakier do paznokci, Ados [użyty raz] 14) Odżywcza mgiełka do każdego rodzaju włosów- Kwiat Wiśni, Avon [zużycie zaznaczone na zdjęciu] 15) Odświeżający Spray do stóp Limonka i Mięta, Avon [zostało trochę ponad 3/4 opakowania] 16) Original Source, Żel pod prysznic Watermint & Lemon Grass [nieużywany] DOKŁADKA #2 (przepraszam, chwilowo nie mam jak zrobić zdjęć, ale jeśli ktoś bardzo będzie chciał to za kilka dni mogę wrzucić. Tymczasem załączyłam odnośniki do zdjęc z KWC) 17) Nawilżający balsam do skóry normalnej, Orchidea i Kokos / Eveline Opakowanie z pompką, 500ml, na oko została ok. połowa. Nie mam zdjęcia, ale w jednym miejscu tylko trochę zadarła się etykietka. Mogę przelać do zakręcanego opakowania po maśle. 18) Nawilżająca odzywka w sprayu, Orzech Makadamii / Avon Z opakowania 125ml została 1/3. 19) Mydło w kostce Luksja Creamy Wanilia i olejek migdałowy Nowe, ważne do 2014r, mam do oddania kilka sztuk. 20) Maseczka Yves Rocher "Tradition de Hammam" 30ml, nowa (na zdjęciu z KWC jest pełnowymiarowe opakowanie) 21) Balsam odżywczy Yves Rocher "Tradition du Hammam" 30ml, nowy (na zdjęciu z KWC jest pełnowymiarowe opakowanie) 22) Szampon koloryzujący bez amoniaku, Garnier Color & Shine, kolor 6 Ciemny Blond [2 opakowania, nowe, ważne do 2014r]
Edytowane przez rachuciachu Czas edycji: 2012-01-27 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Grudzień- moja pierwsza wymianka (lakiery i inne drobiazgi)
coś za jedwab?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
cos za:
4) Essence Matt Top Coat [Zużycie zaznaczone na zdjęciu] 6) Samoopalacz w piance; DAX Cosmetics Z pompką, pojemność 150ml [Użyty kilka razy, zaznaczone na zdjęciu] ewentualnie: 5) Jedwab do włosów; Joanna Z pompką, pojemność 30ml [Użyty kilka razy- zaznaczone na zdjęciu] 7) Żel pod oczy szałwiowy; Ziaja Herbika Plant Bez pudełka, pojemność 15ml [Użyty kilka razy, ciężko powiedzieć ile go jest, ale obstawiam, że ok 3/4] ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za Lakier; Golden Rose Paris i Lakier; Wibo Express Growth?Odp u mnie
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
5) Jedwab do włosów; Joanna
Z pompką, pojemność 30ml [Użyty kilka razy- zaznaczone na zdjęciu] 6) Samoopalacz w piance; DAX Cosmetics Z pompką, pojemność 150ml [Użyty kilka razy, zaznaczone na zdjęciu] Cos u mnie za?
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Hej, niestety garniera juz nie mam, jest nowy watek. Moze interesowalaby Cie miniatura 50 ml nowego szamponu do wlosow dove intensive repair zamiast tego garniera?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Up! Dołożyłam kilka rzeczy.
11) Krem tonujący Synergen, kolor 01 vanilla [użyty 4, może 5 razy] 12) Szampon koloryzujący bez amoniaku, Garnier Color & Shine, kolor 4 Naturalny Brąz [Nowy, ważny do 2014r] 13) Biały, pękający lakier do paznokci, Ados [użyty raz] 14) Odżywcza mgiełka do każdego rodzaju włosów- Kwiat Wiśni, Avon [zużycie zaznaczone na zdjęciu] 15) Odświeżający Spray do stóp Limonka i Mięta, Avon [zostało trochę ponad 3/4 opakowania] 16) Original Source, Żel pod prysznic Watermint & Lemon Grass [nieużywany] zapomniałam zrobić foto, ale wygląda tak [klik klik]
Edytowane przez rachuciachu Czas edycji: 2011-12-29 o 00:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
nie ma sprawy
![]() 16) Original Source, Żel pod prysznic Watermint & Lemon Grass ![]() 4) Essence Matt Top Coat 6) Samoopalacz w piance; DAX Cosmetics 7) Żel pod oczy szałwiowy; Ziaja Herbika Plant 14) Odżywcza mgiełka do każdego rodzaju włosów- Kwiat Wiśni, Avon 13) Biały, pękający lakier do paznokci, Ados na pierwszych 4. pozycjach zalezy mi najbardziej |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
jedwabiu mam zapas w domu wiec narazie mi nie potrzebny. a nie masz moze jakis zeli pod prysznic poza watkiem? albo jakiegos zelu/kremu pod oczy? bedziesz robila moze jakies dokladki czy moze moglabys wyszperac cos spoza watku? ;p
juz myslalam ze zrezygnowalas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hej, mogę się wymienić. Ile byłoby łącznie tych podgrzewaczy?
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
ok, a moglabys napisac co ty u mnie chcialas? bo nie wiem czy bedzie oplacalne w ogole wysylac 2 lakiery i pianke daxa chyba ze masz cos poza watkiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
ok to czekam na zdjecia kominka
---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- chciałabym 2 kominki ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
a no to wolałabym ten nieco większy w większym otworem na świeczkę, lakierowany czyli zdj nr 2 (licząc w kolejności jak wkleiłas w moj wątek).
Czy mogłabym prosić o zdj tej świeczki lawendowej Czyli jak wyglądałaby wymiana? kominek + podgrzewacze (tylko ile mogłabyś dac mi tych podgrzewaczy) za 3 odlewki świeca lawendowa za krem antybakteryjny tak? Dobrze zrozumiałam?
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
nie wiem czy interesują Cię ciuszki i biżuteria, ale jeśli tak to może znajdziesz coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1325116619 i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1324561345 ?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
hej ok ale czy to znaczy ze ta duza swieca w szkle juz nie wchodzi w gre?
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
z miłą chęcią oddam obie książki za jednym zamachem, ale jednak chciałabym jeszcze coś dobrać;-) tylko że w wątku już nic nie widzę... nie masz jeszcze jakichś zbędnych kosmetyków niewystawionych tutaj?
![]()
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
przejrzałam Twój wątek raz jeszcze i jeśli nadal jesteś zainteresowana to 2 moje książki po angielsku mogę wymienić na:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1324561345 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1325116619 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1324561345 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1325116619 ;-)
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
to jednak bym reflektowała na jasny brąz, bo boję się tego naturalnego skoro mówisz, że wychodzą ciemniejsze
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
DOKŁADKA #2
17) Nawilżający balsam do skóry normalnej, Orchidea i Kokos / Eveline Opakowanie z pompką, 500ml, na oko została ok. połowa. Nie mam zdjęcia, ale w jednym miejscu tylko trochę zadarła się etykietka. Mogę przelać do zakręcanego opakowania po maśle. 18) Nawilżająca odzywka w sprayu, Orzech Makadamii / Avon Z opakowania 125ml została 1/3. 19) Mydło w kostce Luksja Creamy Wanilia i olejek migdałowy Nowe, ważne do 2014r, mam do oddania kilka sztuk. 20) Maseczka Yves Rocher "Tradition de Hammam" 30ml, nowa (na zdjęciu z KWC jest pełnowymiarowe opakowanie) 21) Balsam odżywczy Yves Rocher "Tradition du Hammam" 30ml, nowy (na zdjęciu z KWC jest pełnowymiarowe opakowanie) 22) Szampon koloryzujący bez amoniaku, Garnier Color & Shine, kolor 6 Ciemny Blond [2 opakowania, nowe, ważne do 2014r]
Edytowane przez rachuciachu Czas edycji: 2012-01-25 o 00:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.