![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Ubrania od s do xxl buty 39-41 biżuteria dodatki sierpień u szopenhagi
DO ZAMKNIĘCIA
DOKŁADKA OD POSTU 180 Dokładka do dokładki od postu 185 ![]() TO CZEGO SZUKAM: Wszyskie wady rzeczy widoczne są na fotkach, ale i tak PYTAJCIE, PYTAJCIE I JESZCZE RAZ PYTAJCIE ![]() RZECZY Z NAPISEM 'ODDAM BEZ PROBLEMU/ ZA DROBIAZG' SĄ TO RZECZY, KTÓRYCH NIE UŻYWAM I PO PROSTU ZALGAJĄMI W SZAFIE I POZBĘDĘ SIĘ ICH JAK NAJSZYBCIEJ!!! UWOLNIJCIE MNIE OD NICH Za coś z mojej wish (LINKI CIUT WYŻEJ) jestem w stanie oddać pół wątku!!! Więc wymieniamy!!! ![]() -łańcuszek- długość do biustu -korale, pęknięte w 2 miejscach, ale splatane w całosć ![]() -brązowe korale mało noszone - drewniane korale z wymianki - niebieski drewniany naszyjnik nowy - łańcuszek zrobiony pzreze mnei z perełek i tasiemki czarnej ![]() - pasek skóropodobny NOWY - pasek z drewnianych koralików NOWY - opaska- gratis z wymianki - kolczyki z C&A Edytowane przez Szopenhaga Czas edycji: 2011-12-03 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ubrania od s do xxl buty 39-41 biżuteria dodatki sierpień u szop
1.
2. 3.rezerwacja 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Edytowane przez Szopenhaga Czas edycji: 2011-09-10 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
NOWY ZEGAREK SWATCH
REAL PHOTO NA ŻYCZENIE Posiadam dowód zakupu Kupowany w UK TYLKO ZA INNEGO SWATCHA LUB COS MEGA Z WISH Mgiełka na wszystkie rozmiary tak do 42, ew 44 NIE MUSZĘ ODDAWAĆ Esmara NOWA Z METKĄ 'Jeansowa' długa koszula Rozm z metki 40-42, ale ja sie w niej nie dopinam Fajnie wyglada jako narzutka Jeansowa marynarka rozm S-M Oddam za drobiazg Koszulki: rozm M Pretty Girl raz założona Z koronką w dekolcie ODDAM ZA DROBIAZG rozm M Raz założona ODDAM ZA DROBIAZG rozm M Raz załozona ODDAM ZA DROBIAZG Sweterek rozm M Nowy z metką Koronka przy biuście Wada: skaza z tyłu przy karku- puściły niteczki- mogę zrobic foto i zaszyć ![]() Edytowane przez Szopenhaga Czas edycji: 2011-09-11 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1.wymienione
2. 3.wymienione 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Edytowane przez Szopenhaga Czas edycji: 2011-09-10 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Turkusowe espadryle 40
łaziłąm w nich po piasku- zakurzyły sie przez to Moge uprać pzred wysyłką Żółte lakierowane sandałki 40 Niski obcasik Niewiele w nich chodziłam Adidas czerwone trampki 40 Założone pare razy- widać po podeszwie Tylko za cos mega!!! Edytowane przez Szopenhaga Czas edycji: 2011-09-11 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Kozaczki 40
Z mięciutkiego materiału Noszone parę razy w sezonie jesiennym, ale trochę zdarłam fleki od tyłu (jak w każdych kozakach- wiecie czemu?) Na 99,9% mam zapasowe fleki Malutki Obcas ODDAM ZA DROBIAZG Skórzane sandałki Rozm 38/39 Raz założone na apel w szkole:P Wiec używanie prawie żadne ![]() ODDAM ZA DROBIAZG Balerinki H&M Rozm 41 Kupione juz dawno w Czechach Wady widoczne na fotce ODDAM ZA DROBIAZG Edytowane przez Szopenhaga Czas edycji: 2011-09-11 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Buty Adidas 40/41
NOWE ani razu nie założone Kupione w Niemczech w dużym centrum Adidasa Fiolerowe balerinki w gwiazdki ok 41 Wady widoczne na fotkach ODDAM ZA DROBIAZG Edytowane przez Szopenhaga Czas edycji: 2011-09-10 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Nowa skórzana Torba
Z metkami Mieści A4 REZERWACJA Torba Puma Kupiona w Niemczech Mieści A4( w długości nawet 2 sie zmieszczą) Za jakaś inną torbę, albo coś z wish W środku pobrudzona długopisem bo otworzył mi się na poczcie jak wysyłałąm paczuszki ( swoją drogą dobrze ze tylko długopis, a nie nóż w kieszeni...) Zółta materiałowa torebka Mimo swoich rozmiarów baaaardzo pojemna Skórzane wstawki w raczkach Fason i wszystkie przedziałki (dużo ich jest) widoczny na fotce Edytowane przez Szopenhaga Czas edycji: 2011-09-10 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
koszula z marszczeniami na zewnętrznej częsci reki
40/42 raz załozona Tesco 38/40/42 rękaw 3/4 raz załozona Orsay 40 w brazowe i słote paski Koszula z żabotem 38, małe 40 Orsay 40 Koszula w srebrne i niebieskei paski Koszula ze sweterkiem C&A rozm 40 połaczone w całosć Koszula ze sweterkiem Esmara rozm 40/42 Nowa, bez metek Koszula militarna zieleń Rozm 38, ale noszę na 40 jako narzutka bez zapinania raz załozona Koszula niebieska 38, ale noszę na 40 bez zapinania, jako narzutkę raz założona F&F rozm 40 miąciutka kamizelka z cienkiej 'włoczki' raz założona (albo i nie) Edytowane przez Szopenhaga Czas edycji: 2011-08-30 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Sweterek Tatum
mięciutki i nie gryzie z kapturem Marynarka Adidas Rozm 40/42 Ze sznureczkeim w talii, ale wyciągnełam go do prania i nie włozyłąm do teh pory:P Założona max 5 RAZY ZA COŚ FAJNEGO LUB Z WISH Krótki trencz Rozm 40, ale lepiej wygląda na 38, małe 40 Szarpnełam ręka w kieszeni, i sie troszkę rozpruło, ale jak zaszyje to nie będzie widać wogole, bo jest to pod kieszenią Marynarka Zara Rozm 40 ZA COŚ FAJNEGO Niewiele noszona Sweterek nietoperz Foto zrobione pzry złym świetle :/ Rozm 38, ale nosiłam go też na biały top przy 40 Niewiele razy noszony Swetrowa kamizelka Duże 40 Założona 2 razy Miły, niegryzący materiał Koronkowa kamizelka NIE WIEM, CZY ODDAM TYLKO ZA COŚ NA PRAWDĘ FAJNEGO Tunika z 'laską' ![]() Rozm 40 Fajnie układa sie na biuście i tuszuje brzuszek Bluzka/ tunika Tatum Rozm 40 Szare kwaitki na dole bluzki Po bokach lekkie gumeczki Niewiele noszona Edytowane przez Szopenhaga Czas edycji: 2011-09-11 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Bluzeczka z satynki, ale nie mocno błyszczacej
Rozm 40 gumeczka w dekolcie Nie wiem czy oddam Sukienka Kapp Ahl Rozm 40/42 Pożółkła gumka na katku i pozostałe stwardniały ODDAM BEZ PROBLEMU Bluzeczka na ramiączkach z naszytą mgiełką Ma sznureczki na kokardę pzry dekolcie Rozm 38/40 Niewiele noszona Bluzeczka z fajnym dekoldem Rozm 38/40 Sukienko-tunika z pieknym koralikowym dekoldem rom 40 do 44 spokojnie wg mnie TYLKO ZA COŚ NA PRAWDĘ FAJNEGO Tunika Z UK Rozm 40, ale na 38 też bedzie dobra Raż założona TYLKO ZA COŚ MEGA Brazowy sweterek rozm 30/40 Przy szyi popruła sie nitka, ale zaszyłąm tak, ze nic nie widać Mieciutki materiał Nie muszę oddawać Bluzka H&M Kupiona w Czechach już jakis czas temu na dziale CIĄŻOWYM Nosiąłm kilka razy jako 40, ale wg mnie lepiej będzie wygladała przy bardzo dużym biuscie, lub na większych rozmiarach Nie musze oddawać Cekinowa narzutka Rozm niby 40, ale będzie dobra i na mniejsze i na większe Raz ubrana na imprezę Za cos fajnego Edytowane przez Szopenhaga Czas edycji: 2011-09-02 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Golf zielony
Roz 38-40 Raz założony Nie jestem pewna, ale chyba popruła sie gdzieś trochę nitka- mogę zaszyć ładnie ODDAM BEZ PROBLEMU Śliczna bluzeczka z kopertowym dekoldem Załozona kilka razy Rozm 38,ale mysle ze na 36 z wiekszym biustem też będzie fajna Orsay (wycięłam metkę, bo mnie kuła) Rózowy long z małym dekoldem Ubrana tylko kilka razy Rozm 38/40 Long z dżdżetowym napisem 'crazy' Rozm 38-40 Noszona pare razy ODDAM BEZ PROBLEMU Biała bluzeczka rozm 38 raz noszona w zestawie narzutka oversize, nawet na duze rozmiary Nie są zszyte ze sobą Moge wymienić osobno Mexx rozm 38/40 Topik z ładnego, lejacego sie materiału Raz założona Nie wiem czy oddam Bluzka w paski Z wiązaniem z tyłu Rozm 40 Top z usztywnianymi miseczkami Z mieciutkiego materiału( cos jak welur z krótkim 'włosem') Wzorek jest z normalbego materiału, jakby 'wygolony' :P Rozm ok 36 Założony 2 razy Vero Moda 40/42 Koszulka z serduszkiem wyszywanym złotą nitka Na ramieniu dziurki po wstazeczce- trzeba kupić nową, bo ja orginalna poprułam z nudów na lekcji:P Edytowane przez Szopenhaga Czas edycji: 2011-08-30 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Polo
Rozm 38 Raz założone Bluzka CRP Rozm 38-40 Gdzieś ma mała plamkę ODDAM BEZ PROBLEMU Bluzka motywem Rozm 38 Nowa, bez metek ODDAM BEZ PROBLEMU Bluzka z motywem Rozm 40 Raz założona Bluzka cherooke(to chyba tesco) Rozm 38, małe 40 ODDAM BE ZPROBLEMU Bluzka z dekoldem na napy Z rozciągliwego materiału rozm 38/40 ODDAM BEZ PROBLEMU Podwójna bluzka z napisami Rozm 42 mysle że 44 też sie zmieści bez problemów NOWA, bez metek 2 bluzki Esmara NOWE Z ,METKAMI, ZAPAKOWANE Rozm 40/42 Top z pegazem Rozm 40 Kupiony w Galerii Dominikańskiej Top z cekinami Rozm 40,ale moze też byc na 38 Raz załozony Edytowane przez Szopenhaga Czas edycji: 2011-08-30 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
N fotce 1,2, 6, 7, 8, 9, 10 Bluzeczki w rozmiarze 36/38
Noszone raz, albo wcale ODDAM BEZ PROBLEMU Koor na 9 fotce to jasne zieleń- dla zainteresowanych foto (mam nadzieję że komuś sie uda uchwycić realny kolor) Foto 3 Top wiazany na szyi Rozm 38/40 Foto 4 Bluzeczka z rozciągliwego materiału Noszona tylko kilka razy Rozm 38-40 Foto 5 Bluzka z Calioppe Odpadło kilka nap, ale nei rzuca sie to w oczy Edytowane przez Szopenhaga Czas edycji: 2011-08-30 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Nowa bluzeczka, bez metek
Rosm 40 Regulowane ramiączka Nie wiem czy oddam Reserved pomaranczowy top Rozm 40 Lekko sprał sie kolor Top z Butika Rozm 40 Ładny kolor Top Esmara Rozm ok 42-44 NOWY, bez metek Top Butik Rozm 40 Na dole z przedu mała dziurka Top New Yorker Rozm 40 Top z fajnymi aplikacjami, min dziurkami ![]() Rozm 38-40 Bluzeczka ze zrebrnej nitki Rozm 40, ale bedzie dobra też na mnejsze Raz ubrana Long Philipp Russel Rozm 40 Plamka na jednym badgarstku ODDAM BAZ PROBLEMU Bluzka Rozm 38 NOWA bez metek ODDAM BEZ PROBLEMU Edytowane przez Szopenhaga Czas edycji: 2011-08-30 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
WSZYSTKICH SPODNI POZBEDĘ SIĘ JAK NAJSZYBCIEJ
Spodnie bojówki Kupione w Austrii Chyba w C&A( dla zainteresowanych mogę sprawdzić metke, ale na pewno są z jakiejś sieciówki) Kupione dosć dawno temu Noszone- lekko wytarty kolor na szwach, ale i tak fajnie wygląda, ale teraz wolę obcisłe spodenki... Rozm 42, może i 44 Brązowe spodnie 'w kant' założone 2 razy Rozm 40/42 Białe rybaczki z Butika Mająfajną aplikację na jednej nogawce--> foto Rozm 40/42 Esmara NOWE, Z METKAMI 'jeansowe' spodenki Rozm niby 40/42, ale może być nawieksze też- lużne i gumeczki w pasie Spodnie dresowe Rozm 40, ew 42 Wiązane na sznurek Spodnie dresowe rozm 40 Na delikatnej gumce Edytowane przez Szopenhaga Czas edycji: 2011-09-11 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Czarne bojówki
Rozm 42, ew 44 Też kupione jakis zcas temu w jakiejś sieciówce i tez nie pamietam gdzie:P (dla zainteresowanych spradzę) plamki to wina aparatu Nie chodziłam w nich za duzo ODDAM BEZ PROBLEMU H&M jasno-rózowe rybaczki (fotka źle oddaje kolor) Rozm 42 Niewiele noszone Kupione też dosć dawno:P ODDAM BEZ PROBLEMU Esmara, spodenki NOWE, ZAPAKOWANE, Z METKAMI Rozm 40/42 są rozciagliwe, wiec może i 44 Edytowane przez Szopenhaga Czas edycji: 2011-09-11 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Zara spódniczka 38
Zamianię TYLKO na taka samą rozm 40 Lub na coś bardzo podobnego Sukienka River Island Zwęzana do rozm 40 Raz założona- JAK NOWA Długość do połowy uda TYLKO ZA COŚ MEGA Z WISH Dorothy Perkins Sukienka(moze być tunika) Do połowy uda Rozmiar 40 Raz założona- Też stan idealny Z tyłu ma guziczek TYLKO ZA COŚ MEGA Z WISH Sztruksowa spudnica C&A Rozm 40/42 Noszona tylko kilka razy do szkoły na galowo- mało razy zakłądana ODDAM BEZ PROBLEMU Sukieneczka/tunika w 'pepitkę' Mało razy noszona Rozm 38 ODDAM BEZ PROBLEMU Esmara Nowa sukienka Z metkami Rozm 40/42 ODDAM BEZ PROBLEMU Nowy sweter/ sukienka Przyjemny w dotyku Nigdy nie noszony Bez metek ODDAM BEZ PROBLEMU- nie mój fason Sukeinka jeansowa Rozm niby 44, ale nosiłąm ja też na 40 Niewiele razy zakładana ODDAM BEZ PROBLEMU Edytowane przez Szopenhaga Czas edycji: 2011-09-11 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Majteczki od stroju kapielowego
Kupione w Grecji Założone 2 razy Rozmiar z metki 46, ale będą na 38-40 :O Stanik 85 B Raz założony ODDAM ZA DROBIAZG Stanik Atlantic 75C Raz założony ODDAM ZA DROBIAZG Stanik Atlantic 75 D Założony kilka razy, ale stan idealny ODDAM ZA DROBIAZG Strój kąpielowy Rozm z metki 44, ale bedzie mniejszy Miseczka spokojnie bedzie D Założony raz ODDAM ZA DROBIAZG Edytowane przez Szopenhaga Czas edycji: 2011-09-11 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
czekam do końca na dokładkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Hej,
Nie wiem czy już można.. jeżeli się wtrąciłam to przepraszam.. Oddam Ci pół wątku albo i jeszcze więcej za te rzeczy: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1314389885 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1314390041 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1314389885 - na tym mi bardzo zależy https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1314389758 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1314388905 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1314389066 i na butach też bardzo mi zależy.. Znajdziesz coś u mnie? ![]() Jeśli tak to prosiłabym jeszcze o rozmiarki Twoich rzeczy ![]()
Edytowane przez crazyyy_girl Czas edycji: 2011-08-26 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
A.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za czerwoną torbę?
![]() Bardzo mi zależy ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1314389066
jaki rozm? cos u mnie?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cos umnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1314390041 ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1314390041 jaki to rozmiar? ![]()
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
hej
podoba mi sie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1314389885 jakie wymiary ,,. znalazła bys cos u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za zegarek?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.