![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() GRUDZIEN ubrania XS S buty 38 biżu rzeczy NOWE na prezenty
nieaktualne
Hey *Osoby z poniżej 20 przekupkami lub negatywami będę prosiła o wysłanie paczki jako pierwsze. *Chętnie umówię się na odbiór osobisty w Warszawie. WYSYŁAM PACZKI DOPIERO OD 11.12 ! WYJEŻDZAM, WIEC MOGĘ MIEĆ UTRUDNIONY DOSTĘP DO NETU! Moja wishlista: 1.buty na wszystkie pory roku w rozmiarze: 36, 37, 38- zależy od długości wkładki. Tylko na obacasie/koturnie niewysokim, stablinym: 4-6 cm, nie płaskie. 2. Nowy lub tylko wypróbowany: emolium krem barierowy 3. ksiazki Eichmann w Jerozolimie, Hanna Arendt Oskarżona Wiera Gran, Agata Tuszyńska Pianista, Władysław Szpilman Getto warszawskie: przewodnik po niestniejacym mieście, B. Engelking Dzienniki, Wacław Niżyński Nadmiar pamięci, Cukierman Wszystkie rzeczy z tego postu są NOWE, nadają się na prezent: Torba na laptop NOWA wysokość BEZ rączek 35cm szerokość 44cm Pakowna, ma dodatkowe kieszenie i kilka suwaków Możliwość noszenia na ramieniu (odpinany pasek) lub w ręce Czarne etui/wizytownik/portfel NOWY Skóra wymiary: 11/8cm Brylok NOWY Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2011-12-11 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GRUDZIEN ubrania XS S buty 38 biżu rzeczy NOWE na prezenty
Wszystkie rzeczy z tego postu są NOWE, nadają sie na prezent:
*Język francuski- Współczesne rozmówki Langenscheidt Płyta CD i mała książeczka Zestaw podróżny *Francuski Konwersacje na wakacje, dla początkujących i średnio zaawansowanych Jedziesz na wakacje za granicę? Nie masz czasu na naukę języka? Chcesz przypomnieć sobie lub poznać zwroty i słownictwo niezbędne w podróży? To kurs, który pomoże Ci pokonać barierę językową Płyta CD z francuskimi konwersacjami Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2011-12-11 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie rzeczy z tego postu są NOWE, nadają sie na prezent:
*Piotr Krasko Świat wg reportera- Szwecja National Geographic stan: idealny, jak nowa *Album o Gdańsku, elegancko wydany, 3 wersje językowe: ang., niem, pol. Album porusza kwestie z historią Gdańska, także toczone działania wojenne. Bogato ilustrowany. Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2011-12-11 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zestaw z bursztynu:
1. Klipsy z bursztynem Jantar Długość ok 2cm Klipsy (nie:kolczyki) stan: b.db 2. Zawieszka serce z bursztynu- Jantar stan: b.db Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2011-12-11 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Piękne klipsy ze srebra, wybita próba 925
Inkrustowane cyrkoniami Długość: 1,5- 2 cm stan: bardzo dobry Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2011-12-11 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Torebka w stylu Longchamp
Eleganckie wykonanie, całość z materiały, rączki, zapiecie ze skóry eko. kształt: kuferek, do ręki, bardzo pakowny wymiary: wysokość BEZ rączek 16cm szerokość 32cm Zmieści zrulowane A4 stan:bardzo dobry (z zewnątrz idealny, wewnątrz- minimalne ślady używania) UWAGA: kolor trochę inny niż na zdjeciu: tutaj wyszedł biały, rzeczywiście jest kremowo-beżowy, czyli trochę ciemniejszy Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2011-12-11 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Czarne spodnie rurki w stylu BERSHKA
Made in Italy, roz. S/XS wymiary: długość całkowita 93cm szerokosc na samej górze 35 cm szerokosc w biodrach 42 i 44cm- zaznaczone na foto szerokosc w udzie 24cm stan (od kroku w górę): 23 i 28 cm szerokosc nogawki na samym dole 17cm stan: bardzo dobry, bez wad i oznak uzycia, oprócz 2cm zaciagnięcia nitki z tkaninie ( z tylu spodni, pomiedzy udem a kolanem)- minimalne i wręcz niewidoczne, ale jest wiec o nim informuję Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2011-12-11 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
*Wełniana spódniczka z wysokim stanem
Idealna na chłodniejsze dni Z tyłu zip roz. XS/S wymiary: szerokosc w talii 31 cm szerokosc w biodrach 41/42cm stan: bardzo dobry materiał mocno rozciągliwy *New Look urocza bluzka z kokardką i łezką W stylu retro, motyw floral, mgiełka roz. M (z metki)- bedzie dobra tez na S wymiary: szerokosc pod pachami 38/39 cm szerokosc w talii 32 cm Matriał mocno rozciągliwy Stan: bardzo dobry/idealny *Jane Norman Pudrowy sweterek- bluzka rozmiar:XS S wymiary: szerokość pod pachami 36 cm długość 53 cm Elegancka bluzeczka ze sweterkowego materiału ze ściągaczem Materiał bardzo rozciągliwy Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2011-12-11 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
*Czarne etui/piórnik, stan:b.db
*Hand- made aniołek: brązowy z diabelskimi różkami i ogonem, stan: b.db Może służyć jako ozdoba lub np breloczek,zawieszka do komórki, kluczy itp ponieważ ma zawieszony sznureczek. Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2011-12-11 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Czółenka Łukasz
Eleganckie i wygodne buty renomowanej polskiej firmy Łukasz Rozmiar: typowe 38 Wykonanie: naturalna zamszowa skóra Obcas: ok 5cm Kolor: karmelowy, z małą kokardką Stan: idealny. Cena sklepowa: ok 200zł Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2011-12-11 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki
Puma Jamaica zużycie widać na zdjęciu wady: pęknięta wewnątrz plastikowa zatyczka (nie flakon, tylko nakładana plastikowa zatyczka) Lakier Rimmel Pro zuzycie: 1/4 Lakier Essence NOWY kolor: ultimate pink 08 Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2011-12-11 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana to jeszcze raz ja
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
nie znalazłam nic wiecej... :-( znajdziesz coś innego?
jeśli sie dzisiaj dogadamy to bedziemy mogły sie jakoś w warszawie spotkać bo jade tam na weekend Edytowane przez duvala Czas edycji: 2011-12-01 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
szerokość 44cm
długość 48cm sweterek się dość mocno rozciąga, materiał to: 85% bawełna , 15% softacrylic ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- jest w bardzo dobrym stanie, nie ma zmechaceń, dopiero po dokładnym przyjrzeniu się widać, jakąś kulkę od czasu do czasu. a co do rozmiaru... trudno mi powiedzieć, sama mam taki średni biust i na mnie leży spoko ale nie jest jakoś super opięty i mam jeszcze luz, więc na mniejszym może to nie wyglądać dobrze... ale nie mam nawet na kim sprawdzić ![]()
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Puma Jamaica
zużycie widać na zdjęciu wady: pęknięta wewnątrz plastikowa zatyczka (nie flakon, tylko nakładana plastikowa zatyczka) Lakier Rimmel Pro zuzycie: 1/4 Lakier Essence NOWY kolor: ultimate pink 08 cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Tak, to takie xs/s, mogę go oddać za lakier rimmel i essence
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
to mi się podoba: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1322735899
sa nowe ? ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
jednak zrezygnuje, myslalam, ze sa nowe - szukam na prezent
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje ale niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.