|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Miniatura Balenciaga Paris 7,5 ml + Eau de Star + kilka odlewek w lipcu
Witam ! Mam na wymiankę kilka zapachów:
1. Nowa miniatura Balenciaga Paris, pojemność 7,5 ml, z kartonikiem, oryginalna, pochodzi z zestawu Vivabox z Sephory 2. Pozostałość miniatury Eau de Star Thierry Mugler, zabierzcie ode mnie, bo nie cierpię zapachu, buteleczka troszkę sfatygowana bo była obklejona taśmą, więc do wyczyszczenia 3. Fiolka 3,5 ml In Black- J. del Pozo 4. Chanel Chance na spróbowanie 5.Chloe- Love, ok. 1 ml 6.ok. połowy próbki pomarańczowego Hugo Bossa 7.Dior- J'adore 8. Burberry Brit na test Wymienię na zapachy takie jak: *Gucci Guilty *Miss Dior Cherie *Moschino: I love love, Funny *Dolce&Gabbana- L'Imperatrice, The One *Burberry- The Beat *Escada-Absolutely me, Ocean Lounge i podobne utrzymane w tych klimatach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Miniatura Balenciaga Paris 7,5 ml + Eau de Star + kilka odlewek w lipcu
hmm hmm, mam fabryczną próbkę miss dior cherie (niepsikana), jak bym dostała pustą fiolkę/ atomizer, to mogę się podzielić moschino i love love, a ewentualnie inne zapachy (jakieś świeże, kwiatowe?) - mogę podesłać spis, jak będziesz zainteresowana. Ale spis wszystkiego, bo może coś innego Ci wpadnie w oko.
A, za mini balenciagę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
tak jesss, kapitanie!
*Hermes, Terre D'Hermes- 1,5 ml *Etro, Dianthus - 1,6 ml *L'Artisan Parfumeur, Dzing! - 1ml *Frapin, 1697 - 0,5 ml *Etro, Messe de Miuuit - 1,2 ml *O. Durbano, Amethyste 0,7 ml *Amouage, Gold Woman EDP - 1 ml *Regal, Boadicea the Victorious - 1,6 ml *Demeter, Pumpkin Pie - 4 ml *Atelier Cologne, Vanille Insensee - o,3 ml *Molinard, 160 - 0,5 ml *L'Artisan PArfumeur, Bois Farine EDT, o,3 ml *Chopard, Madness - 0,3 ml *Amouage, Opus IV - 0,8 ml *M. Micallef, Hiver - 0,3 ml *Diptyque, L'Eau Trois [najnowsza wersja] - 0,5 ml Givenchy pour homme blue label edt chloe intense edp zostało 0,3ml Chanel Chance jakieś 0,5ml boss edt (bez dodatkowych info) 1,2ml versace v s edt pff 1,5ml? puma jamaica man 1,2ml? avon perceive for men ich próbka avon just play for him edt ich próbka Salvador Dali miniatura we flakoniku próbki z kartonikami: aire loewe sensual edt 2ml dior j'adore 1ml miss dior cherie edt 1ml lolita lempicka si lolita 0,3/08ml Trussardi Trussardi for Woman Jimmy Choo, Jimmy Choo 10ml Prada, Candy 9/10ml odlewki (jeśli dostanę atomizer) Armani, Code (dla niej) Armani, Aqcua di Gio (dla niej) Lalique, Amethyst Yves Rocher, Zielona herbata Yver Rocher, Un matin au jardin Róża Yves Rocher, Un matin au jardin Kwiat cytrusów ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- hmm, nie znam pozostałych zapachów, ale jak poczytałam o nutach, to: 1. Nowa miniatura Balenciaga Paris, pojemność 7,5 ml, z kartonikiem, oryginalna, pochodzi z zestawu Vivabox z Sephory 3. Fiolka 3,5 ml In Black- J. del Pozo 5.Chloe- Love, ok. 1 ml To mnie interesuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Nowa miniatura Balenciaga Paris, pojemność 7,5 ml, z kartonikiem, oryginalna, pochodzi z zestawu Vivabox z Sephory
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
mogę w połowie, w sumie też jestem w rozjazdach
![]() rozumiem, że wyślesz coś na odlewkę Moschino? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
zainteresowana jestem, ale nie mam już prady. Czekałam półtora miesiąca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
z perfumków mam tylko sample 3, i mogę zrobić jakąś małą odlewkę Van Cleef bois d'iris.
http://www.fragrantica.com/perfume/V...Iris-6466.html taki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.