|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Lipiec. Prawie nowe XS/S buty 37/38. Lee, Diesel, BSK i inne. Zapraszam
Nieaktualny wątek
Witam Szukam przede wszystkim: koturn w rozm. 38 Jeśli chodzi o ubrania to S-M. Mogę wymienić się też na kosmetyki, perfumy. Często kupuję spontanicznie, czasem przez internet i wiele rzeczy na mnie nie pasuje. Ubrania są w stanie bardzo dobrym lub idealnym, jeśli jest inaczej -zaznaczyłam w opisie ![]() Chętnie odpowiem na dodatkowe pytania i podam wymiary osobom zainteresowanym wymianą. Zdjęcia 1-2. Jeansy Bershka -rozm. z metki 32. Zostały troszkę skrócone, ale nic nie obcięte, więc jeśli na kogoś będą za krótkie można rozpruć i rozprasować. Ubrane jeden raz. 3-4 Rurki R-marks. Nowe. Rozm z metki 25. 5. Krótkie spodenki Fishbone. XS 6-7. Klasyczne Marks&Spencer z metką. Nowe. Rozm. 8. 8. Proste Diesel. Rozm. 26. Mają przebarwienie na prawej nogawce, widoczne na zdjęciu. 9-10. Rybaczki Cropp. XS. Edytowane przez mała82 Czas edycji: 2012-02-16 o 17:15 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec. Prawie nowe XS/S buty 37/38. Lee, Diesel, BSK i inne. Zapraszam
1. Sweterek Orsay. XS-S.
2. Cieniutka bluzeczka ze sznureczkiem S 3-4. Spódnica Lee. Długość do kolan. rozm. M. Ma niewielkie rozprucie z przodu na szwie przy rozcięciu. 5. Bluzka-nietoperz S Edytowane przez mała82 Czas edycji: 2011-11-14 o 15:38 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładka 23.07
1. Marynarka D. Perkins r. 34 dłuższa, za pupę. Kolor nude/beż. Ciut ciemniejszy niż na zdjęciu. 2. Spódniczka xs-s -nie pamiętam jaka firma, bo ma wyrwane metki. Na pewno firmowa. pomaranczynka 3. Terranova XS 4. Bikini nowe, tylko mierzone. Dostałam bez metek. Rozm. S. Miseczka A-B 5. Bluzka XS w rzeczywistości dużo ładniejsza. Nowa. 6. Sukienka raz ubrana. S/M 7-8. Gorset Ava 70B ecru. Ubrany ze 3razy. Z tyłu wyszły druty-można wyjąć lub zaszyć. 9-10. Nowe szwedy Diverse. Rozm. 26/32. Nie muszę wymieniać, bo są super. Edytowane przez mała82 Czas edycji: 2011-10-26 o 16:54 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładka 23.10.
-Karmelowe kozaczki rozm. 37. ale ja noszę 38 i są dobre Ubrane kilka razy, stan bdb - Balerinki rozm. 37 ubrane dwa razy, stan idealny ( wrzeczywistości o wiele ładniejsze) - botki rozm 37 (ale to raczej 38) stan bdb -Torebka XXL w rzeczywistości kolor grafitowy stan idealny Edytowane przez mała82 Czas edycji: 2011-10-23 o 18:07 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Żółta Bluzka New Look Nowa XS
Edytowane przez mała82 Czas edycji: 2011-10-31 o 17:50 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka 14.11
Wszystkie ubrania w rozm XS-S O szczegółowe informacje, pytajcie ![]() Fioletowy sweterek z paseczkiem nowy. Koszulowa bluzka z gumeczkami (dopasowana) -Tally Wail 2 razy założona XS Czarny sweterek House XS nie ma Bluza Reporter cała na ciepłym misiu S "dresowa" marynarka jasny, pudrowy róż typowe S nie ma Spódnica ołówkowa pimkie rozm z metki M, ale wg mnie to XS/S nowa z metką Edytowane przez mała82 Czas edycji: 2011-11-16 o 19:31 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładka 01.12
Płaszczyk na zimę. Błyszczenie spowodowane lampą błyskową. W rzeczywistości tak się nie świeci Z metki rozm. 34, ale wg mnie to 36. Edytowane przez mała82 Czas edycji: 2011-12-01 o 15:06 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
d
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Karmelowe szpilki Rozm. 37?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety te rzeczy, które mi się podobają będą za duże. Dziękuję |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
6-7-8 Karmelowe szpilki Rozm. 37. Nowe. Posiadam zapasowe fleczki. 3-4 Rurki R-marks. Nowe. Rozm z metki 25. 1. Sweterek Orsay. XS-S. ? ![]() zapraszam do obu wątków
|
|
#12 |
|
A.
|
cos za karmelowe szpilki?
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
cos za szpilki?
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za karmelowe szpilki?
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
oddam pół wątku za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1311339478 karmelowe buciki. Poszukam nawet poza watkiem. Jaką mają długość wkładki wew.?
odp u mnie
|
|
#21 | ||
|
Zakorzenienie
|
odpisane
Cytat:
niestety Cytat:
![]() tu też nic ![]() odpisane odpisane ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- odpisane |
||
|
|
|
|
#22 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#23 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- odpisałam |
||
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
w zasadzie mogłabym oddać, ale za wystawiłam swoje na all. jak nie osiągną satysfakcjonującej mnie ceny to mogę się wymienic
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
BAN stały
|
niestety nic
a bielizny az tak juz nie szukam.. chyba ze bys zobaczyla czy masz cos poza watkiem z mojej wish (jest w 1 poscie)
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
coś za karmelowe szpilki?
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
ile Ty tego masz ![]() Niestety, ale to co mi się podobało jest w złym rozmiarze, więc dziękuje
|
|
|
|
|
#30 |
|
BAN stały
|
nie bardzo
interesuja mnie tylko czarne.. kusza mnie strasznie Twoje perfumy karmelowe z kosmetycznego, ale wciaz by mi sie nie opłacało;( (plaszczyk kosztował 600 zł a jest jak nowy) z czego sporo wazy i wysylka bedzie droga.. a znalazlabys cos innego u mnie za perfumy ?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.

Niestety te rzeczy, które mi się podobają będą za duże. Dziękuję 

ile Ty tego masz