![]() |
#1 |
Organizatorka
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
CZERWIEC: Minerały (sample) i inne niepotrzebne kosmtyki
NIEAKTUALNE
PIELĘGNACJA:[/B] - Emolium olejek do kąpieli 02/2013 - około 1/2 opakowania 200 ml - Oilatum soft krem 11/2012 - około 1/2 opakowania 40g - Skarb Matki Mydełko pod prysznic dla niemowląt i dzieci o zapachu soczystego arbuza 09/2012 - 300 ml - zużycie minimalne (użyty dwa razy do mycia maluszka) - Emolium krem specjalny 02/2013 - około połowa opakowania z 75 ml - Yves Rocher Culture Bio Mleczko do ciała na dzień dobry - 200 ml - nowe nieużywane - Physiogel Krem hipoalergiczny do pielęgnacji twarzy i całego ciała - 75 ml - nowy, nieotwierany (dostałam w jednym czasie dwa) - Sól do kąpieli jabłkowo - cynamonowa 140 gram - Cethapil moisturising lotion - 29 ml nieotwierane - Cetaphil gentle skin cleanser - 29 ml nieotwierane - who1 - ZIAJA MED kuracja lipidowa - fizjoderm balsam - 2/3 opakowania 400 ml - martakmarta - ZIAJA med kuracja lipidowa - fizjoderm krem na dzień na noc - 1/2 opakowania 50 ml [/COLOR][/COLOR]- martakmarta - IWOSTIN ASPIRA trójaktywny antyperspirant nawilżający - 60 ml (użyty dwa razy - kulka umyta) -_amaja_ - ARTLINE Hydro mineralny zabieg z glinką ghassoul - 500 g nowy zafoliowany- ol_ - LUSH Therapy - massage bar - nowa cała kostka - ana761 - BE BEAUTY chusteczki do demakijażu 3w1 do cery suchej i wrażliwej - nowe, nieotwierane 25 sztuk - AgnesAnn - OLA! chusteczki odświeżające (napisy w języku rosyjskim) 15 sztuk - nowe nieotwierane - AgnesAnn - GOSH body lotion classic z vit E i olejem z awokado 500 ml - zużycie minimalne (2 razy użyty) - One_LoVe - ZIAJA tonik rumiankowy 200 ml - użyty 1 raz - martakmarta - THE BODY SHOP tea tree oil facial wash 60 ml - nowy - fluxus9 - NIVEA BABY aksamitne mleczko nawilżające z wyciągiem z aloesu 500 ml - zostało około 1/3 opakowania - martakmarta - ACERIN cool fresh chłodzący spray na opuchnięte zmęczone nogi 150 ml - zostało około 1/3 opakowania - YVES ROCHER balsam do ciała Nutri Specific - nowy, nieużywany - _Kari_ - YVES ROCHER mydło miód z kwiatu pomarańczy 300 g - nowe, zafoliowane i w kartoniku - _Kari_ - BIELENDA - sól do kąpieli stóp lawendowa - użyta dwa razy, mogę porozdzielać na próbki - Alterra dezodorant w kulce z balsamem Melisa lekarska i szałwia - użyty trzy razy - kulka umyta - Isana witaminy i jogurt żel pod prysznic - nowe, nieużywane - _amaja_ - Beauty Formulas oczyszczające plasterki na krosty i plamy 20 szt opakowane w saszetki + 5 sztuk w blistrze luzem (mam kartonik) - Biały Jeleń mydło w kostce 200 g - nowe, w folii (data ważności 10.03.2011 ale nie sądzę aby mydła się psuły) - _amaja_ - Organique Mydło glicerynowe 100 g - nowe, zafoliowane (data ważności 05.2010) - ol_ - Soraya kuracja dotleniająca, koralowa maseczka głeboko nawilżająco-dotleniająca 75 ml - użyta dwa razy, zostało ok 75 % lub więcej - martakmarta - Aromatyczny krem do ciała masłem shea o zapachu kakaowym MYPA - 100 ml - użyty raz na twarz, kupiony 22.08.2011 - puder Johnson's baby 200 g - 3/4 opakowania - sól cynamonowa do kąpieli stóp dr. stopa Floslek 400 g (opakowanie 500 g) termin minął 02/2011. Przechowywana w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Nic się z nią nie dzieje. Mogę podzielić na mniejsze ilości. - Manjishta Maseczka Antybakteryjna 50g 05/2013 - użyta raz - Hunting Bear - LUSH A Ring of Roses - 52 g - ol_ - LUSH Porridge Soap - 50 g - ol_ - mydło czarne - ilość do uzgodnienia, takie: klik - 100 g - ol_ -Uriage, krem, przeciwsłoneczny, skóra wrażliwa, SPF 50+, 50 ml - kupiony w marcu 2011, bez pudełka, użyty dwa razy do twarzy, zużycie minimalne (dodatkowo dołożę próbkę Bioderma Photoderm AR, tonizujący krem na naczynka, F 50 5 ml - użyte raz do sprawdzenia koloru na dłoni - dosłownie kropelka) - marylinda PIELĘGNACJA NATURALNA: - BU Zestaw - Serum-olejek odmładzający RENEW z retinolem 1.0% - około 10g w szklanej brązowej buteleczce - cera mieszana - ana761 - Mazidła mleczko winogronowe - około 30 g - ważne do 01/2012 - One_LoVe - olej z nasion czarnej porzeczki- ana761 -Serum-olejek z witaminą C10 + śliwka - 20 ml - zmieszane 27 czerwca. Ubytek kilka kropli. - ekstrakt z papaji 10 g - 12/2011 - spirulina 10 g - 03/2013 - ekstrakt z mango 10 g - 12/2011 - alginat 5 g - 11/2011 - olej z nasion czarnej porzeczki około 10 g - 02/2012 - Hunting Bear - naturalny olejek z drzewa herbacianego - ETJA - 3/4 opakowania 10 ml 10/2013 - olej rycynowy phytopharm 100 g - nowy, nieużywany - odżywczy żel hialuronowy BU - około 45 ml - mieszany we wrześniu. - skwalan z oliwy z oliwek ok 10 ml - 12/2012 - ekstrakt z ananasa 20g - 06/2012 - olej winogronowy 10g - 12/2011 - jedwab hydrolizowany 10g - 02/2012 OCZY: - MaxFactor 2000 calorie dramatic look - tusz do rzęs czarny - nowy, użyty raz na wypróbowanie (kupiony i otwarty 12.07.2011, kod 9093) - JOKO virtual - baza pod cienie do powiek - 5 ml, zużycie minimalne - AVON eyeliner shimmer khaki - żelowa kredka do oczu, użyta jeden raz - AVON true color denim blues - użyte raz - AVON true color purple haze - użyte raz - lekko nadkruszony ciemny kolor - RHEA black, cafe, eggplany dark (ciemna śliwka) - zużycie minimalne - capuccino - JOKO cienie VIRTUAL 049 - data ważności do 05.2011 mogę oddać, może komuś jeszcze posłużą - AVON true color fresh cut green - chyba termin już się zbliża ale nie zauważyłam żadnych zmian więc jak ktoś chętny to oddam - KHOL Yves Rocher - użyty dwa razy - my Secret matt shadow - 502 matt - nowy, użyty raz na ręku do sprawdzenia koloru WŁOSY: - AMLA olejek do włosów - około 50 ml - Maseczka Moc natury WAX SUN 20 ml - saszetka nieotwierana (do 07.2011) - marylinda - dwufazowa odżywka Moc Natury WAX - używana - zużyte 1/4 (do 07.2011), brak kapturka do atomizera - martakmarta -Joanna Balsam nawilżająco-regenerujący do włosów suchych i zniszczonych 200g - zużycie minimalne - martakmarta - ZIAJA szampon do włosów przetłuszczających się, lawendowy 500 ml - zużycie minimalne - _amaja_ - Dove therapy - krem wygładzający bez spłukiwania z odbudowującym serum - użyte 3 razy na krótkie włosy (ubytek minimalny) - JOANNA guma do włosów - użyta dwa razy, minimalne zużycie - FARIMASI mgiełka do ciała truskawka, limonka, melon - nieużywana, zgubiony kapturek ![]() - Venita Henna Color - opakowania nowe, nieotwierane, w kartoniku: * nr 8 rubin - 1 sztuka * nr 11 Burgund - 1 sztuka * nr 10 Owoc granatu - 2 sztuki - 1 sztuka wymieniona * nr 9 Jasna czerwień - 1 sztuka * nr 12 Wiśnia - 1 sztuka - LUSH New Solid Shampoo Bars - 55 g - esterie - Sante szampon henna volume 07/2013 - 2/3 opakowania 200 ml - 93jessica93 - Yes to Carrots szampon do włosów - 1/2 opakowania 500 ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...do-wlosow.html - Yes To Cucumbers szampon do włosów farbowanych - 500 ml, nowy, nieotwierany - mogę w każdej chwili wycofać z listy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...e-shampoo.html - Yes To Cucumbers odżywka do włosów farbowanych - 500 ml, nowa, nieotwierana - mogę w każdej chwili wycofać z listy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...nditioner.html - Hesh maska do włosów Tulsi 01/2012 ilość do uzgodnienia (całe opakowanie 100g) - 50 g Antii89, 93jessica93 - Hesh naturalny szampon Shikaki 02/2014 ilość do uzgodnienia (całe opakowanie 100g) - 93jessica93 - Hesh maseczka Kalpi Tone 02/2014 ilość do uzgodnienia (całe opakowanie 100g) - Antii89 - Hesh szampon Aritha 03/2013 ilość do uzgodnienia (całe opakowanie 100g) -93jessica93[/COLOR] - Lush godiva - uszczknięte zostało malutki kawałeczek (niestety jest w dwóch kawałkach) -w razie co to służę zdjęciem - Lush ultimate shine - połówka szamponu (nieużywana) - Lush karma komba - połówka szamponu (niestety raz użyta) - esterie MINERAŁY: sample: Silk Naturals Mineral Glow - Heavenly - Crinoline Sweetscents: odsypki z sampli dwułyżeczkowych : - 12th street - Light Beige - Medium Bisgue - Oriental Ivory - Neutral Glo - Bisque Glo - White Satin - Grey Matte Eye Color - Olive Branch - Planet - Goldstone - Orchid Opal - Dark Wine Blush "małe" sample: - Moonlight Star All over face glow - Neon Eye Shadow - Baby Roses - Old Fashioned Rose - Sheer Tinted Veil - Lavender Shimmer - Winter Rose Blush - Becoming Eyes - Yellow shimmer - Blue Pearl Eye Shadows - SP-5 Eye Shadow - Plum Crazy Blush - Petals - JV-6 - Purple Iris Eye Shadows - Bright Red - Yellow Concealer Buff'd: Orginal Fundation: - Sungrass - Olive- Medium Light Meow: PP: 1-sleek Angora 1-sleek Manx FF: 2-Frisky Angora 2- Frisky Abyssinian - próbki cieni saltwater grotto seaspray abzu black crystal abyss lethe cocytus http://www.meowcosmetics.com/neptunesgrotto.htm PIXIE: - CDL Kailen 0 LILY LOLO: - Porcelain JOPPA: - Brązer Glowing AwGM: - Love 3.5 - Grace 3.0 - Faith 2.5 - EVERYDAY MINERALS podkład prasowany, kolor golden fair, z lusterkiem, napisy na opakowaniu się starły - z wymianki z One_LoVe (dla mnie niestety jest za jasny ![]() - Pixie podkład Natural Finish Ayperi 3 - ponad 1/2 podkładu w oryginalnym pudełku - 01/2013 - najchętniej za podkład AWGM kindness 4.0 (lub zbliżony odcieniem) PAZNOKCIE: -Barbra Lato w pełni - 152 Dyńka - nowy, nieużywany (kupiłam przez przypadek dwa, najchętniej na inny lakier Barbra) - VIRTUAL (JOKO) fruit cocktail - lakier nr 142 (żółty) 10 ml - użyty na wypróbowanie na paznokciach u jednej ręki. - ana761 - Golden Rose Regenerating & Hydrating Oil 12 ml - w kartoniku, otwierana, nieużywana (ważna do 12.2011) - odżywka - Barbra Color Alike - drwiny z cytryny (450) - nowy (kupiony miesiąc temu), użyty na jednym paznokciu na sprawdzenie koloru -ana761 - Barbra Color Alike - coral red (4) - nowy (kupiony miesiąc temu), użyty tylko na sprawdzenie koloru -ana761 - Miss Sporty - jasny róż (10) - użyty raz, zużycie minimalne - essence - french nude - simply nude (05) - użyty raz, zużycie minimalne - Wilbo - Ekstreme nails - 56 - nowy, użyty tylko na jednym paznokciu - ZIAJA PRO płyn zmiękczający do skórek - 30ml - około 3/4 opakowania (trudno dokładnie określić) 05/2012 - Color Alike - świeżo malowane 451 - użyty dwa razy , zużycie minimalne - essence - 74 fall for me - użyty raz, zużycie znikome - KOBO - 4 almond - użyty raz, zużycie znikome - Color Alike - 152 Dyńka - użyty raz, zużycie znikome Próbki - Anthelios XL - SVR 50 - Iwostin - Bio essence face flting cream, Eadiant youth essence - avene - etui na pędzle (zdjęcie) -Pędzel duofibre Lancrome - z wymianki - Pędzel do rozprowadzania cieni Donegal - raz użyty, wyprany -buteleczka z atomizerem z ZSK - nowa, nieużywana - Hunting Bear - gąbeczka do nakładania maseczek - ZESTAW 7 SZTUK PĘDZLI DO MAKIJAŻU FIRMY "LancrOne" - w etui podróżnym. Nowe, nieużywane - ol_ (bez pędzla do podkładu i różu) - Gąbeczka do twarzy wykonana z gąbki PVA - nowa w oryginalnym opakowaniu - pędzel flat top Mary Kay - używany sporadycznie, wyprany - pędzelek podróżny do różu, pudru - srebrny, nowy - podróżny pędzelek do ust - nowy - spiralka do rzęs - nowa, nieużywana - pędzelek do oczu - wersja podróżna - nowy - gąbeczka do cieni - nowa - ozdoby do paznokci - żółte kryształki - spinki, opaski, szpilki do włosów WISH: - płatki kosmetyczne większe - kosmetyki babydream - na testy: kosmetyki sanoflore, sante, lavera, hauschka - pędzle (głównie FLAT TOP, pędzle do cieni) - półprodukty z Mazideł, BU, ZSK itp (olej z róży rdzawej, niacynamid, glukonolakton, kwas salicylowy - najchętniej gotowe toniki, frakcja sojowa - najchętniej z Naturalis) - oleje do włosów - odżywki, balsamy Mrs.Potter's, Kallos, Bingo - Naturalne szampony (oprócz Sante) Edytowane przez zai Czas edycji: 2012-01-27 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Minerały (sample) i inne niepotrzebne kosmtyki
YVES ROCHER mydło miód z kwiatu pomarańczy 300 g - nowe, zafoliowane i w kartoniku
Beauty Formulas oczyszczające plasterki na krosty i plamy 20 szt opakowane w saszetki + 5 sztuk w blistrze luzem (mam kartonik) ARIMASI mgiełka do ciała truskawka, limonka, melon - nieużywana, zgubiony kapturek - Venita Henna Color - opakowania nowe, nieotwierane, w kartoniku: * nr 8 rubin - 1 sztuka * nr 11 Burgund - 1 sztuka * nr 10 Owoc granatu - 2 sztuki * nr 9 Jasna czerwień - 1 sztuka * nr 12 Wiśnia - 1 sztuka cos u mnie?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz co u mnie za poniżesze:
YVES ROCHER balsam do ciała Nutri Specific - nowy, nieużywany YVES ROCHER mydło miód z kwiatu pomarańczy 300 g - nowe, zafoliowane i w kartoniku Poza wątkiem mam oleje np. Amle i Sese, lniany ![]() Proszę odpisz u mnie... link w podpisie ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- A ile byś chciała... ja mam tą małą buteleczkę 90ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Cos u m nie za:
- YVES ROCHER balsam do ciała Nutri Specific - nowy, nieużywany - YVES ROCHER mydło miód z kwiatu pomarańczy 300 g - nowe, zafoliowane i w kartoniku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Coś u mnie w obu wątkach za:
-Uriage, krem, przeciwsłoneczny, skóra wrażliwa, SPF 50+, 50 ml - kupiony w marcu 2011, bez pudełka, użyty dwa razy do twarzy, zużycie minimalne ? Odpisz proszę u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
coś za:
ACERIN cool fresh chłodzący spray na opuchnięte zmęczone nogi 150 ml - zostało około 1/3 opakowania -Joanna Balsam nawilżająco-regenerujący do włosów suchych i zniszczonych 200g - zużycie minimalne - ZIAJA szampon do włosów przetłuszczających się, lawendowy 500 ml - zużycie minimalne FARIMASI mgiełka do ciała truskawka, limonka, melon - nieużywana, zgubiony kapturek ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ok...może tak być
![]() To zapraszam na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERIWEC: NIE ZNAM REGULAMINU: Minerały (sample) i inne niepotrzebne kosmtyki
Coś za:
- dwufazowa odżywka Moc Natury WAX - używana - zużyte 1/4 (do 07.2011), brak kapturka do atomizera -Joanna Balsam nawilżająco-regenerujący do włosów suchych i zniszczonych 200g - zużycie minimalne - Dove therapy - krem wygładzający bez spłukiwania z odbudowującym serum - użyte 3 razy na krótkie włosy (ubytek minimalny) ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERIWEC: NIE ZNAM REGULAMINU: Minerały (sample) i inne niepotrzebne kosmtyki
znajdziesz coś u mnie za kilka rzeczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
Cytat:
A moglabys wkleic u mnie lub u siebie fotkę kremu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
BAN stały
|
Cytat:
-Uriage, krem, przeciwsłoneczny, skóra wrażliwa, SPF 50+, 50 ml - kupiony w marcu 2011, bez pudełka, użyty dwa razy do twarzy, zużycie minimalne (dodatkowo dołożę próbkę Bioderma Photoderm AR, tonizujący krem na naczynka, F 50 5 ml - użyte raz do sprawdzenia koloru na dłoni - dosłownie kropelka) - Maseczka Moc natury WAX SUN 20 ml - saszetka nieotwierana (do 07.2011) Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2011-06-10 o 19:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
witaj, cos u mnie za
- THE BODY SHOP tea tree oil facial wash 60 ml - nowy ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
moze cos u mnie za - THE BODY SHOP tea tree oil facial wash 60 ml - nowy?
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Przepraszam, myślałam, że nie masz nowego wątku
![]() ![]() Pasuje mi taka wymianka ![]() cień Rhea Cafe i black za peeling z BU i pomadkę NYX. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Organizatorka
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;27492200]Przepraszam, myślałam, że nie masz nowego wątku
![]() ![]() Pasuje mi taka wymianka ![]() cień Rhea Cafe i black za peeling z BU i pomadkę NYX.[/QUOTE] to zapraszam na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
coś za:
Meow 2-Frisky Angora 2- Frisky Abyssinian BU Zestaw - Serum-olejek odmładzający RENEW z retinolem 1.0% - około 10g w szklanej brązowej buteleczce - cera mieszana? mam poza wątkiem próbkę oleju arganowego ok 10 ml ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
moge zrobic próbki cieni o,5 ml, glow 2 ml i meow
w zamian za balsam nivea... ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Podobaja mi się lakiery barbra colour alike
![]()
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
THE BODY SHOP tea tree oil facial wash 60 ml - nowy
zapraszam do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się jeszcze cien my secret,ale dla mnie te 2 lakiery i cien to za malo za pędzle. jezeli byłabys zainteresowana to mam jeszcze PEG-400
![]() * Pochwaliłam się... sprawdziłam i PEG się przeterminował niedawno ![]() może nie za wszystkie pędzle, a za wybrane? ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=766737 Edytowane przez andzik241 Czas edycji: 2011-06-27 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
- Barbra Color Alike - drwiny z cytryny (450) - nowy (kupiony miesiąc temu), użyty na jednym paznokciu na sprawdzenie koloru - Barbra Color Alike - coral red (4) - nowy (kupiony miesiąc temu), użyty tylko na sprawdzenie koloru - VIRTUAL (JOKO) fruit cocktail - lakier nr 142 (żółty) 10 ml - użyty na wypróbowanie na paznokciach u jednej ręki. link do mojej wymianki - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=539378 Edytowane przez sarhara17 Czas edycji: 2011-06-27 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Lush`a, zestaw z BU, lakiery Jako i barbra ?
A jakie kosmetyki babydream potrzebujesz? Poza mam również podkłað XXL Lumiere oraz cień sypki Lancome --stalowo szary- oraz mogę zrobić odsypki pigmentów Mac mam 4 czy 5 kolorów-szczególy/kolory podam jak bedę w domu w razie zainteresowania. Pozdrawiam Ania ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Jestem w pracy do rana , więc dopiero jutro moge podać szczegóły, z mac`a pamietam pink bronze, dark soul , copper sparkle i róż ( nie pamietam teraz nazwy ). ania
![]() |
#30 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie w zamian za:
IWOSTIN ASPIRA trójaktywny antyperspirant nawilżający - 60 ml (użyty dwa razy - kulka umyta) - Isana witaminy i jogurt żel pod prysznic - nowe, nieużywane - Biały Jeleń mydło w kostce 200 g - nowe, w folii (data ważności 10.03.2011 ale nie sądzę aby mydła się psuły) - ZIAJA szampon do włosów przetłuszczających się, lawendowy 500 ml - zużycie minimalne ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.