|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
styczniowy szybkowątek. aparat i prostownica.nieaktualne
nieaktualne nieaktualne nieaktualne W szybkowątku mam na wymianę aparat i prostownicę. Rzeczy z poprzedniego wątku (klik) nadal aktualne, ale priorytetem są te dwie. Wymiana tylko na rzeczy poszukiwane. Podobne, bądź takie same, proszę nie proponować NIC innego. Proszę od razu pisać bądź wklejać zdjęcia rzeczy, które macie na wymianę z moich poszukiwanych. Poniżej wklejam zdjęcia wymarzonych ![]() Jeśli macie, którąś z tych rzeczy, a nie interesuje Was ani prostownica, ani aparat, proszę zerknąć do wątku grudniowego z ubraniami, może tam coś znajdziecie. Aparat za którąś z rzeczy poszukiwanych. Co do prostownicy nie mam sprecyzowanej wish listy, ale za coś modnego i równie wartościowego. Polecam zerknąć do mich starych wish list. klik i klik. Szukam: Ramoneski (niekoniecznie skórzanej), kurtki skórzanej. Rozmiar 34 - XS. Taliowana, dłuższy model, nie te do pępka. Kolor tylko i wyłącznie czarny! Czarnych conversów chuck taylor. Rozmiar 36-37. Dużych toreb, raczej z nowych kolekcji. Sukienki rozkloszowanej. Takie jak z kolekcji Victorii Beckham, H&M czy Asosa. Kolor czarny, rozmiar 34 - XS.
a jeśli chcemy rozśmieszyć Boga, powiedzmy mu o swoich planach. Edytowane przez naturallyy Czas edycji: 2012-02-03 o 18:59 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: styczniowy szybkowątek. aparat i prostownica.
Prostownica do włosów. Używana, przez krótki czas, ale w bdb stanie. Oddaje, bo od roku nie prostuję włosów.
Opis : Praktyczna prostownica do łatwej i szybkiej stylizacji włosów Parametry techniczne : 230V 50Hz Moc - 120W Kolory czarno - szary Funkcje : czarne ceramiczne płytki idealnie wygładzają włosy ceramiczna grzałka cyfrowe ustawienia nagrzewania cyfrowy pomiar temperatury płytek regulacja temperatury w zakresie 100-200 C wyświetlacz LED nie nagrzewająca się obudowa szybki czas nagrzewania obrotowy przewód zasilający.
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Aparat fotograficzny Cannon A460.
Używany, ale w pełni sprawny. Miejscami obudowa porysowana, ale funkcjonalność w pełni sprawna. Dodaję również kartę pamięci i kabel usb. Funkcje: 5,0 megapikseli 4-krotne zbliżenie optyczne Procesor DIGIC II, iSAPS i 5-punktowy układ AiAF 12 trybów fotografowania i tryb Moje kolory Nagrywanie klipów wideo VGA z dźwiękiem Tryb super makro pozwalający fotografować z odległości 1 cm Ekran LCD o przekątnej 2,0 cale PictBridge i przycisk Print/Share Zasilany bateriami typu AA
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
coś za prostownicę?
|
|
#9 |
|
A.
|
coś za prostownicę?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
coś za aparat?
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
coś za aparat?
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za aparat?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.