![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() LISTOPAD / Kosmetyki wymienię...
NIEAKTUALNE !!!
Witajcie i zapraszam do wymiany !!! 1. Osoby ze znacznie mniejszą ilością przekupek wysyłają jako pierwsze. 2. Wysyłka raz w tygodniu. 3. Dokładki w poście drugim. 4. Jeśli komuś nie odpiszę to przepraszam, ale czasem ze wszystkim nie nadążam, proszę się wtedy upomnieć o odpowiedź. 5. Kolor: jasno - szary, rzeczy wymienione. Zapachy: Cacharel, Liberte EDT - 40/70 ml Cacharel, Noa Perle EDP - odlewka 9 ml w atomku Salvador Dali, Purplelight EDT - odlewka 8/10 ml w atomku Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Kiwi EDT - Woda toaletowa o zapachu kiwi Avon, Pur Blanca Blush EDT - użyta dwukrotnie Oriflame, Aromabliss Awakening EDT 50 ml - zostało troszkę mniej niż połowa Pielęgnacja: Avon, Bronze Shimmering, Tan Maximising Lotion - Złocisty balsam podkreślający opaleniznę - użyty raz Ziaja Med, Kuracja Wybielająca, Krem wybielający ochronny na dzień SPF 20 - użyty dwukrotnie Avene, Lait Demaquillant Douceur - Gentle Milk Cleanser - Łagodne mleczko do demakijażu - jedno opakowanie - mleczko raz użyte, drugie - brak połowy Chapstick, Pomadka ochronna, smak jabłkowy - użyta kilkakrotnie Essence Get Clean Hand & Body Wipes - Pocket Beauty Line - chusteczki oczyszczająco - odświeżające - brak kilku sztuk - z pięciu może Sally Hansen, Airbrush Sun for Face - Samoopalacz do twarzy w sprayu - została połowa - ( odkleiłam naklejkę, bo się odrywała ) Sally Hansen, Firming Leg Shine do nóg z retinolem - użyty raz Be Beauty, Wygładzające masło do ciała, Spa Azja - nowe, zdarta tylko folia, która była pod nakrętką w celu poznania zapachu Avon, Solutions, Maximum Moisture, a.m. Day Cream - Krem na dzień moc nawilżenia - użyty kilkakrotnie Be Beauty, Odżywczy krem do rąk - użyty dwukrotnie Kolorówka: Constance Carroll, Compact Powder - 13 Tea Rose - użyty raz Essence - top coat eyesahdow - nabłyszczająca baza pod cienie - można używać samodzielnie Próbki szminek Avon - 28 sztuk w specjalnym pudełeczku Maybelline, Color Sensational - Nawilżająca szminka do ust - kolor 255 Mauve Diamonds - użyta dwukrotnie Avon, Paletka 8 błyszczyków - niewielki stopień zużycia Collection 2000, Blush, 01 So Pretty - użyty kilkakrotnie Lirene Dermoprogram, Natural Look 2w1, Fluid+baza - kolor: Ivory - dwa opakowania, w każdym podejrzewam produktu na kilka użyć Astor, Soft Sensation Liquid Care - Błyszczyk intensywnie nawilżający - kolor: Sweet Coral - użyty kilkakrotnie Essence, Return to Paradise, Shimmer Powder - Puder rozświetlający - użyty kilkakrotnie Lakiery do paznokci: Lakiery N.Y.C. - Nail Glossies - kolor 213 i 219 - każdy użyty raz Mini lakier Sensique - użyty raz - kolor: 207 i 203 Sally Hansen, Hard as Nails Xtreme Wear - Lakier do paznokci - 01 - dwukrotnie użyty Sensique, Lakier do paznokci - numer 213 - użyty raz Miss Sporty, Et Voila! Nail Tip Whitener - Lakier do manicuru francuskiego nr 10 - użyty trzykrotnie Pierre Rene, Top Flex Nail Polish, French Manicure, numer 53 - użyty trzykrotnie Włosy: Brocato - Shimmer Gold Spray - delikatny lakier do włosów lub ciała ze złotymi drobinkami - użyty kilkakrotnie Wella High Hair Bouncy Dip - Guma do włosów - użyta kilkanaście razy L'Oreal Professionnel, Tecni.art, A-Head Web Design Sculpting Paste - Modelujący krem do rzeźbienia - brak 1/4 Schwarzkopf Professional, Osis+, Thrill: Fibre Gum - brak 1/3 Balea, Trend It Up, Beschützendes Spray - Spray termoochronny do włosów - trudno określić ubytek, jest prawie całe opakowanie Isana, mini żel do włosów - 30 ml - raz użyty
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2012-01-07 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LISTOPAD / Kosmetyki wymienię...
Dokładam:
Oriflame, Giordani White Gold, Shimmer Powder, Prasowany puder nabłyszczający - ubytek niewielki Oriflame, Nature Secrets Shampoo for Greasy Hair Nettle & Lemon, Szampon z pokrzywą i cytryną do włosów przetłuszczających się - użyty trzykrotnie
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2012-01-07 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam !!!
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za Essence, Return to Paradise, Shimmer Powder - Puder rozświetlający - użyty kilkakrotnie
Balea, Trend It Up, Beschützendes Spray - Spray termoochronny do włosów - trudno określić ubytek, jest prawie całe opakowanie Sally Hansen, Hard as Nails Xtreme Wear - Lakier do paznokci - 01 - dwukrotnie użyty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
Essence - top coat eyesahdow - nabłyszczająca baza pod cienie - można używać samodzielnie Próbki szminek Avon - 28 sztuk w specjalnym pudełeczku Essence, Return to Paradise, Shimmer Powder - Puder rozświetlający - użyty kilkakrotnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Kiwi EDT - Woda toaletowa o zapachu kiwi
Essence Get Clean Hand & Body Wipes - Pocket Beauty Line - chusteczki oczyszczająco - odświeżające - brak kilku sztuk - z pięciu może Be Beauty, Wygładzające masło do ciała, Spa Azja - nowe, zdarta tylko folia, która była pod nakrętką w celu poznania zapachu L'Oreal Professionnel, Tecni.art, A-Head Web Design Sculpting Paste - Modelujący krem do rzeźbienia - brak 1/4 cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
coś za Avon, Pur Blanca Blush EDT - użyta dwukrotnie ?
![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
PODKŁADY SĄ W REZERWACJI
![]() mi u ciebie podobają się: Essence, Return to Paradise, Shimmer Powder - Puder rozświetlający - użyty kilkakrotnie Essence - top coat eyesahdow - nabłyszczająca baza pod cienie - można używać samodzielnie Próbki szminek Avon - 28 sztuk w specjalnym pudełeczku Bardzo mi na nich zależy, mogę poszukać coś poza wątkiem ![]() Mam odlewkę wody malinowej, i malą próbkę(ok. 5ml) devotion. Jeżeli to cię nie int. to napisz, co bys chciala. Zależy mi na tych rzeczach Edytowane przez mariaa15 Czas edycji: 2011-11-09 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
może być
![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- zostało mi 30-40% opakowania i tyle mogę oddać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
prpoponuję:
Essence Get Clean Hand & Body Wipes - Pocket Beauty Line - chusteczki oczyszczająco - odświeżające - brak kilku sztuk - z pięciu może Be Beauty, Wygładzające masło do ciała, Spa Azja - nowe, zdarta tylko folia, która była pod nakrętką w celu poznania zapachu L'Oreal Professionnel, Tecni.art, A-Head Web Design Sculpting Paste - Modelujący krem do rzeźbienia - brak 1/4 Avon, Solutions, Maximum Moisture, a.m. Day Cream - Krem na dzień moc nawilżenia - użyty kilkakrotnie Oriflame, Aromabliss Awakening EDT 50 ml - zostało troszkę mniej niż połowa za: 1. Max Factor, Smooth Effect Foundation (Kryjąco - nawilżający podkład do twarzy) 2.Bell, Multi Mineral, Mat & Cover Make-Up (Fluid matująco - kryjący z kompleksem składników mineralnych) 3.Neutrogena, Healthy Skin Liquid Makeup (Podkład rozświetlający) 2 4.Manhattan, Clearface, Natural Mat Make-Up 6.Manhattan, Perfect Adapt Make Up (Podkład dopasowujący się do cery) 7. Bibułki matujące wibo 22/40 szt. 1.Pollena-Ewa, Eva Sun, Krem ochronny na superwrażliwe miejsca SPF50+ oczywiście dodam jeszcze kilka gratisów jako że duża wymianka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
a mi u Ciebie podoba się NOA i wspomniana wczesniej bluzeczka, co byś zatem chciała za te dwie rzeczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
mam tylko pytanie odnośnie naszyjników- czy one są z jakijs konkretnej firmy?? i czy dałoby rade zrobić dokładniejsze fotki??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
coś za masło Be beauty i rozświetlacz essence?
odp u mnie moja wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=572 hmm.. a masz poza wątkiem inne masło, mazidło, balsam do ciała, jakiś bronzer, rozświetlacz Edytowane przez christiee06 Czas edycji: 2011-11-10 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
paczka wysłana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
naszyjniki bardzo mi się podobaja i byłabym na nie chetna
![]() a co do wody YR to też bym chętnie ją capnęła ![]() mogłabym oddać podwójne cienie Loreal HIP + cos jeszcze, bo smashboxa wolałabym wymienic na cosik o podobnej wartości ![]() co do trójek Loreala to nie wiem czy nie polecą.. może wypatrzysz coś jeszcze do dwójek Loreala?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
chętnie dołożę trójkę Bourjois
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
średnio opłaca się mała wymianka ale możemy tak zrobić -
7. essence set do brwi 14. Syoss Frbre-Cream Strong Hold 22. Classics Charming 61 zużycie 1/4 kolor nude 3. Revlon ColorStay Ultimte Lipcolor 020 (użyta 2-3 razy) powiedzmy 2 powyższe rzeczy za essence return to paradise i essence nabłyszczająca baza pod cienie? moja wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=572 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Dziękuje ale niestety nic mnie nie zainteresowało. Pozdrawiam cieplutko ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
cos za liberte? zajrzyj do obu wtakow
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
witaj,
![]() niestety nic za Chloe u Ciebie nie znalazlam.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hej, wysłałaś paczkę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Hej, swego czasu byłaś zainteresowana u mnie samoopalaczem i sudocremem, chciałabyś się może wymienić? U Ciebie chciałabym szampon z Oriflame i może ten zestaw próbek szminek?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
jeśli do końca tego tygodnia nie dostanę informacji o mojej paczce, albo samej paczki, zgłaszam sprawę do moderatora
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.