![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Perfumy, trochę mazideł, błyszczykWĄTEK NIEAKTUALNY Witam serdecznie ![]() DO ODDANIA MAM: 1. PERFUMY: Flakony: Smellbent, Never never land - ok. 15-16ml (zdjęcie) ODLEWKI: Les Parfums De Rosine, Diabolo Rose 2ml Hermes, 24, Faubourg edt 5ml Bvlgari, Petits et Mamans 5ml Demeter, Heart Breaker 4ml Demeter, Fig Leaf 2ml L'Artisan, Ile Bourbon 2*2,5ml (at.) lub 10ml (at.10ml) L'Artisan, Tea for Two 2,5-5ml L'Artisan, Drole de Rose 2,5ml L`Artisan Jour de Fete 2,5ml L'Artisan, La Haie Fleurie 2,4ml L'Artisan, Verte Violette 1,6ml Organza Indecence (nowa wersja), 2ml Smellbent, Elf-Fulfilling Prophecy 2,5ml Michał Szulc Sale Perfume 01 - 2ml Heeley, Esprit du Tigre 2ml CdG2 2ml CdG, Sequoia ok. 2ml Ch Dior, Poison 1,5ml Escentric Molecules, Escentric 02: 1,7ml PRO FVMVM ROMA, Fumidus 2ml PRÓBKI: Ch. Dior, Dolce Vita 1ml Reminiscence, Les Notes Gourmandes, Do Re 1-1,5ml Lolita Lempicka, Si 1-2,5ml Rose Muskissime ok. 1ml Amouage, Jubilation 25 Women 1,5ml L'Artisan, Ananas Fizz 1ml Heeley Ververine 1,5ml Diptyque, L’Eau de Tarocco 1 ml YR, Neblina 1ml Oriflame, By Marcel 1,5ml Fragonard, Belle de Nuit 0,4ml Valentino, Absolu edp 1,5ml Habanita 1ml Demeter, Mulled Cider ok.1ml M. Micallef, Aoud Man 1,2ml S. Lutens, Chergui 1,2-1,3ml Montale, Amber & Spices ok. 0,7ml CdG, sherbet cinnamon 0,5ml Kilian - Love and Tears, Surrender 1ml Histoires de Parfums, Moulin Rouge 1,2ml ROBERT PIGUET: Fracas 0,5ml ZDjęcia odlewek i próbek na życzenie. 2. Błyszczyk L'oreal Glam Shine kolor 154 - tylko otwarty, by sprawdzić kolor. - zdjęcie TONIK: Loreal Paris Age Perfect Tonik Odświeżający, Wygładzający i Usuwający Oznaki zmęczenia - zużycie zdjęcie, ważny do 02.2012 Delia, Mineral Velvet Skin, Mineralny fluid liftingująco - kryjący: zużycznie małe ok 5mm opakowania, kolor nr. 11 BEŻ, KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...lvet-skin.html 3. Mazidła: - hydrolat Neroli - Mazdiła ok. 40ml - 03.2013 - wit. C Naturalne Piękno - odsypka 5-10g - do 12.2011 - Mleczan sodu - Naturaliskosmetyki - odlewka 5-10ml, do 03.2012 - Ekstrakt z guarany - Mazidłą do 12.2011 - 2g - Kofeina - do 12.2012, odsypka 5ml - Mleczan sodu - do 03.2012, odlewka 10ml - krem z jedwabiem i morskim kolagenem 50ml bez kilku użyć Naturalne Piękno, do 06.2012 - kwas salicylowy - ZSK odsypka do 10g, ważny do 01.2013 - pantenol - do 15ml - cremol Hig - 5ml - mother of pearl - 5ml - ekstrakt z czerwonej konieczyny - 2ml rezerwacja Dokładka - zielony SZUKAM: Perfumy: Diptyque, Do son, Eus de lierre, Jardin clos, Olene, Oyedo, Etat Libre d'Orange Secretions Magnifique Etat Libre d’Orange, Rien I inne Etat Libre d’Orange Micallef, Vanille Aoud, Note Poudree, Ananda La Prairie, Midnight Rain PRO FVMVM ROMA Ichnusa, Vanitas, Dulcis in Fundo, Dambrosia, Confetto, Antico Caruso, Acqua e Zucchero, Acqua Viva Keiko Mecheri, Ume Histoires de Parfums, różne, ale przede wszystkim: Tubereuse. S. Lutens: El attarine L`Artisan: Traversee du Bosphore, Batucada ROBERT PIGUET: Baghari, Cravache, Visa HONORÉ DES PRÉS: Honoré’s Trip, Love coco, Nu Green, Bonté’s Bloom Frapin, Terre de Sarment LUBIN Inedite, Gin Fizz, L de Lubin, Figaro, Bluff PARFUM D'EMPIRE Eau Suave, Azemour, Parfumerie Generale - różne, ale przede wszystkim Indochine ![]() DelRae - różne Frederic Malle - niektóre Ginestet Le Boisé, I inne mi nieznane A w większej ilości: Frapin 1270 L'Artisan , Dzongkha Parfumerie Generale, Bois Blond - najchętniej samplerkowe ilości (2-2,5ml) PRO FVMVM ROMA Ninfea Nie perfumowo: Tołpa, serum antycelulitowe Mazidła: Algi bioferment, różne liposomy, siarczan glukozaminy, HA chętnie też SLMW HA, macerat z morszczynu pęcherzykowego, algi mikronizowane i brunatne, niektóre oleje. Kolorowka.com: głównie miki (Sericite Mica itp.), gotowe bazy czy zestawy Biotherm - kremy do twarzy, pod oczy. Wymienione: Parfum d'Empire, Osmanthus Interdite 3ml Tom Ford, Black Orchid edp 2ml Byredo, Rose Noir 5ml Long Lost Perfume, Bakir 5ml Farmacia SS. Annunziata, Aurora ok.3-4ml Sonoma Studio, Sienna Musk ok. 2ml L'Artisan, Ananas Fizz 2ml M. Micallef Ete 1ml M. Micallef Autumn 2ml Demeter, Christmas in NY 1,2-1,5ml (sampler) Parfum d'Empire, Cuir Ottoman 1-1,2ml Parfum d’Empire, Wazamba 1,2ml Diptyque, L'eau Trois 0,7ml Diptyque, L`Eau de Tarocco 2ml Diptyque, Opone 2ml Givenchy, Organza Indecence 2,5ml JhaG, Calamity Jane ok. 0,7ml CdG, Laurel ok.0,8ml BOND NO. 9 Andy Warhol Silver Factory 1,5ml Frapin, 1697 ok. 0,8-1ml O. Durbano, Pink Quarz ok. 1ml Histoires de Parfums, 1876 Mata Hari 1ml Givenchy, Ange Ou Démon ok. 0,5ml Heeley, Cardinal ok.1ml John Varvatos edp 1,5ml Paco Rabanne Pour Elle 2ml CB I Hate Perfume, Burning Leaves 0,8-0,9ml Hermes, Kelly Caleche edt, ok. 1-1,5ml Creed, Love in White 7-7,5ml JhaG, Citizen Queen 2,4ml Thierry Mugler, Rose Angel 2,5ml Laboratorio Olfattivo, Daimiris 2ml Musc Ravageur 5ml L'Artisan Parfumeur, L'Eau D'Ambre 2ml S. Lutens, Jeux de Peau 1,5ml Profunum Roma, Fiore D'Ambre ok. 1,6ml Tauer, Lonestar Memories 0,5ml Lutens, Serge Noir 0,6ml Huitieme Art Parfums, Naiviris ok. 1,5-1,7ml Huitieme Art Parfums, Ciel D'Airain ok. 1,3-1,5ml Histoires de Parfums 1873 Sidonie Colette ok.1,2ml Juliette has a gun, Midnight Oud 0,8ml Estee Lauder, Cinnabar 0,3ml Diptyque, L`Eau de Tarocco 2ml Penhaligon's, Endymion 0,2ml Il Profumo, Gardenia Royal 0,5ml Annick Goutal, Mandragore 1-1,2ml Olivier Durbano, Jade 1ml - olej herbaciany - odlewka 5-10ml - do 06.2013 - jedwab hydrolizowany - odlewka 5-10ml Naturalne Piękno - do 12.2011 - Cremol HIG - do 02.2012 Naturalne Piękno, odlewka 5ml - Glinka biała - porcelanowa ZSK, 12.2012, odsypka ok. 20g Gloria Vanderbilt Love For Love ok. 1,2ml Etro, Dianthus 1,5ml L'Artisan, Safran Troublant ok.2,5ml Amouage, Ubar Women 1,6ml Byredo, Chembur 0,1-0,2ml Guerlain, Winter Delice 0,8ml LesNez Let Me Play The Lion ok. 2ml Eau d'Italie, Sienne l'Hiver 2,4ml Byredo, Gypsy Water 4,5ml Demeter, Cinnamon Bun 2,5-2,7ml Demeter, Poison Ivy 0,8ml Jacques, Irissime ok. 1-1,5mlProfumum Roma, Arso 1ml Nasomatto, China White, 0,3-0,4ml O. Durbno, Turquoise ok. 3ml (at 10ml) Brecourt, Mauvais Garcon 2,2ml Brecourt, Agaressence 2,2ml Violetta di Parma 2,5-3ml Voluspa, Crisp Champagne 3-4ml Isabel Derroisne, Secrets de Hammam, ok. 2-2,5ml Eau d"Italie Paestum Rose 3ml F. Malle, Musc Ravageur 3ml S. Lutens, Vétiver oriental 2ml Acqua Di Parma, Arancia Di Capri, ok. 0,5ml Acqua Di Parma, Mandorlo Di Sicilia, ok. 0,5ml Prairie Life Threads, Platinum ok.1 ml? (ciężko określić, próbka fabryczna, nieprzezroczysta) S. Lutens. Bois de Violette, ok. 1,2ml Keiko Mecheri, Camellia 0,6ml Lubin Itasca 1ml Josef Statkus EDP ok.1ml Omnia, Madera 1,2ml Annayake, Matsuri 2-2,5ml Tom Ford, White Patchouli 2ml - Indygo, próbka 10ml - puder ryżowy - kolorówka.com, próbka Edytowane przez aeronauta Czas edycji: 2012-02-05 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Perfumy, trochę mazideł, błyszczyk
Ch. Dior, Dolce Vita 1ml
tom ford black orchid Creed, Love in White 7-7,5ml cos u mnie ?
I'm a gypsy.zgubiona,daleko od domu wymianka LIPIEC kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=544906 Edytowane przez sikorka1408 Czas edycji: 2011-05-14 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
mi się podoba
Byredo, Rose Noir 5ml i OI mogę oddać Ananasa i MR albo lutensy
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Namietne_Usta, sikorka1408 odpisałam u Was
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ananasa mam 2 ml
MR sporo to ja jeszcze poczytam o kilku twoich próbkach - może uda sie większa wymiana a te Lutensy to jakie koleżanka szuka ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
O to super. Z Lutensów to głównie: Clair De Musc, Fumerie Turque, Bois de Violette, Daim Blond.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
niestety tych lutków już nie mam
a nie chciałabyś Fendi Esprit d'ete 4ml Kenzo Le Monde 2ml
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
to jakbyś widziała wymiane?
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
A ile mogłabyś odstąpić Musc Ravageur? Bo ja bym chciała tak z 5ml
![]() I coś może jeszcze Ci się u mnie podoba może? A OI-ki mogę do 5ml odlać, jakby coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
nie ma sprawy MR moze by 5
a OI chętnie więcej capnę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
I znowu nie piszesz, czy coś jeszcze być chciała
![]() To może tak: Rose Noir 5ml OI-ka 5ml za MR 5ml Ananas Fizz 2ml Mogłoby tak być? A jeśli coś byś ode mnie jeszcze chciała to pisz chętnie dorzucę. I jak byś coś chciała to chętnie capnę Le Monde. Ale jeśli nie to też w porządku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Sonoma Studio, Sienna Musk ok. 2ml
![]() to jak się zgadzasz to na PW zapraszam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się:
Long Lost Perfume, Bakir 5ml Farmacia SS. Annunziata, Aurora ok.3-4ml M. Micallef, Autumn 2ml 24, Fabourg mogę zrobić 5ml w atomku szklanym ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- M. Micallef Ete 1ml ![]() Jeśli chce za dużo, to krzycz! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Byredo, Rose Noir chciałam tylko napisać, że uwielbiam
w ogóle bardzo udana wymiana szkoda, ze OI taka nietrwała na mnie jest ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z kolei się zauroczyłam Kenzo Le Monde Est Beau ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
a to fajnie, bo mi się Kenzo bardzo nie podoba, generalnie poznałam wiele jego zapachów i wszystkie bleeeeeeeeeeee
ale Te próbki od ciebie same cuda, Sienna Musk cudowna co prawda wszystko oprócz Oiki zabrał mąż i tylko na nim wącham, ale planujemy zakup Byredo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Dokładka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Parfum d'Empire, Osmanthus Interdite 3ml L'Artisan, Ananas Fizz 2ml Parfum d'Empire, Cuir Ottoman 1-1,2ml Parfum d’Empire, Wazamba 1,2ml Diptyque, L'eau Trois 0,7ml Diptyque, L`Eau de Tarocco 2ml Diptyque, Opone 2ml BOND NO. 9 Andy Warhol Silver Factory 1,5ml Frapin, 1697 ok. 0,8-1ml O. Durbano, Pink Quarz ok. 1ml Interesuje mnie jeszcze: CdG, Laurel ok.0,8ml Histoires de Parfums, 1876 Mata Hari 1ml ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Nie ma na niej konkretnej daty ważności. Jest tylko rysunek który informuje że jest ważna 12 miesięcy od otwarcia oraz kod: 44G102 Maskę kupiłam na początku kwietnia. Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2011-07-02 o 12:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
coś u mnie?odpisz proszę w moim wątku
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma już Querelle ![]() ![]() Mogę dać jeszcze Let me play the lion 2 ml. Wypatrzyłam: Huitieme Art Parfums, Naiviris ok. 1,5-1,7ml Huitieme Art Parfums, Ciel D'Airain ok. 1,3-1,5ml - olej herbaciany - odlewka 10ml - do 06.2013 - jedwab hydrolizowany - odlewka 10ml Naturalne Piękno - do 12.2011 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
To może jeszcze Glinka biała - porcelanowa ZSK, 12.2012, odsypka ok. 20g
![]() Może tak być? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Dokładam TONIK: Loreal Paris Age Perfect Tonik Odświeżający, Wygładzający i Usuwający Oznaki zmęczenia - zużycie zdjęcie w 1 poście, ważny do 02.2012
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.