![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec - oddam próbki, odlewki, flakony perfum za minerały, naturalną pielęgnac
Znajdziesz coś u mnie za Kenzo Jungle Le Tigre ponad 40/100 ml (tester bez korka).
Oddam wiele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Lipiec - oddam próbki, odlewki, flakony perfum za minerały, naturalną pielęgnac
niestety to co mi się podoba nie opłaca Ci się wymieniać
![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Rywka zgodnie z Twoimi ogłoszeniami parafialnymi odpowiedziałam u siebie
![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
CdG: 888 1 ml, Burnt Sugar 0,7 ml, Kyoto 1,2 ml, Tar 2,2 ml
![]() pilnie muszę wywochąć wszystko co się da z CdG, więc duuuużooo dam ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- patrz jak się zgadałyśmy ;] teraz jeszcze widzę, że masz więcej CdG ![]() Problem tylko w tym, że ja już w domu korektorów nie mam ![]() Mogę kupić nowy korektor, bo mi baaaardzo zależy na CdG, tylko ja go kupuję w Korei przez znajomych, cena nie najniższa (http://www.skinfood.sg/beta/product....1=32&subid2=11) ale jestem w stanie się poświęcić, tylko nie wiem co bym miała wziąć ;p Chętnie bym przygarnęła jakąś ilość we flakonie ![]() (p.s. a nie masz może choćby kropelki Zagroska albo garażu?)
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Z naturalnej pielęgnacji mam (zdjęcia na życzenie):
- masło tucuma z BU, nieznacznie używane, ważne do 05/12 - serię Iris z Weledy, zostało ok. 1/2 kremu na noc i kremu nawilżającego + całe (10ml) mini Gentle Cleansing Milk - ewentualnie nieznacznie używany cytrusowy krem pod prysznic z Weledy. U Ciebie spodobały mi się: - CdG: 888 1 ml, Burnt Sugar 0,7 ml, Kyoto 1,2 ml, Tar 2,2 ml - Honore des Pres: Love coco 1,5 ml f, Vamp a NY 1,7 ml f - L'Artisan Tea for Two - CdG edp - 9,5 ml - YSL Opium Parfum 3,5 ml po teście nadgarstkowym Daj znać, czy, co i jak ![]()
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Skoczyłam do Twojego wątku
![]() Ode mnie: - DelRae, Bois de Paradis 2 ml (mogę zrobić także większa odlewkę) - CB I Hate Parfum, November (2 ml) - Byredo, Bal d’Afrique (1 ml) - M. Micallef, Vanille Aoud (1,2 ml) - Nasomatto, Black Afgano (0,5 ml) - Profumum Roma, Arso (1 ml) - Stephanie de Saint-Aignan, Un The au Sahara (1,5 ml) U Ciebie spodobały mi się: Andree Putman Preparation Parfumee 0,8 ml Andy Tauer L'eau d'epices 0,7 ml f Biehl-Parfumskunstwerke mb02 2,4 ml Brecourt: Agaressence 2,4 ml, Brecourt: Mauvais Garcon 2,4 ml Byredo Chembur 0,5 ml Miller et Bertaux: Spiritus Land 0,5 ml, Miller et Bertaux: Bois de Gaiac et Poire 0,8 ml, Millet et Bertaux: Quiet Morning 0,8 ml Nez a Nez L'Hetre Reve 1,3 ml Odori Cuoio 0,6 ml LS Parfumerie Generale: Querelle 0,7 ml No cóż, spodobało mi się naprawdę dużo i ... w tym momencie jest dość spora dysproporcja ![]() November - oddać mogę 2 ml. Edytowane przez __nika__ Czas edycji: 2011-08-28 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Hej,
coś u mnie za?: Amouage Ubar 2 ml f Honore des Pres: Vamp a NY 1,7 ml f Lutens Tubereuse Criminelle 1,3 ml Parfumerie Generale: Querelle 0,7 ml LS Może masz gdzieś jakąś listę chciejstw lub coś w tym guście, bo mam jakieś dziwne przeczucie, że nic w moim wątku Cię nie skusi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To może DelRae Bois de Paradis daj 5 ml i próbaska Fille en Aiguilles i będzie ok ![]() Edytowane przez Rywka Czas edycji: 2011-08-28 o 19:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpisałam u Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Tylko na allegro niekoniecznie są oryginały ;] niestety w Europie się nie wie, że SkinFood to dosyć wysoka półka, gdyż to bardzo ekologiczna i organiczna firma, Azjatycki Cukier (mieszka w Singapurze) często pisała o wielkim podróbkowie w Internecie, moi znajomi z Korei też wybałuszają oczy jak słyszą o tym w jakich cenach są te produkty sprzedawane (a w Korei oryginały można dostać najtaniej ze SkinFood, bo to rodzimy kraj). Ale ok, koniec tej wstawki
![]() Tego pędzla już nie mam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:33 ---------- o to zagorska bym baaardzo chciala ![]() ![]()
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
Witaj,
Podoba mi sie u Ciebie Kenzo Tiger tester bez korka. Nie wiem czy mam coś abyś była skłonna się wymienic. Czytałam , ze poszukujesz pielęgnacji naturalnej , mam poza wątkiem puder sypki the Body Shop, stan bardzo dobry. Zużycie małe. Oprócz tego posiadam jeszcze skośny mały pędzel MAC. Reszte mam wątku ale raczej nie ma tam pielegnacji naturalnej. Jesli jednak byłabys zainteresowana daj znac. ![]() Oddałabym wiele za troszke zapachu Tiger.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
Oddam dużo za Kenzo Jungle Le Tigre ponad 40/100 ml... Jeżeli nie znajdziesz nic w wątku (mam trochę odlewek niszowców) to poza wątkiem mam sporo minerałów i jeszcze kilka innych odlewek. Tygrysek mnie bardzo, ale to bardzo interesuje, więc mogę naprawdę sporo oddać.
Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2011-08-29 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Chętnie oddam puder za odzywkę Si-Nails i może wydębię próbeczkę peelingu z BU.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Konto usunięte
|
Potwierdzam wymianę połowy biga Lucy Minerals i sampli Finishing Dust oraz Golden Medium za 10 mililitrów Tygrysa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Flat topa najchetniej za pędzel do minerałów jakiś.
Jesli Ci pasuje wymiana to zapraszam na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
podoba mi sie
Bibułki matujące Shiseido w białym pokrowcu - wymiary 7,5 x 10,5 cm - zużyte ok. 10 sztuk ze 120 Lactacyd Femina chusteczki do higieny intymnej 20 szt. - nowe Antyperspirant z kulką Garnier mineral Active Dry upał, sport, stres - nowy, nietestowany, tylko obrócona kulka i powąchany Antyperspirant z kulką Garnier mineral Active Dry Intensywna świeżość - nowy, nietestowany, , tylko obrócona kulka i powąchany Mały przybornik podróżny: cążki, pilniczek, pęsetka
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
coś za kenzo tigre? Chociaż próbkę
![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- a co konkretnie byś chciała? kurczę w myśli przetrząsam odlewki czy któreś mi się nie kończą, żeby wydostać atomki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Rywka bardzo CIę przepraszam nie miałam dostępu do netu a potem zapomniałam się odezwać
![]()
![]() |
#57 |
Konto usunięte
|
Podoba mi się:
- Creed Royal Delight 2,2 ml f - Banana Republic Rosewood - 9 ml - Diptyque: L'Autre - 9,5 ml - Montale: Greyland - 5 ml, Amber and Spices - 9 ml - Parfumerie Generale Papyrus de Ciane - 5 ml - Profumum Roma: Victrix - 5 ml, Thundra - 9,5 ml - Szampon Nizoral w saszetce 6 ml Znajdziesz coś u mnie za którąś z tych rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Konto usunięte
|
Rywko - masz fantastyczne zapachy, ale wiem (choć w niektórych przypadkach tylko przeczuwam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
Próbka kremu Hydreane legere La Roche-Posay - 5 ml w tubce - nowa
Próbka kremu Antirougeurs Creme riche - 5 ml w tubce - nowa lub za jakiś słodki zapach, coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.