![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() {LuTy} CiUsZkI Xs, S, M {lUtY}
ZAMYKAM!!
Odpisz u Mnie ![]() ...Życie jest pełne zagadek... Im mocniej wierzysz,że kochasz Tym bardziej czujesz się zraniona. Edytowane przez Deyan Czas edycji: 2012-03-21 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: {LuTy} CiUsZkI Xs, S, M {lUtY}
Na osobę z rozmiarem XS:
1. Bluzeczka: rezerwacja na innej str - Stan dobry (przy metce jest zaszyte). - wzór taki jak na zdjęciu. 2. Bolerko: rezerwacja na innej str - Firma next - Stan bdb - Zielone 3. Pasiaki: * Zielony: - Stan db - Lekko rozprute pod pachami minimalnie, ale tego nie widać. Różowy: - materiał dość cienki - na metce XS - widzę ze materiał się rozciąga.. - firma H&M - stan dobry ponieważ mimo iż nie ma dziur, ani zabrudzeń, nie jestem wstanie ocenić czy jest zmechacony. Z bliska widać iż z nim wszystko oki. Ale kto inny może dostrzec coś czego ja nie dostrzegłam. Na jednym pasku widze jakąś małą czerwoną kropke, ale na pierwszy rzut oka nie jest ona dostrzegalna, i nie widac jej podczas chodzenia 4. Bluzeczka Czerwona : rezerwacja na innej stronie. - stan bdb 5. Siateczka: - Stan bdb/db 6. Spodnie rybaczki: - rezerwacja na innym portalu - Wada : zepsuty zamek, guziczek przy zapięciu odpada - można przyszyć. - Ogólny stan bdb. 7 Tunika: - rezerwacja na innej str. - Stan db 8. Wiązana na szyi: - Rozmiar XS, S - Stan Db - Kolor bardziej zielony taki.. 9. Sukienka: - stan bdb/db ( była w jakims miejscu podszyta ale nie widać) - na wzroscie 162 jest do kolan ![]()
Odpisz u Mnie ![]() ...Życie jest pełne zagadek... Im mocniej wierzysz,że kochasz Tym bardziej czujesz się zraniona. Edytowane przez Deyan Czas edycji: 2012-02-25 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Na osobę rozmiar S:
10. Legginsy: - rezerwacja na innej stronie. - idealne na wzrost 162 - wzór jeansowy - stan bdb - - widoczne na zdjęciu są kreski które są od rozprucia, ale nie ma dziur, są tylko te kreski.. 11. Bluza: - rezerwacja na innej str - rozmiar z metki M/L ( Ale ja mam rozmiar S i jest mi idealna) - stan db! - kolor taki zielony...
Odpisz u Mnie ![]() ...Życie jest pełne zagadek... Im mocniej wierzysz,że kochasz Tym bardziej czujesz się zraniona. Edytowane przez Deyan Czas edycji: 2012-02-24 o 01:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Na osobę z rozmiarem M:
12. Jeansy: * Ciemne jeansy: rezerwacja na innej str - Rozmiar M ( na osobę z rozmiarem S są za szerokie w pasie) - Stan bdb/db * Jasne jeansy: - Rozmiar M - Stan bdb/ db ( nogawki przetarte lekko) 13. * Szare jeansy: - Spodnie są SZARE, nie wiem dlaczego aparat zrobił takie zabarwienia, oraz spodnie są równej długości, tylko zdjęcie z boku robione! - Stan db - Skracane - da sie rozpruc i beda mialy naturalna dlugosc. - Troche brudne ale po wypraniu nie powinno być nic widać. - Mało noszone, z pięknie zdobionymi lekko kieszeniami z przodu i tyłu. ( z jednej kieszeni odpadło lekko zdobienie), mimo to iż były za 80 zł i dwa razy ubrane - sznurki sie gdzie nie gdzie prują. Edytowane przez Deyan Czas edycji: 2012-03-21 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Na osobę z rozmiarem M :
14. * Bolerko - wiązane - rozmiar M/L - stan db! 15. * Tunika - z napisem NUMER ONE - rozmiar M/L - stan bdb * Bluzeczka - z rozmiaru S, ale dla mnie to M... - stan db
Odpisz u Mnie ![]() ...Życie jest pełne zagadek... Im mocniej wierzysz,że kochasz Tym bardziej czujesz się zraniona. Edytowane przez Deyan Czas edycji: 2012-02-12 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
..
Odpisz u Mnie ![]() ...Życie jest pełne zagadek... Im mocniej wierzysz,że kochasz Tym bardziej czujesz się zraniona. Edytowane przez Deyan Czas edycji: 2012-02-21 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Obuwie:
17. Buty: - Rozmiar z buta 37 ( choć dla mnie są za duże i wydaje mi sie ze to 38..) - stan bdb/db - troche brudne, ale wszystko da sie umyć ![]() * Botki - 37 rozmiar - kupione za 70 zł - WYMIENIĘ TYLKO ZA INNE BUTY!!
Odpisz u Mnie ![]() ...Życie jest pełne zagadek... Im mocniej wierzysz,że kochasz Tym bardziej czujesz się zraniona. Edytowane przez Deyan Czas edycji: 2012-02-11 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dodatki:
19. Torba butik: - NIE MA - Mieści A4 - stan bdb/ db - troche zeszla z niej " farba" po wypraniu ( osoby posiadające wiedzą o co chodzi) - minimalne rozprucie, niczemu nie przeszkadza. 20. Długi szalik: - stan bdb/db
Odpisz u Mnie ![]() ...Życie jest pełne zagadek... Im mocniej wierzysz,że kochasz Tym bardziej czujesz się zraniona. Edytowane przez Deyan Czas edycji: 2012-02-14 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
21. Rękawiczki
- Bez palców - Futerkowe - Wada taka że moje kochane psisko nie znosi futerek i miał udział w zjedzeniu futerka co widać na zamieszczonych zdjęciach. w jednym miejscu trzeba poszyc ale nie bedzie widać, no i troche futerka zostalo zjedzone.
Odpisz u Mnie ![]() ...Życie jest pełne zagadek... Im mocniej wierzysz,że kochasz Tym bardziej czujesz się zraniona. Edytowane przez Deyan Czas edycji: 2012-02-24 o 01:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Kolczyki:
22. Kolczyk do pępka: - stal chirurgiczna - był to kosciotrup ale zostala glowka tylko zardzewiala... - stan bdb/ db 23. Kolczyk do języka Czarny: - zeszla lekko farba - NIE JEST TO STAL CHIRURGICZNA!! - stan bdb/db 24. Kolczyki takie sobie. 25. Kolczyki wisienki: - czarne! - prawdopodobnie dwa prawe, ale nie widać przy noszeniu. 26. NOWE żółte kolczyki
Odpisz u Mnie ![]() ...Życie jest pełne zagadek... Im mocniej wierzysz,że kochasz Tym bardziej czujesz się zraniona. Edytowane przez Deyan Czas edycji: 2012-02-11 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Kosmetyki męskie:
27. Takie o męskie - brak daty ważności - NIE używane - napis troche zszedł - "giocare after shave for men 100ml" 28. żel pod prysznic MĘSKI - Nie wiem czy wogóle był używany - Jest go dużo ( jest ciężki więc czuje ze prawie cały albo cały)
Odpisz u Mnie ![]() ...Życie jest pełne zagadek... Im mocniej wierzysz,że kochasz Tym bardziej czujesz się zraniona. Edytowane przez Deyan Czas edycji: 2012-02-11 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Kosmetyki damskie:
29. 2 w 1 lekki krem+ puder anty bakteryjny => Under tweenty - dobra data waznosci - nie wiem ile go zostało 30. Kredki do oczu NR. 1 Avon wysuwana, widać zużycie. NR. 2 Zwykła, kolor ciemny szary, troche źle ostrzona. 31. Jedwabisty fluid matująco - wygładzający - NIE MA - nr jego 21 ( beżowy) - raz użyty - ważność 04.13
Odpisz u Mnie ![]() ...Życie jest pełne zagadek... Im mocniej wierzysz,że kochasz Tym bardziej czujesz się zraniona. Edytowane przez Deyan Czas edycji: 2012-02-16 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Książki i inne:
35. Książka : jak opiekować się królikiem: - stan db. 36. Książka o flirtowaniu: - stan bdb. 37. MP4 : - zepsuty akmulator - posiadam tylko kabel usb - Reszta działa bez zarzutów.
Odpisz u Mnie ![]() ...Życie jest pełne zagadek... Im mocniej wierzysz,że kochasz Tym bardziej czujesz się zraniona. Edytowane przez Deyan Czas edycji: 2012-02-11 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos za mp4? na jakie jest batereie?? i jaka to pojemnosc?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
No kurcze właśnie sama nie wiem;-) najważniejsze dla mnie jest to żeby można było ta torbę nosić przez ramię
![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- To w takim razie co byś powiedziała na takie coś : Ty mi : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1328961386 , https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1328960333 , https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1328961386. A ja Tobie : spódniczkę,bluzkę-którą sobie wybierzesz i saszetkę playboya . CO TY NA TO ??
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
No i hop! ![]() ![]() ![]() zacznę inaczej projektować swój styl!!! ![]() ![]()
Odpisz u Mnie ![]() ...Życie jest pełne zagadek... Im mocniej wierzysz,że kochasz Tym bardziej czujesz się zraniona. Edytowane przez Deyan Czas edycji: 2012-02-13 o 00:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic, a kredki to trochę za mało
pozdrawiam i może uda się następnym razem, po dokładce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie widzę, ale nie dlatego że nic mi się nie podoba tylko że za małe :/
mam wish w podpisie
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
niestety w tej chwili nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
raczej narazie nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
coś za mp4, kolczyki i pasiak, chyba różowy ale nie umiem się zdecydować-podasz szerokości pod pachami obu?
pisałaś o płynie do demakijażu-już go nie widzę w wątku i o gumkach i maszynkach-masz jeszcze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
niestety nic
Prawo kształtu: "Kot przyjmuje kształt naczynia, w jakim się znajduje" ![]() ![]() Antoine de Saint-Exupéry: "Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.