|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Benefit, mac, kat von d, colourpop + drogeria
NIEKATUALNE
1. Paleta Makeup obsession Be in love with... - kupiona na początku 2019, używana sporadycznie Paleta Eveline Burn - kupiona w 2018, największe wgłębienie jest w cieniu w prawym, górnym rogu (myślę, że niedługo będzie denko), widoczne wgłębienia w dwóch błyskach, Paleta wet n wild rose in the air - kupiona w 2018, największe wgłębienie jest w beżu i w złotym odcieniu Zdjęcie 2. Rozświetlacz paese wonder glow - użyty dosłownie kilka razy, kupiony w na początku 2019 Mini bronzer hoola - użyty kilka razy, wgłębienie minimalne, kupiony w 2019, oddaję bez pędzelka, który był dołączony rozświetlacz golden goddess - kupiony w 2017 lub 2018, mało używany rozświetlacz w kroplach avon flashlight fx - kupiony pod koniec 2019, użyty dosłownie 2 razy rozświetlacz avon magic mark w odcieniu starstruck - kupiony w połowie zeszłego roku, zużycie minimalne Zdjęcie 3. Szminka wet n wild w odcieniu red velvet - kupiona w 2018, zużyta ta część, która wystawała Szminka kat von d w odcieniu vampira - kupiona w 2018, zużycie ok 0,5 cm Pomadka nyx, edycja limitowana dla netflixa, w odcieniu Cabo - kupiona miesiąc temu, użyta raz Szminka wet n wild w odcieniu in the flesh - kupiona w 2018, zużyta ta część, która wystawała, zakrętka wygląda tragicznie, ale sama szminka jest w porządku Pomadka colourpop w odcieniu cashing out, kupiona pod koniec 2017, używana dosyć sporadycznie, więc z 3/4 jeszcze powinno być, praktycznie starły się z niej napisy, ale mogę podesłać potwierdzenie zakupu, jeśli ktoś obawia się podróbki Zdjęcie 4. Pomada kat von d w odcieniu dark brown, zużycie jak widać Poza zdjęciami: Pomadka mac w odcieniu morange - kupiona w maju, użyta dwa razy Nie mam konkretnej listy, ale chętnie wymienię na palety cieni (zwłaszcza w ciepłych kolorach), naturalną pielęgnację, peelingi do twarzy, maseczki i naturalne mydła (najchętniej 4 szpaki)
Wymiana Edytowane przez my_vampiree Czas edycji: 2021-06-16 o 07:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Benefit, mac, kat von d, colourpop + drogeria
Coś za:
Paleta Makeup obsession Be in love with... - kupiona na początku 2019, używana sporadycznie Rozświetlacz paese wonder glow ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Benefit, mac, kat von d, colourpop + drogeria
Cos u mnie za paletki cieni, wszytkie lub którąkolwiek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.