|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
SZUKAM! wish dziewczynaPrezesa
-aparatu cyfrowego, obojętnie jaki, oby robił zdjęcia, oddam nawet cały wątek !!!
![]() ![]() -gry planszowe, ciekawe, nie jakieś proste. -buty na koturnie 39-40, bądź platformy na szpilce zakryte również 39-40. -Spodnie, mogą być jeansy, mogą materiałowe, każde - rurki, bez żadnych udziwnień, proste, aczkolwiek kolory praktycznie każde. Mile widziany podwyższony stan . Mogę szukać poza wątkiem czegoś konkretnego jeśli macie cyfrówkę
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SZUKAM! wish dziewczynaPrezesa
w wątku mam na pewno jedne szpilki ccc nowe z open toe
mam cyfrówkę gdzieś w szafce, jest sprawana, ale musze poszukać do niej kabelka i ładowarki NIestety w Twoim wątku za bardzo nic za to nie widzę-tzn za buciki może bym dobrała jakieś inne natomiast za aparat nic
|
|
|
|
|
#4 |
|
A.
|
mam koturny w watku rozmir 39
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
hej. u mnie śliczne koturny, kupione na szybko na wesele, miałam tylko na tej okazji, okazały się za duże. rozmir 39
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
up
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

NIestety w Twoim wątku za bardzo nic za to nie widzę-tzn za buciki może bym dobrała jakieś inne natomiast za aparat nic